• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamadığım arkadasim

Bende eşim istemediği icin cok sevdiğim bir arkadaşımla kontagimi kestim ama eşim de bir bakıma haklıydı bazi sebeplerden, benim de rüyalarıma giriyor bazen özlüyorum.

kesinlikle arayın derim . ama şurası net ve kalben söylüyorum çok berrak temiz bir kalbniz var sizin gibi bi dostum olmasını isterdim. :KK74:
Çok teşekkürler ederim canım,sen de eminim öyle bir insansindir
Benimde bir arkadaşım vardı lisede o kadar çok severdim güvenirdim her şeyi ona anlatırdım ve böyle bir arkadaşı bir daha asla bulamayacağımı düşünürdüm sonra fark ettim bana asla saygısı yoktu.
Hiçbir düşünceme saygısı yoktu. Hep o haklıydı onun dedikleri olmalıydı, halden de anlamazdı. Bende onun bencilliği üzerine arkadaşlığımı bitirdim hiç bir şey söylemeden sadece görüşmeyi kestim.
Lise bitti sonra çok pişman oldum onu çok özlediğimi fark ettim, çevrem de hiç arkadaşımın olmadığını anladım.
Sonra görüşmek için bir iki adım attım aradım konuştuk, baktım hala aynı kararlarıma saygısı yok hep olumsuz konuşuyor onun hedefleri onun düşünceleri derken tekrar anladım görüşmek istemediğimi.
Dost değilmiş. Ama eksikliğini hissediyorum çünkü hiç bir zaman o benim en yakın arkadaşım dostum diyebileceğim kimse olmadı ondan sonra..
Konunu okuyunca yazmak istedim, Hala daha söylerim üzülerek acaba hiç dostum olmayacak mı diye :KK43:
inşallah olur canım birgün.o kişi değecek biri değilmiş demekki

Biz lisedeyken 3 arkadaştik daha doğrusu dost.gercekten gerçek dostlardik yani.bu iki arkadaşımdan biri x biri y diyelim.y ile hala gorusuyoruz.zaten üniversiteyi de aynı şehirde okuduk.baska sehirlere atandik.orda da sürekli eşlerimizle baraber birbirimize gittik kaldik.su an 34 yasindayız.19 yıldır ayrilmadik.artik ayni şehirde yasiyoruz.kardes gibiyiz.cocuklarimiz kuzen gibi oldu.her zor animizda birbirimizin yanindayiz.ama x olan diğer arkadaşımız liseden sonra başka bir şehirde üniversiteyi kazandı ailesi de taşındı gitti.birkac yıl sürekli telde konuştuk.ayni dostluk devam ediyordu.lisedeyken bir sevgilisi vardı cok severdi onu. ayrı sehirlere düşünce zamanla ayrıldılar.s onra bu arkadaşımız biriyle tanıştı okul bitince de evlendiler aramaz olduk birbirimizi .birkaç ayda bir konuşuyorduk.bize dayanamayıp o eski sevgilisini soruyordu falan,biz de söylüyorduk birşeyler.s onra hiç aramaz oldu.ama face de arkadasiz.ben bazen onu sohbette görünce birşeyler yaziyordum o zaman konuşuyorduk.o kadar samimi oluyordu ki.siz gorusuyorsunuz ya nasıl sanslisiniz burnumda tutuyorsunuz falan diyordu.sizi düşününce ağlamak geliyor icimden bir kere gorsem yeter diyordu.ama ben konuşmadan o durup dururken hiç yazmıyordu bana.ben de bir karar aldım hiç yazmiycam diye.2 senedir falan hiç yazmiyorum.o da yazmiyor.gelin gorun ki deli gibi özledim.s açma gelir size belki.ruyalarima giriyor.diger arkadaşım da aynı şekilde.o da hep rüyasında goruyor.ikimiz bir araya geldik mi durmadan ondan bahsediyoruz.arkadasim diyor ki bence biz ona sevgilisini hatırlatıyoruz kendine yeni bir sayfa açtı sonuçta onu dusunmek istemiyor.evlendigi kişiyi buldu bulali bizi aramaz oldu zaten.ama hiç mi ozlemiyor ya bizim gibi.gecen rüyamda onu gordum ağlayarak uyandım.bu gece de onu gordum onun etkisiyle yaziyorum.ruyamda diğer arkadaşla beraberlermis. beni çağırıyorlar gidemiyorum bir türlü sonra çıkıyorum arkadaşım diyor ki boşuna cikmissin gitti zaten diyor .nasıl üzülüyorum.hep rüyalarım böyle.a ma aramayı da gururuna yediremiyorum o aramıyor ozlese arardi diyorum.ne saçma ya bir arkadaş unutulmaz mi
Konuyu oyle guzel yazmissiniz ki bi an o arkadaslarin icinde kendimi gorunmeyen 4. gibi hissettim

Dostluğunuzun gercekligine arkadasinizin samimiyetine guveniyorsaniz bence arayin

Tekrar deneyin hatta neden boyle uzaklastigini ogrenmeye calisin konusun olmuyorsa sonra vazgecin ama bence arkadasliginiz son bir sansi hak ediyor

Konuyu oyle guzel yazmissiniz ki bi an o arkadaslarin icinde kendimi gorunmeyen 4. gibi hissettim

Dostluğunuzun gercekligine arkadasinizin samimiyetine guveniyorsaniz bence arayin

Tekrar deneyin hatta neden boyle uzaklastigini ogrenmeye calisin konusun olmuyorsa sonra vazgecin ama bence arkadasliginiz son bir sansi hak ediyor
Öyle mi diyorsunuz belki de ariycam dayanamayıp.gerci kendimi tutuyorum şimdilik. samimi yazdım cunku gerçekten yazarken gözlerim doluyordu icimden geldigi gibi yazdım.

onu da dusundum.belki eşinin kızdigini da bize soyleyemiyordur diye.keske oyle olsa

çok sağol canım.dostluk o kadar önemli ki benim için.insanin ailesi zaten yanında ama dost ayrı bir güzellik hayatta

Sosyal medyada yada telefonda eski sevgilisini size sorarken belkide kocasi yakaladi?

Soyle bir gercek var; hayatlarimizin bazi asamalarinda bazi karakterler karakterlerimize hem cok iyi geliyor hemde cok uyuyor. Ama zamanla karakterler degisiyor, ozelliklede lise/uni donemlerinde ve sonrasinda cok degistik..o donem birbirinize cok uyuyordunuz elbette, cokta seviyorsunuzdur. Ama gozden uzak olan gonuldende irak olur. Zamaninda cokkkk yakin oldugum bi dostumla hic gorusmuyorum senelerdir, ve eksikligini hic ama hic hissetmiyorum mesela.

Acikcasi cokta takilmaniza sasirdim. Salin gitsin. Mutlu olsun insallah, sizde ayni sekilde. Cevrenizde diger insanlara enerjinizi ve vaktinizi ayirmanizi tavsiye ederim, yazsammi yazmasammi hesaplari sizi bosu bosuna yorar.

Soyle bir gercek var; hayatlarimizin bazi asamalarinda bazi karakterler karakterlerimize hem cok iyi geliyor hemde cok uyuyor. Ama zamanla karakterler degisiyor, ozelliklede lise/uni donemlerinde ve sonrasinda cok degistik..o donem birbirinize cok uyuyordunuz elbette, cokta seviyorsunuzdur. Ama gozden uzak olan gonuldende irak olur. Zamaninda cokkkk yakin oldugum bi dostumla hic gorusmuyorum senelerdir, ve eksikligini hic ama hic hissetmiyorum mesela.

Acikcasi cokta takilmaniza sasirdim. Salin gitsin. Mutlu olsun insallah, sizde ayni sekilde. Cevrenizde diger insanlara enerjinizi ve vaktinizi ayirmanizi tavsiye ederim, yazsammi yazmasammi hesaplari sizi bosu bosuna yorar.
Takilmamin çok saçma olduğunu dusunuyorum ama elimde değil.evet lise döneminde aslında baska güzel arkadaşlıklarim da vardı zamanla herkesin karakteri degisiyor onlar kayboldu gitti ama bunla arkadasligimiz çoğu insanin lise dostlugundan baskaydi inan.zaten o diğer gorustugum dostumla da cok başka bir dostluğumuz var.ailelerimiz bile inanamiyor.ikimiz de babalarimiza çok duskunuz .mesela arkadaşın babası da beni o kadar seviyor ki beni gordu mu sıkı sıkı sarılıyor.benim babam da ona öyle.hatta işte annem babam da x ne yapıyor ki bir arayın sorun diye hep o arkadasimi merak ediyor.

bence bir mutsuzluğu var.yüksek ihtimal evliliği ile ilgili. ve size malum oluyor.
gerçekten bak direkt böyle düşündüm...sizin diğer ark. mutlu olduğunuzu evliliği çocukları vs biliyordur.konuşup hatırlayıp,görüp kend,i mutsuzluğunu görmek istemiyordur.

bence bir mutsuzluğu var.yüksek ihtimal evliliği ile ilgili. ve size malum oluyor.
gerçekten bak direkt böyle düşündüm...sizin diğer ark. mutlu olduğunuzu evliliği çocukları vs biliyordur.konuşup hatırlayıp,görüp kend,i mutsuzluğunu görmek istemiyordur.
ay ne bileyim böyle olduğunu bilsem direk arardim hiç dusunmeden.hala istemiyor diye aramamayi dusunuyorum ama bu gidişle dayanamiycak miyim yoksa

Back
X