Unutamiyorum o anı Allah kahretsin 😨

Nefretediyorumherseyden

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
207
150
23
Dün avm de gezerken bi adamin mini etek giymis bir kizi takip ettigini gozleriyle taciz ettigini gordum Allah o adamin cezasini versin nasil kalbim hizlandi nasil delirdim nasil uzuldum aklimsan cikmiyor kiz nereye giderse pesinden gidiyor bacaklarina bakiyor telefonunu eliyle asagidan tutuyor ... kiz bi ara yukari uzanip bisey aldi Allahin cezasi pislik cildirdi resmen numaradan pantolonlara bakiyo falan dayanamadim.o pislik goruntuye giddip kiza soyledim seni takip ediyo diye kizdin yanindada iki akrabasi vardi .. Giymis olabilir disarida neler neler giyiyolar herkes ozgur ben bile esimle disari cikmadan nefret eder oldum bu kadar acik sacik giyinmenin bi anlami olmadigini dusunuyorum (bundan kastim rahatsizligimi belirtmek yoksa beni ilgilendirmiyo ne halt giyip giyinilmedigi )ben giyinmeyi unutanlara dedm kizda hakli ayrica konuyu saptirmayin ama herkesin kendi dusuncesi ve hayati herkes kendi mezarina girip sorguya cekilecek ama o pislik herif beni o kadar sinir etti ki neyse kiza soyleyince oda bagirdi tarif ettigim adami adamda cekip gitti magazadan ... Allah islak etsin aklimdan cikmiyor kadinlari rahat birakin rahatttt...

Son düzenleme:
Dün avm de gezerken bi adamin mini etek giymis bir kizi takip ettigini gozleriyle taciz ettigini gordum Allah o adamin cezasini versin nasil kalbim hizlandi nasil delirdim nasil uzuldum aklimsan cikmiyor kiz nereye giderse pesinden gidiyor bacaklarina bakiyor telefonunu eliyle asagidan tutuyor ... kiz bi ara yukari uzanip bisey aldi Allahin cezasi pislik cildirdi resmen numaradan pantolonlara bakiyo falan dayanamadim.o pislik goruntuye giddip kiza soyledim seni takip ediyo diye kizdin yanindada iki akrabasi vardi .. Giymis olabilir disarida neler neler giyiyolar herkes ozgur ben bile esimle disari cikmadan nefret eder oldum bu kadar acik sacik giyinmenin bi anlami olmadigini dusunuyorum ama herkesin kendi dusuncesi ve hayati herkes kendi mezarina girip sorguya cekilecek ama o pislik herif beni o kadar sinir etti ki neyse kiza soyleyince oda bagirdi tarif ettigim adami adamda cekip gitti magazadan ... Allah islak etsin aklimdan cikmiyor kadinlari rahat birakin rahatttt...

Açık saçık cümleside çok nahoş olmuş,mezardaki sorgumda kimseyi bağlamaz..

Acik sacik giyinmek ve mezardaki sorgu kismimda haksizsiniz. O adamdan tek farkiniz takip etmiyor olusunuz ve kameraya cekmiyor olusunuz. Bunlari yapanlar da “o kadar acik sacik giyinmeseydi,nasil olsa mezarda hesabi sorulacak bari ben de burada yararlanayim” diyorlar.

Dün avm de gezerken bi adamin mini etek giymis bir kizi takip ettigini gozleriyle taciz ettigini gordum Allah o adamin cezasini versin nasil kalbim hizlandi nasil delirdim nasil uzuldum aklimsan cikmiyor kiz nereye giderse pesinden gidiyor bacaklarina bakiyor telefonunu eliyle asagidan tutuyor ... kiz bi ara yukari uzanip bisey aldi Allahin cezasi pislik cildirdi resmen numaradan pantolonlara bakiyo falan dayanamadim.o pislik goruntuye giddip kiza soyledim seni takip ediyo diye kizdin yanindada iki akrabasi vardi .. Giymis olabilir disarida neler neler giyiyolar herkes ozgur ben bile esimle disari cikmadan nefret eder oldum bu kadar acik sacik giyinmenin bi anlami olmadigini dusunuyorum ama herkesin kendi dusuncesi ve hayati herkes kendi mezarina girip sorguya cekilecek ama o pislik herif beni o kadar sinir etti ki neyse kiza soyleyince oda bagirdi tarif ettigim adami adamda cekip gitti magazadan ... Allah islak etsin aklimdan cikmiyor kadinlari rahat birakin rahatttt...
istisnalar kaideyi bozmaz! lakin baksın diye giyinmiyorlarmı ki zaten ? açıklığa bir şey demiyorum her koyun kendi bacağından asılır. ama mini etek mini şort çok açık dekolte giyiniyorsa bir insan bakılmasınada ay bana baktı demesin lütfen.

istisnalar kaideyi bozmaz! lakin baksın diye giyinmiyorlarmı ki zaten ? açıklığa bir şey demiyorum her koyun kendi bacağından asılır. ama mini etek mini şort çok açık dekolte giyiniyorsa bir insan bakılmasınada ay bana baktı demesin lütfen.
Midemi bulandırdın ayy kusucam
Bu dediğin tecavüze uğrayanlara açık giymiş hakketmişlerle aynı zihniyet ölünde kurtulalım sizin gibilerden yeter artık. belki insanlara göstermek istiyor sanane peşine sapık gibi takılıp fotoğraflarının çekilmesi normal mi ?

Acik sacik giyinmek ve mezardaki sorgu kismimda haksizsiniz. O adamdan tek farkiniz takip etmiyor olusunuz ve kameraya cekmiyor olusunuz. Bunlari yapanlar da “o kadar acik sacik giyinmeseydi,nasil olsa mezarda hesabi sorulacak bari ben de burada yararlanayim” diyorlar.

Kimseyide ilgilendirmez mini etek giymesi..

Baksin diye giymiyorlar
Tesetturluleri de taciz edenler var

Ben bi vodeoda gormustum peceli bi kadin giderken adamin boynu kopacak sekilde donup kadina bakiyodu sapik her yerde her zaman sapiktir ama iste kiyafette bu sapikliga sapiklik katmada bence en buyuk etken ahlaksiz kopekler... bakmayan da bakmaz aslinda ama bazen gosune sokar gibi onunde dakikalarca yuruyunce insanin gozu ister istemez deyiyo maleseff ama sapikliga asla neden olmamali ...nasil cocuklarimizi disari gondercez boyle sapiklar varken Alllahim

Yapmayın lütfen bakmak, rahatsız etmek isteyen erkek için kadının kapalı açık olması farketmiyor. Ben tesettürlüyüm ama zamanında talihsiz bir olay yaşamışlığım var. Erkekler gözlerine de başka yerlerine de sahip çıkabilecek irade de yaratılmışlar, bunu kadının giydiğine nasıl bağlarız.

Kadın açık giydiği zaman bakılmak için giyiyor zaten demek aynı kadın tacize , tecavüze uğradığında hakediyordu zaten mantığıyla aynı, nasıl böyle düşünebiliriz.

Back
X