Unutamıyorum, canım yanıyor :(

unlucky

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
16
0
16
İstanbul
Kızlar selam,

Yıllarca gizli gizli platonik takıldığım biri vardı. En sonunda benimle hiç ilgilenmeyince, arkadaş olarak kabul edip kendisini unuttum. Son bir kaç senedir de ben farklı bir şehre taşındığımdan hiç görüşmemiştik.
Yaz başında bir kez görüştük. Birden benimle ilgilenmeye başladı. Önceleri çaktırmadan kaçtım, ama sonra sıksık mesajlaşmaya başladık (hep ilk mesajı o atıyordu) ve birkaç kez daha buluşştuk.. Benimle inanılmaz ilgiliydi. Çok heyecanlı ve mutluydum...

Sonra ne oldu bilmiyorum. Birden muhabbeti kesti. Ben arada mesaj atınca kısa cevaplar vermeye başladı. "öyle canım:)" vs. gibi. Ben de mesaj atmayı kestim artık. Ama onu aklımdan çıkaramıyorum. Sürekli mesaj atıp "Neden?" diye sormak istiyorum. Aynı şehirde yaşamıyoruz. Sorunun temelinde bunun olabileceğini düşünüyorum. Ama bu durumda da bana açık olması gerekmez miydi? Bu şekilde beni ne kadar üzebileceği ortada, bu kadar mı umrunda değilim acaba?

Ben şimdi ne yapayım? Tamamen ilgilenmeyip unutmaya çalışıyorum. Ama çok zor :(

İşine gelince "canım,cicim".. İşine gelmeyince "Yok canım" diyen adamdan bir cacık olmaz.
Cool takılıyor aklınca beyefendimiz.
Hiç bir şey imkansız değil. Hepimiz dedik zamanında unutamam diye..
Şimdi zerre yok hiç birinden. :ssz:

Bu erkeklere akil sir erdirene helal olsun zaten,
anliyamayiz canim, biz kadinlar anliyamayiz böyle durumlari,
ümit verip verip sonrada bir mendil gibi firlatip atmayi, bilmiyorum cok tuhaf, anlam veremiyorum.
Unutursun hic merak etme, unutulmayan kimse yok, herkes unutulur
Sakin neden diye sorma, cünkü cevabi canini daha cok yakabilir,
ben sana ümitmi verdim ? bizim aramizda bisey yoktuki? sen kendi kendine ümitlenmissin? olur sonra, benden söylemesi..

Onu unut, numarasinida sil, facede varsa ordanda sil, kendi yoluna bak
Allah hepimizin yardimcisi olsun

arkadaş olarak kabul ettiğin zaman unutabildiysen yine unutursun:34::34:
işine geldiği zaman konuşacak canı sıkıldığı zaman sana zaman ayıracak:19: diğer zamanlarda ise ses seda kesilecek .ilk başlarda ki gibi kafandan at.:34:bu çocuktan sana hayır gelmezz

Kızlar selam,

Yıllarca gizli gizli platonik takıldığım biri vardı. En sonunda benimle hiç ilgilenmeyince, arkadaş olarak kabul edip kendisini unuttum. Son bir kaç senedir de ben farklı bir şehre taşındığımdan hiç görüşmemiştik.
Yaz başında bir kez görüştük. Birden benimle ilgilenmeye başladı. Önceleri çaktırmadan kaçtım, ama sonra sıksık mesajlaşmaya başladık (hep ilk mesajı o atıyordu) ve birkaç kez daha buluşştuk.. Benimle inanılmaz ilgiliydi. Çok heyecanlı ve mutluydum...

Sonra ne oldu bilmiyorum. Birden muhabbeti kesti. Ben arada mesaj atınca kısa cevaplar vermeye başladı. "öyle canım:)" vs. gibi. Ben de mesaj atmayı kestim artık. Ama onu aklımdan çıkaramıyorum. Sürekli mesaj atıp "Neden?" diye sormak istiyorum. Aynı şehirde yaşamıyoruz. Sorunun temelinde bunun olabileceğini düşünüyorum. Ama bu durumda da bana açık olması gerekmez miydi? Bu şekilde beni ne kadar üzebileceği ortada, bu kadar mı umrunda değilim acaba?

niye kendini uzup sikintiya sokuyosun be cnm simdi bu adam oyle veya bittiyse ortamlarinizda farkliysa ac telefonu sakin bbir sekilde davranislarindaki degisikligin sebebini merak ediyorum
bir sonuc yada farklilik istemiyorum sadece ben mi yanlis anladim yoksa biseylermi oldu
gibi bir cumle kur cnm
ki icinde bisey kalmasin
acaba - neden- arasammi-aramalimiydmm vsss gibi seylerden kurtar ruhunu

sonrasinda verdigi cevabi bence onemseme
yooo degisen bisey yok da diyebilir sen yanlis anladin da
sonuc ne derse desin
tesekkur et
tavir degisikligi olan bir arkadaslik istemedigini soyle
allah yolunuzu acik etsin hoscakalin de
ve biirdahada arama
face meys ne varsada sil
oylece kal
gelirse kapina senindir
gelmezse zaten hicbi zaman senin degildi seninde olmicaktir cnmmmmm
bak keyfine
cik gez dolas kendini odullendir hediye al kendine

opuyorum
kolay gelsin
ama bu dediklerimi yapicaksanda sakince hesap sorar gibi degilllll
once bi papatya cayi melisa falan ic kiiii sinirlenmeyesin cnm
optum

zaten sevgili olmamışsınız birşey yaşamamışsınız
boşver unut gitsin
demek ki o böyle bi insan istediğinde kızlara yakın davranan istemediğinde uzaklaşan kendini bişey sanan tiplerden
sana yakın davrandığında sen kendini geri çekseydin keske kalsaydı öyle ortada
boşver hiç aklına getirme..

niye kendini uzup sikintiya sokuyosun be cnm simdi bu adam oyle veya bittiyse ortamlarinizda farkliysa ac telefonu sakin bbir sekilde davranislarindaki degisikligin sebebini merak ediyorum
bir sonuc yada farklilik istemiyorum sadece ben mi yanlis anladim yoksa biseylermi oldu
gibi bir cumle kur cnm
ki icinde bisey kalmasin
acaba - neden- arasammi-aramalimiydmm vsss gibi seylerden kurtar ruhunu

sonrasinda verdigi cevabi bence onemseme
yooo degisen bisey yok da diyebilir sen yanlis anladin da
sonuc ne derse desin
tesekkur et
tavir degisikligi olan bir arkadaslik istemedigini soyle
allah yolunuzu acik etsin hoscakalin de
ve biirdahada arama
face meys ne varsada sil
oylece kal
gelirse kapina senindir
gelmezse zaten hicbi zaman senin degildi seninde olmicaktir cnmmmmm
bak keyfine
cik gez dolas kendini odullendir hediye al kendine

opuyorum
kolay gelsin
ama bu dediklerimi yapicaksanda sakince hesap sorar gibi degilllll
once bi papatya cayi melisa falan ic kiiii sinirlenmeyesin cnm
optum

Aslında ben de dürüst dürüst arayıp konuşmak istiyorum. Ama diğer bir yandan da arkadaşlarım durduk yere havalanmasına ve kendini bir şey sanmasına sebep olacaksın hiç sallama diyor.

Biraz daha bekleyip, sonra son bir mesaj atacağım sanırım. Sonra da, benim için her şey bitmiş olacak :(

En az 10 yıllık mazisi var bende... Hep sevdim ve bekledim...Tam bulmuşken yitmesi ne zor :(

heralde o ara hoşlanmış ilgilenesi gelmiş seninle sonra devam etmek istememiştir.mesajlarla da soğukluğunu belli ederek konuşma zahmetine bile katlanmamıştır. bu erkekler çok odun ya madem bırakacaksın niye ilgileniyosun . gerçi biz de bazen erkeklere böyle yapıyoruz ama sonuçta onların biraz daha nazik olması lazım en azından sebebini söyleyip bitirebilirmiş

Aslında ben de dürüst dürüst arayıp konuşmak istiyorum. Ama diğer bir yandan da arkadaşlarım durduk yere havalanmasına ve kendini bir şey sanmasına sebep olacaksın hiç sallama diyor.

Biraz daha bekleyip, sonra son bir mesaj atacağım sanırım. Sonra da, benim için her şey bitmiş olacak :(

En az 10 yıllık mazisi var bende... Hep sevdim ve bekledim...Tam bulmuşken yitmesi ne zor :(

cnmm allaskina havalansaaa ne olurrr havalanmasa ne olurrrr
ne onemi var kiii
msj yazarsan cevap bekliceksin oylemi boylemi muallakta kalip kendini kahrederek bi suru zaman geciriceksin buhran olarakkkkk
ara sor kes at
optum

Kızlar selam,

sanki tek taraflı bir şeymiş gibi geldi yani senin ilgini fark edip karşılık verdi ama sonra sana ısınamamıs olabılır bir anda böyle soguk davranması ondandır

sanki tek taraflı bir şeymiş gibi geldi yani senin ilgini fark edip karşılık verdi ama sonra sana ısınamamıs olabılır bir anda böyle soguk davranması ondandır

Benim ilgimi farkedip de gelmis olma ihtimali hic yok... Cunku son 2 senedir hic gorusmedik. Daha oncesinde de cok uzun sure arkadas gibi oturduk kalktik... Durduk yere nerden hatirina geldigime bile cok sasirmistim.

Benim ilgimi farkedip de gelmis olma ihtimali hic yok... Cunku son 2 senedir hic gorusmedik. Daha oncesinde de cok uzun sure arkadas gibi oturduk kalktik... Durduk yere nerden hatirina geldigime bile cok sasirmistim.

belki boşta kaldı, uğraşacak bir şeyler aradı kendisine... siz gelince aklına yeniden irtibat kurdu.. siz de de haliyle geçmiş kalp atışları yeniden kıpırdandı ve bir şeyler yaşama isteği uyandı...

ancak beyefendinin geliş amacı ilişki yaşamak değil, öylesine biraz zaman geçirmekti... bana kalırsa...

bence üzülmeyin, düşünmeyin ve başka şeylerle oyalanın.. yok illa ha da yapamıyorsanız.
içinizde kalacağına bir şekilde kendisiyle konuşabilirsiniz..

yıllar sonra bu yaşanılanların nedenini ve sonrasında böylesi sessiz kalışı...

tutup sizi hüsniyelikle suçlarsa da ben çoktan o yaşı geçtim dersiniz...
Gerçi geçtiniz mi bilemem ama :)

yani gerçekten içinizde bu kadar büyütmeye gerek yok :34:

Çok sinir oldum !! Dengesize bak sen tam unutur gibi ol pat diye çıksn karşına hayret bir şey .
Burcu da Akreptir kesin :D
Senin konunu okurken tam radyoda Metin Arolat- Psikoloji çalıyordu bak tam sana uygun dinle:)
Bencede ne oluyor diye sor canım . Bakalım ne diyecek ona göre yolunu çizersin ama bana sorarsan çiviyi çiviye söktür bu çocuktan bir nane olmaz .
Bir insan ya seviyordur ya sevmiyordur bu kadar basit . Öyle kaçak göçek çocuk mu bu duygularına sahip olamıyor. kimsenin yedeği olma canım ...

Kızlar selam,

bence beklediği şeyleri alamayacağı kanısına kapılınca soğuk davranmaya başlamıştır..bu kadar merak ediyosan bence kendisine sormalısın..

Çok sinir oldum !! Dengesize bak sen tam unutur gibi ol pat diye çıksn karşına hayret bir şey .
Burcu da Akreptir kesin :D
Senin konunu okurken tam radyoda Metin Arolat- Psikoloji çalıyordu bak tam sana uygun dinle:)
Bencede ne oluyor diye sor canım . Bakalım ne diyecek ona göre yolunu çizersin ama bana sorarsan çiviyi çiviye söktür bu çocuktan bir nane olmaz .
Bir insan ya seviyordur ya sevmiyordur bu kadar basit . Öyle kaçak göçek çocuk mu bu duygularına sahip olamıyor. kimsenin yedeği olma canım ...

Şarkı için teşekkürler :)
Birazcık daha zaman geçirip soracağım o halde. Ne kaybederim ki değil mi? En azından iyice saçmalar ben de rahatlarım belki...

Bu arada hakikaten çocuk değiliz, hatta ilk başta ben de onu düşünerek biraz daha açık davrandım diyebilirim. Çünkü eskiden çocuktuk, gençtik, 2 gün sonra aramasak başkasını buldu der geçerdik ama şimdi evlilik yaşlarımız çoktan gelmiş, hala 2 günlük eğlencenin peşinde değildir demiştim... Yanılmışım

Bence hiç mesaj atmayın, hiçbir şey olmamış gibi davranın. Arkadaşlarınız haklı, aranızda bir şeyler olmayacaksa sizin ona ilgi duyduğunuzu bilmesine gerek yok bence. ki söylediğinize göre zaten bir şey olmayacak gibi duruyor.
O mesaj atarsa da öylesine cevap verin onun size yaptığı gibi.
Kafanıza takmayın, boş verin, eninde sonunda geçecek :34:

Kızlar selam,

Benimde vardi boyle biri...biraz farkli sadece...o benim aklimda yokken benim aklima girmeyi basardi samimi mesajlariyla...ama tabi hep seviye son derece duzgun...hem arkadas hem arkadasliktan ileri gibiydi...sonra baktim geri adim atmaya basladi...
Ben dayanamayip ona uzuun bir msj yazdim.. **aylar sonra, neden soylemedim icimdekileri, keske soyleseydim diyecegime keskesoylemeseydim demeyi tercih ederim...bu yuzden belki de pisman olacagim ama yinede soyluyorum ben arkadasligimiza ihanet etmis durumdayim vs vs** diyerek bir msj attim...telimi kapattim uc gun sonra actim...hemen aradi...gorusmek istedigini falan soyledi..ne zamandir boyle dusundugumu sordu..

Hic gorusmedim...hep kactim...faceden ve tel den sildim...

Simdi oda evli bir cocuk babasi..bende...

Pisman miyim?hayir...cunku hic gormuyorum...
Ama surekli gozumun onunde olsaydi pisman olurdum...

Neredeyse 1 haftadır hiçbir iletişimimiz olmadı. O kadar tatsızım ki, mesaj atsam ne yazıcam ki diyerek atmak bile istemiyorum. Ama diğer bir yandan da bazen bir geliyorlar, tüm derdimi haykırmak istiyorum.

Neredeyse 1 haftadır hiçbir iletişimimiz olmadı. O kadar tatsızım ki, mesaj atsam ne yazıcam ki diyerek atmak bile istemiyorum. Ama diğer bir yandan da bazen bir geliyorlar, tüm derdimi haykırmak istiyorum.

Yanlis yaparsin diye düsünüyorum,
simdi mesaj atip icinden gecenleri yazsan,

Iki secenek var

1) ya mesaj atip, ben sana ümit vermedimki, yanlis anlamissin dicek
2) yada hic cevap bile yazmiyacak

ozamanda daha cok üzüleceksin,
unutmaya calismak daha dogru olur ama sen bilirsin tabiki

Back
X