unutamıyorum güvenemiyorum

Cansu0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
3
2
6
26
2 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorun yok anlaşmamız konusunda bana olan naif hediyeleri kıyamayışları önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Hiç telefonunu kurcalamam öyle guvenirdim. His ya o uyurken aldım baktım bı uygulamadan tanımadığım kadınlara mesaj atmış tanışmak için üstelik sevgilim yok demiş. O an sadece gözümden sessizce yaşlar döküldü hiçbir şey yapamadim sessizce görmemiş gibi telefonu kapattım yerine koydum. Ama unutamıyorum güvenemiyorum artık ne yapmam lazım?

Yalnız zaman değişti ve değişmeye devam edecek. Varoş ve zavallıca dediğiniz yeni dünya düzeni artık. Yüz yüze tanışılan kişinin bile hemen sosyal medya hesaplarına bakılıp inceleniyor. Masum kendi halinde paylaşımlar yapan yanında, uçanı kaçanı kaçırmayan tipler de kendini belli ediyor. Şu konuda haklısınız, sosyal medyada tanıştığın zaman daha dikkatli olmak gerekiyor. Onun dışında burada konu açanların neredeyse tamamı iş-arkadaş ortamında tanışıp ya da görücü usulüyle evlenmiş. Kimse çok mutluyum diye konu açmıyor, eşinden eşinin ailesinden dert yanıyor. Yani yüz yüze tanışılınca da garanti olmuyor.

Restoranda elimize menü bile vermiyorlar QR kodu tarayın diyorlar.

O an sadece gözümden sessizce yaşlar döküldü hiçbir şey yapamadim sessizce görmemiş gibi telefonu kapattım yerine koydum
Sorun da cevap da çok basit. Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. Hiç bir şey olmamış gibi devam ederseniz adamın da size elli tane boynuz takma hakkı olur. Naif hediyeler kıyamayışlar falan siz öyle hissediyor olabilir misiniz? Belki de başta öyleydi ama artık sıkılmaya başladı ve ayrılmaya niyetleniyor.
Aslında hiç bir sorunumuz yoktu deniyor, eşeleyince bir sürü problem çıkıyor. Sizin ilişkide böyle olabilir mi?

Güvenemiyorum ne demek? Güvenmen için bir sebebin yok ki zaten.Olay ortada. Mesajlara karşılık verecek her kızla birlikte olabilir bu arkadaş. Haremde yer kapma yarışına gireceksen devam et tabii, ne diyebiliriz ki

Bende öyle bir algı var nedense.sıcak bakamıyorum.kaliteli kişiler çıkabilecek gibi gelmiyor.zaten 1 elin parmaklarını geçmez.bu şekilde hiç olmaz gibime geliyor.

Güvenemiyorum ne demek? Güvenmen için bir sebebin yok ki zaten.Olay ortada. Mesajlara karşılık verecek her kızla birlikte olabilir bu arkadaş. Haremde yer kapma yarışına gireceksen devam et tabii, ne diyebiliriz ki
Yok canım.kaç tanesi normal insan çıkacak oradakilerin.50 kişiyle tanişsak 1 tane ancak tutar ya da tutmaz.kolay mı o işler.

Bende öyle bir algı var nedense.sıcak bakamıyorum.kaliteli kişiler çıkabilecek gibi gelmiyor.zaten 1 elin parmaklarını geçmez.bu şekilde hiç olmaz gibime geliyor.
Yapma be Ferhans. Hepimiz sizin kriterleri biliyoruz. Siz kaliteli olduğunu düşündüğünüz adamın izini her yerde sürersiniz. Tam bana göre ama sosyal medyadan yazıyor, cık olmaz demezsiniz.

Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna.
Daha evlenmeden mesaj atıp sevgilim yok diyen, evlenince sıkılır sıkılır kaçar mesaj atmak yerine gider yanına.
Sadakat çok önemli bence, herkese de nasip olmuyor.

A şıkkı çok cazip, monte ettikten sonra kıçına tekme atmak diyeyim ben

Bugün yüz yüze herşeyi gördüğümü söyledim yok öyle birşey dedi dünkü tavrimdan anlamış olsa gerek al bak dedi ve herşeyi silmiş arkadaşlarla ortak onlar yazmıştır dedi aradık tarihi Allah'tan ki aklımdaydı bana madem arkadaşı olarak siz yazdınız söyleyin ne zamandi dedi tahmin edin ki ne oldu bilemedi.
Ama hala seni aldatmadim kendin kuruyorsun yazıklar olsun bana nasıl güvenmez inanmazsin diyor.

Elbette yok öyle bişi diyecek, seni kuruntu yapıyormuşsun gibi bir halde bırakacak. Evet yazdım der mi hiç

Diyemedin mi beni aptal yerine mi koyuyorsun seni magmaya yollarım diye.
Aman Burhan papatya çayı iç.

Resmen aptal şizofreni yerine koymak bu.
Bununla ilgili bi yerde okumuştum
Kadına o kadar çok bunları nerden çıkarıyorsun, öyle bir şey yok vs demişki erkek, kadın halüsinasyon fln gördüğünü sanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…