Unlur bir magaza calisaninda korono cikti magaza acik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklediğiniz şey nedir, mağazanın kapatılması mı? İnsanların "hadi karantinaya gidin" diye eve yollanması mı?
Gönül ister ki bu mümkün olsun, bunu yapınca virüs dünyadan yok olsun ama maalesef mümkün değil.
Başından beri durum bu.
Karantinaya giren personelin yerine 2-3 haftalığına birilerini mi bulsunlar yoksa mevcut çalışanları komple işten çıkarıp yeni personel mı alsınlar? Siz ne önerirsiniz?
2 hafta kapalı kalsa 3. haftanın ilk günü yine biri hasta olabilir. O zaman ne olacak?

Tek bir mağaza ile ekonomi çökmez ama çalışanında virüs çıkan ilk mağaza burası değil herhalde. Gittiğiniz marketlerde kimseye hastalık bulaşmadığını mı sanıyorsunuz?
Hiçbir çalışana virüs bulaşmasa bile siz oraya sizinle aynı anda gelen başka bir müşteride virüs olup olmadığını bilemezsiniz. Belki müşterinin biriyle aynı anda alışveriş yaptınız ve birkaç gün sonra o kişi hastalandı. Bunun olmayacağını nereden bilebilirsiniz?

Yapacağınız şey avm gezmemek ve zorunlu olmadıkça kapalı, kalabalık mekanlara girmemek. Ellerinizi dezenfekte edip maskenizi takacaksınız ve kendinizi akışa bırakacaksınız. Yapacak başka bir şey yok.

Sevgili Mune, @vivelamour üyenin bu konu içerisindeki fikirlerine beğenmedim verdim. Ardından hemen cevaplarıma gelip beğenmedim verdi. Ben şahsa değil fikirlere bakıyorum. Bu beğenmeyeni bulup hemen beğenmedim vermenin bir yaptırımı var mı?
Verilen tepki neden şahsi algılanıyor?Fikirleri tartışıyoruz sanıyorum burada.
E ben de sizin fikirlerinizi beğenmemiş olabilirim. Mecbur muyum beğenmeye? Ne bu öğretmene şikayet eder gibi :KK70: Mune, Vivelamour benim saçımı çekti.:KK53: Yönetimi meşgul etmeyiniz nacizane önerim. Selamlar.

Beğenmedim butonuyla alakalı açıklama yapayım, sonra konu sahibesinin talebini yerine getireyim.

Beğenmedim butonu katılmadığınız yorumlarda basmanız gereken bir butondur, buton üye için değil yorum için kullanılır ve sevmediğiniz yıldızınızın barışmadığı kişiyi bombalamak için kullanılmaz, sevmediğiniz kişinin tırım tırım tüm mesajları aranıp "ne haber x, iyiyim kanka, teşekkür ederim z" gibi mesajlarına beğenmedim yapılmaz,
X üyenin kendi profilinde yazdığı bir yazıya beğenmedim yapılmaz, profil mesajı kurallara uygun değilse tepki beğenmedim butonuyla değil şikayet et butonuna basılarak verilir.

Beğenmedim butonunu amacı dışında kullanır, bir üyeye veya üyelere kafayı takıp her yorumuna sistematik olarak beğenmedim yaparsanız, karşı taraf bunu ispatlayarak yönetime şikayette bulunursa banlama işlemi yapılır, her mesajıma beğenmedim yapıyor diye şikayette bulunan kişi, şikayet öncesi kendisi de karşı atağa geçip aldığı beğenmedimlere karşılık diğer üyenin tüm mesajlarına beğenmedim yaparsa o da banlanır.

Lütfen sitedeki Şikayet Et, Beğendim, Beğenmedim gibi butonları amaçlına uygun kullanın rica ediyorum.

Mune Mune Konumu kapatabilirmisn acaba kizlar hep kendi aralarina tartismis ben baska nerelere sikayt edeblirm die dusunmustum.cunnku yakinimin astimi kronik ve ileri derecede menenjit gecirmis bir pirlanta gibi yavrumuz yani. Ben onun bize getirecegi paradan cok sagligini dusunmek zorundayim. Gerekirse isi biraksin ackiktan olen gorulmemis ama korona cok can aldi yani.herkese hayirli gunler dilerim

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back