Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Unutamadığınız film replikleri ya da sahneleri nelerdir :)
filmler insanı çok etkiliyor.kendimden biliyorum dibe vurduğum anlarda bunu hep harika filmlerle atlatmışımdır.sizi bu şekilde derinden etkileyen replik ya da filmin tamamı varsa paylaşır mısınız :)
Canım,ben de bayılırım film izlemeye ve zihnimde ,hayal dünyamda filmlerden etkilendiğim sahnelerle çok yaşarım..Mesela senin avatarında olan filme ,leon türkçe adıyla "sevginin gücü" filmi unutamadığım filmler arasında...Ve onların birlikte yaşamaya başlayıp da evden ayrıldıklarındaki,adam ve kızın yanyana yürürken ki boy farkları..Küçük kızın zorlukla taşımaya çalıştığı çiçek..Birbirlerine filmlerden takit yapıp da tahmin etmeye çalıştıkları sahne.
bir de belki izlemişsindir "V for vendetta" filmindeki kızın özgürlüğünü keşfedip de yağmur altında ağladığı sahne..İzlemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim..
Aslında çok fazla benim kafamda ama işte şimdi en çok iz bırakanlar var...Veeee "cesaretin varmı aşka "filmi...Her sahnesi bayıldım filme...filmin birçok sahnesinde küçük hazine kutusunun başına gelenler,yerlerde yuvarlandığı,merdivenlerden tık tık tık düştüğü sahne..Ve kızın tren gelirken rayların üzerinde son ana kadar durduğu sahne,birbirlerinden ölüme varacak kadar vazgeçişleri veee vazgeçemeyişlerii...tüylerim diken diken oldu...