UNUTAMIYORUM!!!

Aynen sen biraz fazla takıntılısın ve olabilir bir destek almanı tavsiye ederim hatta bunu eşinle paylaş onunda sana yardım edeceğini düşünüyorum. Bu normal bir davranış değil yani seninki belki geçmişindeki bir şeyler tetikliyor bilemezsin. Yaşadığım şehirde bir psikolog olsa koşa koşa gideceğim kimse tutamaz beni.

Sizin eşinizle bazı sorunlarınız vardı, özelden konuştuğumuz sırada bana okumam için söylemiştiniz, okudum ve çokk üzüldüğüm bir konuydu..
Şimdi nasılsınız, umarım daha iyidir herşey mutlusunuzdur :(

Sizin eşinizle bazı sorunlarınız vardı, özelden konuştuğumuz sırada bana okumam için söylemiştiniz, okudum ve çokk üzüldüğüm bir konuydu..
Şimdi nasılsınız, umarım daha iyidir herşey mutlusunuzdur :KK43:
Hayır ama artık ondan yana kendimi üzmek istemiyorum zaten saygı ve sevgi ne varsa bitti içimde. Sana zaten dwmek istediğim bu kıymetini bil eşinin. İlgin için saol. Kendine iyi bak mutlaka başka uğraşlar bul kendine. Ben bu halde bile takmıyorum kocamı yani daha neler neler.... çocuklar için biraz daha yürütmeye uğraşıyorum.

Hayır ama artık ondan yana kendimi üzmek istemiyorum zaten saygı ve sevgi ne varsa bitti içimde. Sana zaten dwmek istediğim bu kıymetini bil eşinin. İlgin için saol. Kendine iyi bak mutlaka başka uğraşlar bul kendine. Ben bu halde bile takmıyorum kocamı yani daha neler neler.... çocuklar için biraz daha yürütmeye uğraşıyorum.

Siz de kendinize iyi bakın.
Çok üzülmüştüm o konunuza, hatta yazacak bişey bile bulamamıştım..
Çocuklarınız biraz daha büyüyene dek idare etmeye çalışın o zaman, Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sıkmayın canınızı, Allah büyük..

Siz de kendinize iyi bakın.
Çok üzülmüştüm o konunuza, hatta yazacak bişey bile bulamamıştım..
Çocuklarınız biraz daha büyüyene dek idare etmeye çalışın o zaman, Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sıkmayın canınızı, Allah büyük..
Saol canım sende kendini değiştir ve lütfen destek al bazen insanlar istemedikleri gibi davranabiliyor. Sende de böyle durumlar var korkuları ağır basıyor. Kendine iyi bak.

Back
X