Selam kızlar;
Buraya daha önce çok kez yazdım..Bahsettiğim 2 ıyıl önce ayrıldığım 7-8 ay kadar beraber olduğum ve beni çok çokk seven erkek arkadaşımdı... arada hala konuşurz bazen o mesaj atar bazen ben naber nasılsın şeklinde... Az önce aradım.. nasıl die sormak için msn ye hiç girmiosun galiba görmüyorum dedi.. evet şimdi gireym istersn dedim,, tamam hadi ordn devam edelim o zaman dedi..
Öle havadan sudan konuşurkenn dedi ki'Senin ebnde gönlün Kalmış bence' .. ben de 'Nerden anladın?' dedim. Öle işte dedi...
Artık belirsizlkten sıkıldığım için evet dedim.. çok özlüyorum seni dedim.. sen özlemiyo musun dedim.
Yaşadıklarımız güzeldi dedi... Bu ne demek bilmiyorum özlüyo musun diye sordum ben sana dedim.. Ben de özlemek nedir bilmiyorum yaşadıklarımız güzeldi diyorum dedi..???????
Hala istiosun di mi dedi.. evet dedim..
sonra ben sordum sende bitti ama değil mi dedim.. EVET bitti daha doğrusu BİTİRDİN dedi...O evet deynce nasıl sırtımdan ter boşaldı nasıl üzüldüm anlatamamm...
Canın sağolsun gibilerinden bişey söyledm.. Seni unutamadım ve ne kadar geçse de unutamam ama bitti dedi.. Bu ne deek kızlar yaa.. Sizce gerçekten bitti mi yoksa ben içimdekileri itiraf ettiğim için mi bu kadar gevşedi.. bunları söyledi.. Fikrinizi söyledin iyi ya da kötü lütfenn..ihtiyacım var....