Unutamıyorum.. az önce konuştukk....ne dersiniz?

yagmur4289

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
10
0
36
Adana
Selam kızlar;
Buraya daha önce çok kez yazdım..Bahsettiğim 2 ıyıl önce ayrıldığım 7-8 ay kadar beraber olduğum ve beni çok çokk seven erkek arkadaşımdı... arada hala konuşurz bazen o mesaj atar bazen ben naber nasılsın şeklinde... Az önce aradım.. nasıl die sormak için msn ye hiç girmiosun galiba görmüyorum dedi.. evet şimdi gireym istersn dedim,, tamam hadi ordn devam edelim o zaman dedi..
Öle havadan sudan konuşurkenn dedi ki'Senin ebnde gönlün Kalmış bence' .. ben de 'Nerden anladın?' dedim. Öle işte dedi...
Artık belirsizlkten sıkıldığım için evet dedim.. çok özlüyorum seni dedim.. sen özlemiyo musun dedim.
Yaşadıklarımız güzeldi dedi... Bu ne demek bilmiyorum özlüyo musun diye sordum ben sana dedim.. Ben de özlemek nedir bilmiyorum yaşadıklarımız güzeldi diyorum dedi..???????
Hala istiosun di mi dedi.. evet dedim..
sonra ben sordum sende bitti ama değil mi dedim.. EVET bitti daha doğrusu BİTİRDİN dedi...O evet deynce nasıl sırtımdan ter boşaldı nasıl üzüldüm anlatamamm...
Canın sağolsun gibilerinden bişey söyledm.. Seni unutamadım ve ne kadar geçse de unutamam ama bitti dedi.. Bu ne deek kızlar yaa.. Sizce gerçekten bitti mi yoksa ben içimdekileri itiraf ettiğim için mi bu kadar gevşedi.. bunları söyledi.. Fikrinizi söyledin iyi ya da kötü lütfenn..ihtiyacım var....

Kaçan kovalanır..
Her zaman ilgisiz görünmek karşı tarafı tetikler,merak uyandırır.Ama kadınlar bu özelliği çoğu zaman kullanamıyor.Ben anlamıyorum niye bu kadar üstlerine düşüyorsunuz ki?

bence bütün irtibatını kes onunla. kendini neden bu kadar üzüyorsun ki. geçmişi arkanda bırak. zaten seni sevse bu kadar zaman geri dönmek için çabalamazmıydı. onu geçtim bu kadar açık ifade etmişsin kendini. buna rağmen sana en ufak bir adım atmamış. kendine eziyet etme. onu unutmaya çalış. belliki aranızda fazlasıyla kopmuş bişeyler var. böyle kendine zarar veriyorsun. kimse için değmez. dönüp bugünlere baktığında kaybettiğin günlere üzüleceksin.

Bence 2 yıllık koca bir hata yapmışsın. İlk ayrıldığında bütün irtibatını kesmeliydin. Şimdi hiç durma, ona son kez iyi dilekleri ilet ve artık ikinizin de hayatına devam etmesi için bunun gerektiğini söyleyip irtibatını kes. Yoksa böyle giderse sen daha çok beklersin o seni özleyecek diye o da daha çok havaya girip bitti demeye devam eder, benden söylemesi...

bence canim sen bu insanla tum iliskini kes..
herseyden once beyninde bu insani bitirmelisin yoksa sen onu hayatindan cikaramazsin.
kendine temiz bir sayfa ac..o sayfada seni sevene yer ver canim..
kendine yeni bir yol ciz ve o yolda ilerle..kendin icinnnnnnn

vur-kaç taktiği... geri çekil bence. msnde fln gördğnde slm verme. o verirse iyi de geç.sen mesaj atma arama onun aramasını bekle.soğuk davran..sonra onun davranşlarına göre yol çiz.bence. ama kararlı konuşmuş.. hayırlısı olsn allah yardımcın olsun

bu kadar kovalama. sen üstüne gidince kendini bir şey sanıp havalanmış.
bir süre rahat bırak. o seninle iletişime geçmeden sen geçme. soğuk ol.
bakalım kaç derece dönüş yapacak.

tatlım bunun bir benzeri çooook önceden başıma gelmişti.üzgünüm ama açıksözlü olucam..
bu arkadaş seni sevmiyor.senin onu sevmen onun için eğlence tarzı birşey.sana vicdan yaptırıyor.(kendi isteğiyle bitirdi sanırım)bittiyse de benden olmasın şeklinde düşünüyor.kafanda bintürlü soru işareti bırakması da özür dilerim onun karaktersizliği olmuş.vur-kaç taktiği resmen.sana olumluymuş gibi hissettirecek sorular sorabilir.kanma çünkü kandığın anda bi olumsuz yorum alırsın üzülen sen olursun...
ben de zamanında malum kişi beni seviyor sandım bana kendimi nasıl suçlu hissettirmişti.ben ondan uzaklaştığım zaman o bana yaklaşıyordu ve ben saf gibi acaba beni seviyor mu yoksa neden benle konuşsun ki?diyordum.ama tamamen boş vaktini değerlendirme aracı olmuşum...hamdolsun geç oldu ama gördüm gerçek yüzünü.hatta benimle konuşmaya çalıştığı zamanlar da sevgilisi varmış.
bu arkadaşın kurduğu cümlelerle benim malum arkadaşın kurduğu cümleler nerdeyse aynı...bırak seninle egosunu tatmin etmeye çalışmasın.onun yaklaşması seni sevdiği için gerçekten değil...arkana bakma bile onunla irtibatını kes derim...ben çok bunalım yapmıştım zamanında.başkası da aynı durumları yaşasın istemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…