unutamıyorum güvenemiyorum

Cansu0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
3
2
6
26
2 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorun yok anlaşmamız konusunda bana olan naif hediyeleri kıyamayışları önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz. Hiç telefonunu kurcalamam öyle guvenirdim. His ya o uyurken aldım baktım bı uygulamadan tanımadığım kadınlara mesaj atmış tanışmak için üstelik sevgilim yok demiş. O an sadece gözümden sessizce yaşlar döküldü hiçbir şey yapamadim sessizce görmemiş gibi telefonu kapattım yerine koydum. Ama unutamıyorum güvenemiyorum artık ne yapmam lazım?

Ayrılacaksın. Evlendiğinde binlerce kadınla mı aldatılmak istiyorsun? Adam belki de çift karakterli. Bu durumd aha da ilerler bacım ben sana diyim

C yi seçip. Üzerine de bak şimdi sevgilin yok hadi devam et demek :). Aşırı keyif alırdım

Daha en güzel zamanlarınızda daha evli değilken size bunu yapan , başka arayışlarda doyumsuz biri evlenince de yapar .
Çok üzücü bir durum Ama ayrılmak en iyisi. Çünkü bu yazışmalar katlanarak daha büyük aldatmaya dönüşecek

Daha büyüğünü beceremez bu? Cık.kolay mı öyle aldatacak doğru dürüst birini bulmak kadınlarımız ne sanıyorsa bu erkekleri. kala kala eskorta kalır bu

Maalesef ayrılmanız lazım, evlenmeden önce görmüşsünüz boşuna vakit harcamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…