Unutamıyorum, vazgecemiyorum...

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Unutamiyorum kızlar. Unutamiyorum.
Dayanamıyorum . Ayrıldık Yapamiyorum o da yapamıyor. Onun içini bilirim ben o da yapamıyor. Aldatildim hala unutamiyorum içim sogumuyor. Çok özlüyorum. Tamam diyorum bitti daha onun adını anmayacaksin. En fazla bir saat suruyor bu kararlılık. Duramiyorum onsuz.
Ondan başka hiç kimsem yok bi Rabbim var. Yemin ederim cok seviyorum. Yillarımız beraber geçti. 13 yaşından beri tanıyorum bu adamı. 10 yıldır bu adamı dusunmedigim bir gün bile yok. Her an her yerde her anımda o var.
Gidiyoruz bir mekana burda onunlaydik buradan onun yanına gittim. Bu tuvalete gelip makyaj yapmıştım. Onunla bu mağazaya gittik bu sokakta yuruduk. Burada şöyle yaptık. Ortak tanıdıklar yediğim yemek bile onu hatırlatıyor. O da severdi bunu. O da böyle derdi o da dinlerdi bu şarkıyı.
Delirecegim yemin ederim. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamiyorum duramiyorum onsuz. Ondan başka kimseyle olamam ben. Abim, en yakın arkadaşım, kardeşim, sevgilim herseyim o..
Nasıl unutacagim bilmiyorum. Sonumuz yok bizim biliyorum. Ama dayanamıyorum aylarca kus kaldik ama hergun her an o vardı aklımda. 8 yıllık beraberlik dile kolay. Evlenmemiz imkânsız . Ayrı kalamiyoruz .
Nolur akil verin kendime gelemiyorum.
Ondan başka kimseyle konuşmak istemiyorum. Onunla ettiğimiz kavgayı bile çok özlüyorum. Hele o mutlu günlerimiz o muhabbetlerimiz kimseyle ayni hazzi alamiyorum. Ayni huzuru bulamiyorum. Onun yanindayken kendimi oyle hissediyordum ki bulamiyorum o hissi.
Vallahi içim daraliyor. Ne zaman geçecek bu. Geçecek mi ?
Dua edin bana lütfen. Hayırlısı neyse o olsun nolur.

Diyorum ki herşeyi karşına al evlen. Ailenle diret ağla evlen. Onunla ol. Ama olmaz, biliyorum.
Çok güveniyorum bazı konularda. Su an basım sıkışsa ailemden sonra ilk o gelir adım gibi eminim ama yapamiyoruz ki biz. Beraber olamıyoruz ayrı kalamiyoruz

Diyorum ki herşeyi karşına al evlen. Ailenle diret ağla evlen. Onunla ol. Ama olmaz, biliyorum.
Çok güveniyorum bazı konularda. Su an basım sıkışsa ailemden sonra ilk o gelir adım gibi eminim ama yapamiyoruz ki biz. Beraber olamıyoruz ayrı kalamiyoruz

Neden evlenemiyorsunuz ki? Gerci aldatan adamla evlenilir mi, affedilir mi o da supheli. Kusura bakmayin eski konularinizi bilmiyorum...

Geçiyor. Şuan hissettiklerin aşktan değil alışkanlıktan kaynaklanıyor merak etme zaman geçtikçe onu unutacaksın.

Ben alt komşumuza geldiğini binanın kokusundan hissederdim ayrıldıktan 2 yıl sonra bile. Olmayacakmış gibi gelirdi onsuz. Zamanla düzeliyor ama merak etme. Hatta geçenlerde gördüm, eski bir arkadaşımı görmüş gibi hissettim daha fazlası değil.

Kendine eziyet etme, üzülüyorsun tamam bunu yaşa sonuna kadar da ama kendine gelmen gereken zamanı iyi ayarla. Böyle hayat geçmez. Sonra geçen vaktine üzülürsün ondan ayrıldığına değil. Ve sakın çivi çiviyi söker mantığıyla hayatına birini almaya kalkma, bunu önerenler olacaktır çevrende dinleme onları.

Bilmiyorum vallahi bilmiyorum.
Hala sesini duyunca içim titriyor gözlerim doluyor. Hiç geçmeyecek gibi geliyor.
Yediremiyorum kendime.
Geçiyor. Şuan hissettiklerin aşktan değil alışkanlıktan kaynaklanıyor merak etme zaman geçtikçe onu unutacaksın.

Ben alt komşumuza geldiğini binanın kokusundan hissederdim ayrıldıktan 2 yıl sonra bile. Olmayacakmış gibi gelirdi onsuz. Zamanla düzeliyor ama merak etme. Hatta geçenlerde gördüm, eski bir arkadaşımı görmüş gibi hissettim daha fazlası değil.

Kendine eziyet etme, üzülüyorsun tamam bunu yaşa sonuna kadar da ama kendine gelmen gereken zamanı iyi ayarla. Böyle hayat geçmez. Sonra geçen vaktine üzülürsün ondan ayrıldığına değil. Ve sakın çivi çiviyi söker mantığıyla hayatına birini almaya kalkma, bunu önerenler olacaktır çevrende dinleme onları.

Ameeenn..daha cok kucuksun ayni ßeyleri yaßadım deliler gibi asık oldum ve bikac sene sonra sıkıldım biraktim...simdi aklima bile gelmiyo..kisacasi ne kadar asık olsan da bitiyo...seninkisi alışkanlık ve belki de kendine güvensizlik...kendine güvenen insan her daim yoluna paşalar gibi devam da eder hayatına baskalarini da sokar...

Bilmiyorum vallahi bilmiyorum.
Hala sesini duyunca içim titriyor gözlerim doluyor. Hiç geçmeyecek gibi geliyor.
Yediremiyorum kendime.
Şuan bunları yaşaman çok normal. Geçmeyecek gibi gelir ama geçiyor emin ol. Kendine biraz zaman tanı, hala onu istemiyorsan -ki aldatmış bunun muhasebesini kendin yapmalısın kabul etmek kolay değil- kararlı davranmaya çalış. Farklı alanlara yönlen, farklı arkadaşlar edin ve uzun süre onunla gittiğin yerlere gitme gerekirse. Ben koca İstanbulda gidecek yer bulamazdım zamanla aştım onu.
En önemlisi bitirmek istiyor musun istemiyor musun, buna karar vermen gerek başta. Sonrası zor da olsa geliyor.

Geciyor, gecmez mi. Insan ölecek olsa yasamaya devam ediyor. Kardesimi kaybedeli 2 yil olacak, gencecik topraga verdik. Ölüyorum sandim, yasamak bile istemiyordum. Canimdan can gitmisti, hayatimin gunesi gitmisti, beraber gecirdigimiz cocuklugumun boslugu kaldi oylece. Yasamam dedim hala yasiyorum. Toparlandim mi? Sukur bu halime de. Yarim biraktigim okuluma geri dondum, bu ay icinde mezun oluyorum insallah. Ama yasiyorum hala, yasiyoruz, siz de yasayacaksiniz. Kardes acisini tattiktan sonra sevgili acisi bana viz gelir.

Bir ugrasiniz yok mu? Bir hedef belirleyin kendinize. Ben onsuz yapamam deyip durmayin. Onunuze bakin. Insanoglu her turlu aciyi yasiyor hayatinda. Bu aci simdi siize cok agir geliyor ama gececek. Unutmasaniz da gececek. Hafifleyecek..

Unutamiyorum kızlar. Unutamiyorum.
Dayanamıyorum . Ayrıldık Yapamiyorum o da yapamıyor. Onun içini bilirim ben o da yapamıyor. Aldatildim hala unutamiyorum içim sogumuyor. Çok özlüyorum. Tamam diyorum bitti daha onun adını anmayacaksin. En fazla bir saat suruyor bu kararlılık. Duramiyorum onsuz.
Ondan başka hiç kimsem yok bi Rabbim var. Yemin ederim cok seviyorum. Yillarımız beraber geçti. 13 yaşından beri tanıyorum bu adamı. 10 yıldır bu adamı dusunmedigim bir gün bile yok. Her an her yerde her anımda o var.
Gidiyoruz bir mekana burda onunlaydik buradan onun yanına gittim. Bu tuvalete gelip makyaj yapmıştım. Onunla bu mağazaya gittik bu sokakta yuruduk. Burada şöyle yaptık. Ortak tanıdıklar yediğim yemek bile onu hatırlatıyor. O da severdi bunu. O da böyle derdi o da dinlerdi bu şarkıyı.
Delirecegim yemin ederim. Adamın bana yapmadığı kalmadı ama unutamiyorum duramiyorum onsuz. Ondan başka kimseyle olamam ben. Abim, en yakın arkadaşım, kardeşim, sevgilim herseyim o..
Nasıl unutacagim bilmiyorum. Sonumuz yok bizim biliyorum. Ama dayanamıyorum aylarca kus kaldik ama hergun her an o vardı aklımda. 8 yıllık beraberlik dile kolay. Evlenmemiz imkânsız . Ayrı kalamiyoruz .
Nolur akil verin kendime gelemiyorum.
Ondan başka kimseyle konuşmak istemiyorum. Onunla ettiğimiz kavgayı bile çok özlüyorum. Hele o mutlu günlerimiz o muhabbetlerimiz kimseyle ayni hazzi alamiyorum. Ayni huzuru bulamiyorum. Onun yanindayken kendimi oyle hissediyordum ki bulamiyorum o hissi.
Vallahi içim daraliyor. Ne zaman geçecek bu. Geçecek mi ?
Dua edin bana lütfen. Hayırlısı neyse o olsun nolur.
kara sevda dedikleri bu olsa gerek

Onunla mutlu olamayacağınızı sık sık kendinize hatırlatın. Güzel anılarınızı düşünmek yerine aslında sizi ne kadar kırdığını, ne kadar üzdüğünü düşünün ki öyle siz yaşadığınız üzüntüden dolayı ona olan sevginizle hatırlıyorsunuz onu ama durum öyle değil o şu an size bunları yaşatan, sizi ağlatan kişi konumunda ve en azından kendinize olan saygınızı hatırlayıp sizi bu duruma düşüren birini hayatınızın sınırına bile yaklaştırmamayı karar edinin derim

Tecrubeler onemlidir ceylinim...yazanlarin cogu senden buyuk insanlar...ben gecmisime baktigimda sadece bosa gecirdigim mutsuz yillarima aciyorum...diger hersey insana tecrube kazandirir...ama seneler sonra gecmise baktiginda bosa ve mutsuz gecen her dakikan icin kendinden nefret bile edebilirsin...o yuzden hayatina adam gibi birini sok ailene sarıl artik hayatta seni mutlu eden ne varsa onu yapmayi dene...

Back
X