unut demeyin :(

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
116
ben 21 aralık gecesi sevglimden ayrıldım beni aldatmştı afetmştm. snra yine çıktık. ama sevglmin kfası karıştı kvga ettk. ayrıldık yine. o kızla çkıo şmdi ona msj atmm bu gün 2 tne. umursama döner demeyin bnm sevglmi umursamazsanız gider. bliorm etkilemem gerek. unut demyin 4 yılır seviyorum. 10 aydır çkıyorduk.:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
seni aldatan birini tekrar kazanmakmı istiyorsun.. çok saçmaaaaaaaaa

hemde sevgilin haa.. evli olsan bir ihtimal dön derdim ama üstelik sevgilin...

kızım aklın başındamı senin ??

canım bu kişi sende saplantı haline gelmiş... bir kişinin üstüne ne kadar gidersen okadar uzaklaşır... bu halinden vazgeç,çabala yap bişeyler...
zaten zaman geçtikçe,onun sana yaptıklarını hatırlayınca sevmek ne kelime nefret edeceksin ondan!

Son düzenleme:

1 kere aldatıyor..
Sonra ayrılıyor başkasıyla oluyor ve sen hala onunla olmak istyorsun bide yardım bekliosun bizden ama unut bırak dememizide istemiorsun..
Malsf böyle bişey bnm adıma mümkün değil..
Evlimsiin bi göbek bağınmı var onada vazgeçemiyorsun?
İnsan istedikden snra yapamıycağı şey yoktr..
Neden o?
Erkekmi yok dünyada?
Seni hakemeyen bi insan için bu kadar kendini yıpratmana üzmene ilerde pişman olcan şeyler yapmana değermi?
Bence değmes..
Bir ömür üzülcene pişman olcana şimdi üzül ağla ama kendine bu haksızlığı yapma..
Bence o pişman olsa birlkte olsa tamamen normal bi ilişki gbi dursada yapamıycaksın sen seni aldattğnı başkasyla olduğnu unutabilcekmsn bunlar içinden çıkcakmı seni? Hayır..
Zaten sağlıklı bi ilişki olcağına inanmıyorum ben..
Biraz kendini dinle msj falan atma onsuzda yaşayabilceni yapabilceni inandır kendini..
İnşallah başarabilrsin..
Biliyorum dediklerimi yapak kolay değil belki okurken söylemesi kolay tabi bile diyor olabilrsin ama ileride daha fazla üzülmemen için bunları söylüyorum..
Msj at ara git kıskandır bunalt onu unutturma kendini fln diyemiorum ksra bkma bence yanlş olan bişeyi söliyemem sna..
Hayatında seni hakeden mutlu eden insanlara yer ver yerimseniben
Hoşçakal..

unut demeyin diyorsun o kızla çıkıyor diyorsun sen gerçekten o kişiyle yeniden başlamak mı istiyorsun sen yeniden istedin peki o sana geri dönücek mi bakalım unut demiycem ama onu da hayatından çıkarmaya bak bir an önce sana ihanet etmiş hem o kızla çıkıyor... bi dah aoldu diyelim kadlrımazsın aklına gelir ve yeniden ayrılırsın ayrılmışsın hemn unutulmaz ama unutmaya çalış diyelim..... hakkında hayrlısı olsun iyi düşün bence öyle karar ver......CADIARZU

Sen de yeni aşklara yelken aç canım. hihoyyyt

Seni aldatmıs ondan hayır gelmez artık ,dıyelım kı barıstınız gene aldatır çünkü sevmıyor seni artık,erkek mi yok ya yeni birini bulursun
Unutma herseyın hayırlısı ,senın ıcınde hayırlısı budur ...

Unutma!
Devam et tacize...
Belki kızdan da adamdan da hakaret işitirsen vazgeçersin..:ecrin_bebek:

..............................................

Son düzenleme:
giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir tatlım

on ay birlikte etkileyemediysen şimdi ne yapıcanda etkiliceksın

umursamazsan gidermiş yolu açık olsun

benı umursamayanı bende umursamam de bitir

senden kıymetlımı sanki..

ardına bakmicaksın. ondan hayır gelmez. nasıl bi mide var sende, seni aldattığı halde o kişiyi isteyebiliyosun? yazık ya. mantıklı ol biraz. o seni düşünüyo mu da sen onu düşünüyosun hala sevebiliyosun.
bağlanmicaksın öyle bir şeye körü körüne.

..................................

Son düzenleme:
yaşın çok küçük
şimdi unutamazsın gibi hissediyosun ama öyle bi unutursun ki
lise aşkıyla ömür boyu birlikte olan kişi çok azdır o nedenle elbette unutacaksın elbette karşına başkaları çıkacak başkalarına aşık olacaksın
o nedenle bu kadar kafa yorma canım hem sen onu döndürsen ne olacak ki..senin zorunla dönmesi çok daha kötü bence
bu yaşlarının tadını çıkar acı çektirme kendine

bence sende sevmiyosun.. intikam bütün istediğin o kızdan ve eski sevgilinden intikam almak... cocuuk sana dönücek kızda ortada kalıcak sende bak beni seçti beni seviyo diye gerine gerine geziceksinn ama sonra o cocuk başkasına gidicek bu böyle bikere aldatan hep aldatır..seni sevmiyo seni seviyo olsaydıı seni aldatmazdı aldatmayı geçtim şuanda başkasınla diyosun seni seviyo olsaydı başkasınada gitmezdi.. değmez kendini ve gururunu daha fazla küçültme..

unut deme diye önümüzü kesmişsin-tatlicadiarzu-

o zaman şöyle diyeyimsositososito

unutma

unutup ne edeceksin

sana böyle bağlı birini nerden bulacaksın bi dahagamyoncuiremsu

aldatmayan insan mı var canım sende aşkolsunnnnnnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…