UNUTAMIYORUM!!!

Yanlış anlama ama cok uğraşıyorsun bu adamla. Nasıl biri bilemem , iyidir kötüdür vs, onu sen bilirsin ama önce sevmiyorum dedin, tam sevmeye başladım terketti dedin, ne güzel barıştınız, şimdide bunu çıkardın. Gerçekten burdan bakınca ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Sanki adamı fazlaca sıkıyorsun gibi düşünüyorum, yada olması gerekenden fazla önemsiyorsun. Yani bir garip durum var sizin evliliğinizde ve hayatının en önemli maddesi eşin olmuş , sürekli her hareketini irdeliyorsun gibi. Bence psikoloğa gidip bu durumları anlat. Sen sevmeye korkuyorsun, sever de kalbimi hassasiyetimi açarsam beni kırar diye sevemiyorsun kendini koyverip. Şimdi de sevmeye başladığın için statüsü değişti ve hareketleri batıyor . Gerçekten yargılamak için söylemiyorum, psikolog da değilim ama farklı bakış açıları kazanmak adına psikoloğa gitsen faydası olur bence

Dediğiniz gibi fazla önemsiyorum , ve bu bana zarar vermeye başladı.
Belki önceden olsa bu olaya takılmazdım..
Şurda da haklı olabilirsiniz sevmek konusunda çekiniyorum belki de..
Kırılmaktan, üzülmekten korkuyorum :(

Dediğiniz gibi fazla önemsiyorum , ve bu bana zarar vermeye başladı.
Belki önceden olsa bu olaya takılmazdım..
Şurda da haklı olabilirsiniz sevmek konusunda çekiniyorum belki de..
Kırılmaktan, üzülmekten korkuyorum :KK43:
Kendimizi sırça köşklerde saklayamayız ki, hayat bu elbet üzüleceğiz , sevineceğiz.. herşey biz insanlar için, akışına bırakmak en iyisi. Bazen ne yaparsak yapalım olacak olana engel olunmuyor. Yaptıklarımızın sorumluluklarını alıp , sonucuna katlanmak zorundayız sonu hüzün de olsa sevinçte olsa.

daha yolun başındasın, çocukların olacak, onların dertleri arkadaşları , ergenlik sıkıntıları olacak. Hayat maalesef toz pembe değil, güçlü olmak zorundayız, ailemizin prenses kızıyken bizler aile kurduk artık. Sorumluluklar var, büyüyoruz. Adam birde artık nikahlı eşin, kaç yıl peşinde koşmuş seni ikna etmiş, hala sevmeye korkman normal değil, bu korku hayatın pek çok alanında da seni etkiler.

sen yinede destek al , kendini boşuna yıpratma olur olmaz şeylere. Hakkında hayırlısı olsun canım, bazen biz ne kadar önlem alırsak alalım kaderde ne varsa o oluyor

Kendimizi sırça köşklerde saklayamayız ki, hayat bu elbet üzüleceğiz , sevineceğiz.. herşey biz insanlar için, akışına bırakmak en iyisi. Bazen ne yaparsak yapalım olacak olana engel olunmuyor. Yaptıklarımızın sorumluluklarını alıp , sonucuna katlanmak zorundayız sonu hüzün de olsa sevinçte olsa.

daha yolun başındasın, çocukların olacak, onların dertleri arkadaşları , ergenlik sıkıntıları olacak. Hayat maalesef toz pembe değil, güçlü olmak zorundayız, ailemizin prenses kızıyken bizler aile kurduk artık. Sorumluluklar var, büyüyoruz. Adam birde artık nikahlı eşin, kaç yıl peşinde koşmuş seni ikna etmiş, hala sevmeye korkman normal değil, bu korku hayatın pek çok alanında da seni etkiler.

sen yinede destek al , kendini boşuna yıpratma olur olmaz şeylere. Hakkında hayırlısı olsun canım, bazen biz ne kadar önlem alırsak alalım kaderde ne varsa o oluyor

Çok haklısınız, ne kadar güzel yazmışsınız..
Dediğiniz gibi hesaptaki değil, nasipteki geliyor başa..
Her şey insanlar için, insanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır..
Ben eşimi önemsemediğim zamanlarda çok üzdüm kırdım, bunların da bir bedeli olacak ve ben de bunları büyük kayıplarla ödeyeceğim belki :KK43:
Bu da korkutuyor beni, insan yaşattıklarını yaşamadan ölmezmiş.
Bundan 5 yıl önceki beni öyle çok özledim ki..
Hayata dair o kadar çok beklentim, hayalim, umudum vardı ki.. ben kime ne yaptım , neyin cezasını çekiyorum böyle.( tabiki eşime yaptıklarımın) Bu kadar mutsuzluk neden ...
Kaygısız gülmeyi o kadar çok özledim ki...

Çok haklısınız, ne kadar güzel yazmışsınız..
Dediğiniz gibi hesaptaki değil, nasipteki geliyor başa..
Her şey insanlar için, insanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır..
Ben eşimi önemsemediğim zamanlarda çok üzdüm kırdım, bunların da bir bedeli olacak ve ben de bunları büyük kayıplarla ödeyeceğim belki :KK43:
Bu da korkutuyor beni, insan yaşattıklarını yaşamadan ölmezmiş.
Bundan 5 yıl önceki beni öyle çok özledim ki..
Hayata dair o kadar çok beklentim, hayalim, umudum vardı ki.. ben kime ne yaptım , neyin cezasını çekiyorum böyle.( tabiki eşime yaptıklarımın) Bu kadar mutsuzluk neden ...
Kaygısız gülmeyi o kadar çok özledim ki...
Öyle düşünme, yine mutlu olursun inşallah, Allah büyük. Aslında düşünsen çok büyük bir derdin Yok, aç değilsin açıkta değilsin, iyi kötü eşin yanında, sağlığınız yerinde. Şimdi o kadar ağır dertlerle uğraşan insanlar var ki , yine de çok şükür halimize.

İnsanız en ufak zorlukta hemen karamsarlığa kapılıyoruz, bakma böyle yazdığıma aynı şeyleri bende yapıyorum, ama aslında bakış açımızı değiştirebilsek, şöyle hayatımıza dışardan bakabilsek o kadar da aşılmaz sorunlar olmadığını göreceğiz de işte, kendi kendimize çıkamıyoruz bazen işin içinden.

Allah yardımcın olsun, sıkıntılarını gidersin inşallah ,sende dediğim gibi biraz daha hayatı hafife almaya çalış, aslında hayat şu kadar dert etmeye değmeyecek kadar kısa. Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin

Kızlar yine ben..
Yeni bir problem Yok, ama olanı hazmedemiyorum..
Tek dertleştiğim, sıkıntımı anlattığım yer burası.
Kızlar ben Kınada eşimin o kadına olan bakışlarını unutamıyorum ya, ben bunu nasıl sineye çekeceğim, nasıl hiç böyle birşey yokmuş gibi davranacağım?
Kendime o kadar çok zarar veriyorum ki.. stres sıkıntıdan dudaklarım uçukladı, yüzüm alnım hep sivilce oldu çıktı.. bunlar dışa vuranlar.. ya içime vuranlar??
Konuyu gündeme getirmiyorum, o şakalaşmaya çalışırsa karşılık veriyorum, ama gülümseyişlerimin altında hep kırgınlık saklı..
Ve hala kıyafetlerim yüzünden tartışma çıkarıyor, ne zamana kadar katlanabilirim bilmiyorum.. Benim karakterim ne bu kuşku ile yaşamaya ( o kadına ne gözle baktı ) ne de kıyafet vs. Konularında bu kadar kısıtlanmaya müsait..
Ama işte şımarıklık mı ediyorum? Ellerde neler var diye bekliyorum...
Kızlar bana bir akıl verin ne olur nasıl davranayım, belki yanlış bilmiyorum ama ben de ona bu kuşkuyu yaşatmak istiyorum.. çünkü günlerdir nasıl yaşadığımı bir ben biliyorum..
O uykusunu uyurken benim arkam dönük ağlayışlarımı, ve dahası birçok şeyi..
Gözlerimden seller boşalırcasına yazıyorum.. lütfen yargılayacaklar yazmasın,.. yardıma gerçekten muhtacım...
Ben konuyu bilmiyorum ama neden içinizdeki belli etmemeye çalışıyorsunuz ki.neyse sorun gerekirse tepki gösterin.bu kadar içe atanım anlamı ne?

Öyle düşünme, yine mutlu olursun inşallah, Allah büyük. Aslında düşünsen çok büyük bir derdin Yok, aç değilsin açıkta değilsin, iyi kötü eşin yanında, sağlığınız yerinde. Şimdi o kadar ağır dertlerle uğraşan insanlar var ki , yine de çok şükür halimize.

İnsanız en ufak zorlukta hemen karamsarlığa kapılıyoruz, bakma böyle yazdığıma aynı şeyleri bende yapıyorum, ama aslında bakış açımızı değiştirebilsek, şöyle hayatımıza dışardan bakabilsek o kadar da aşılmaz sorunlar olmadığını göreceğiz de işte, kendi kendimize çıkamıyoruz bazen işin içinden.

Allah yardımcın olsun, sıkıntılarını gidersin inşallah ,sende dediğim gibi biraz daha hayatı hafife almaya çalış, aslında hayat şu kadar dert etmeye değmeyecek kadar kısa. Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin

Aminn aminn aminn...
Güzel yüreğinize gönlünüze sağlık.
Rabbim sizin de her ne sıkıntınız varsa gönlünüze genişlik versin, kulun kula duası çok daha makbulmüş, çok teşekkür ederim..

Ben konuyu bilmiyorum ama neden içinizdeki belli etmemeye çalışıyorsunuz ki.neyse sorun gerekirse tepki gösterin.bu kadar içe atanım anlamı ne?

Yapılan açıklama ve konuşulan sözler aynı olduğu ve olacağı için tekrar tekrar konuşup daha çok yüz göz olmak istemiyorum...

fazla mi dizi izliyorsunuz yoksa fazla kk mi okuyorsunuz bilemedim. ama bir bahanem olsa da olay ciksa gorunumunuz var yazdiklarinizdan.

hayat sıkıcı geliyor ve aksiyon istiyorusnuz sanki.bisi olsun sizde evi terk edin esiniz gelsin sizi ikna etsin yine barisin bunlari yasamak istiyorsunuz gibi.

tam olarak bosanmayi da düşünmeyi istediginizi sanmiyorum ama evliligi yurutmeye de cok gozunuz yok gibi.

goz bu kayar da bakar da. illa o niyetle bakma anlamina gelmez. o kadina buyuk ihtimal o niyetle bakmamistir ama siz yokken gunde 50 defa bakar baska kadinlara emin olun. bakmayan erkek cok nadir.

Kızlar yine ben..
Yeni bir problem Yok, ama olanı hazmedemiyorum..
Tek dertleştiğim, sıkıntımı anlattığım yer burası.
Kızlar ben Kınada eşimin o kadına olan bakışlarını unutamıyorum ya, ben bunu nasıl sineye çekeceğim, nasıl hiç böyle birşey yokmuş gibi davranacağım?
Kendime o kadar çok zarar veriyorum ki.. stres sıkıntıdan dudaklarım uçukladı, yüzüm alnım hep sivilce oldu çıktı.. bunlar dışa vuranlar.. ya içime vuranlar??
Konuyu gündeme getirmiyorum, o şakalaşmaya çalışırsa karşılık veriyorum, ama gülümseyişlerimin altında hep kırgınlık saklı..
Ve hala kıyafetlerim yüzünden tartışma çıkarıyor, ne zamana kadar katlanabilirim bilmiyorum.. Benim karakterim ne bu kuşku ile yaşamaya ( o kadına ne gözle baktı ) ne de kıyafet vs. Konularında bu kadar kısıtlanmaya müsait..
Ama işte şımarıklık mı ediyorum? Ellerde neler var diye bekliyorum...
Kızlar bana bir akıl verin ne olur nasıl davranayım, belki yanlış bilmiyorum ama ben de ona bu kuşkuyu yaşatmak istiyorum.. çünkü günlerdir nasıl yaşadığımı bir ben biliyorum..
O uykusunu uyurken benim arkam dönük ağlayışlarımı, ve dahası birçok şeyi..
Gözlerimden seller boşalırcasına yazıyorum.. lütfen yargılayacaklar yazmasın,.. yardıma gerçekten muhtacım...

kıyafetine karışma net bir ayrılık sebebidir.
çünkü o iş kıyafette kalmayacak emin ol. beğenmiyorsa giyimini en baştan evlenmeyecekti yobaz herif.
şöyle tiplere prim veriyorsunuz ya sizde de suç var.

Var mı gerçek bir çözüm sence ?
Ben beceremem ki, ben gözü dışarda olan biri değilim ki, ama anlasın benim hissettiklerimi hissetsin diye bunu yapayım mı diyorum..
Ne alaksı var ben yapamam gözü dışarda olan biri değilim ki? Gerçekten ortada bence birşey yok hem zaten yani 50 yaşında biri ya bence bakacak olsa bakardı, zaten uyanık biri olsa senin yanında yapmaz belli kötü niyetli değil ki.

Bana oynayışına, kıyafetine ve gelinin annesi sanarak baktığından başka hiçbir şey söylemiyor..
Daha başka açıklaması Yok...
Böyle diyen bir insanla bu konuyu daha başka ne şekilde konuşabilirim ki ?
Fazla eşeliyorsun hatta kazı yapıyorsun bence ya adam gerçekten doğru söylüyorsa. Zaten kadının her yeri kapalı demişsin nasıl ve neresine baksın. Sana bir şey söyleyeyim mi sen erkek olsan her yeri kapalı birine mi bakarsın yoksa istesen interneti açıp istediğine rahat rahat mı bakarsın

Bu kına olayına bence çoğu kişi tepki gösterirdi, ama diğer konularımda boşanma mevzuları geçtiği için böyle düşünmeniz normal..
Ama artık öyle değil o 29 mayıstan sonra barıştıktan sonra boşanma fikri bitti benim kafamda artık...
Bu kına ile ilgili mevzuda da kafamı biraz rahatlatabilsem...
Eşinle konuş diyeceksiniz, söyleyeceği ve söylediği şeyleri yazdım.. farklı şeyler söylemeyecek bana ..
Zaten söylese yalan olmazmıydı mantıklı olarak. Doğru tektir yalan çok çaba gerektirir. Erkekler direk cevap verirlerse zaten doğrudur yani adam bütün saflığıyla doğruyu söylemiş değiştirmez sözlerini çünkü içinde kötülük yok zaten. Yalan söylese şimdi iki gün sonra sorduğunda aaa aşkım ben senin beni kıskanıp kıskanmayacağını test ettim der konuyu kapattırırdı. Ama adamcağız zaten içtenlikle doğruları söylüyor.

Kıskandırmak çabası olacağını sanmam. Kıskanmaktan çok soğuyabileceğimi, bunu sorun yapacağımı tahmin ederdi diye düşünüyorum...
Diğer söylediğinizi bilemem..
Benden umudu kesti ise bunun ilerisi ihanet girişimidir, ve beni sevdiğini söylerken bunu da yapabilir mi onu da bilemem..
Şahsen ben birini severken onun yerine bi başkasını koyamam..
Eşimin de o karakterde biri olduğunu sanmıyordum..
Hem öyle bir şey yapacak olsa benimle devam eder mi aynı zamanda? Yani ben evli iken gözüm başkasına kaysa ( Allah korusun) evli kalamam... bunu o insana yapamam ..
Farkındamısın ne kadar kendini över tavırların var bazı konuşmalarında yok ben başka bir adama kesinlikle o gözle bakmam, yok evli iken gözüm başkasına kaymaz, aklımdan başkası geçmez falan. Kusura bakmayın ama bunlarda normal değil yani hepimiz öyleyiz ama mesela benim hiç aklıma gelmedi şu ana kadar kendimle ilgili böyle bir şeyler düşünüp söylemek. Zaten içimden biliyorum ya o bana yetiyor. Çok fazla laf türetebiliyorsun her şeyden o öyle değil böyle değil aslında kendi düşüncenin yazılmasını istiyorsun sürekli. Zaten sen düşüneceğini düşünmüşsün ama düşüncelerime birileri destek olsun istiyorsun. Bence biraz rahat ol, hayat ne yazıkki kimsenin kuralı ya da düşüncesi ile gitmiyor ki. Kimseyi değiştiremezsin kendinden başka. Neden mutlu olmaya çalışmıyorsun bir kompleks olabilir sende. Boyunuz fiziğiniz nasıl? Yaşadığın andan haz almaya bak zaten senin eşinin değiştirilecek birşeysini de göremedim. Ona iyi davrandığını bile gurur meselesi yapmışsın. Yok ona şebeklik yaptım keşke yapmasaydım. Yooo iyilikten birşey katbetmezsin aksini düşün sen de ona kozsaydın belki çok büyük kavgalar olacaktı. Rahat ol ve rahat bırak bu kadar ayrıntıyı düşünmek beyne zaralı. Kurabiye yap, tatlı yap, saçmalık yap ama böyle yapma.

Son düzenleme:
Farkındamısın ne kadar kendini över tavırların var bazı konuşmalarında yok ben başka bir adama kesinlikle o gözle bakmam, yok evli iken gözüm başkasına kaymaz, aklımdan başkası geçmez falan. Kusura bakmayın ama bunlarda normal değil yani hepimiz öyleyiz ama mesela benim hiç aklıma gelmedi şu ana kadar kendimle ilgili böyle bir şeyler düşünüp söylemek. Zaten içimden biliyorum ya o bana yetiyor. Çok fazla laf türetebiliyorsun her şeyden o öyle değil böyle değil aslında kendi düşüncenin yazılmasını istiyorsun sürekli. Zaten sen düşüneceğini düşünmüşsün ama düşüncelerime birileri destek olsun istiyorsun. Bence biraz rahat ol, hayat ne yazıkki kimsenin kuralı ya da düşüncesi ile gitmiyor ki. Kimseyi değiştiremezsin kendinden başka. Neden mutlu olmaya çalışmıyorsun bir kompleks olabilir sende. Boyunuz fiziğiniz nasıl? Yaşadığın andan haz almaya bak zaten senin eşinin değiştirilecek birşeysini de göremedim. Ona iyi davrandığını bile gurur meselesi yapmışsın. Yok ona şebeklik yaptım keşke yapmasaydım. Yooo iyilikten birşey katbetmezsin aksini düşün sen de ona kozsaydın belki çok büyük kavgalar olacaktı. Rahat ol ve rahat bırak bu kadar ayrıntıyı düşünmek beyne zaralı. Kurabiye yap, tatlı yap, saçmalık yap ama böyle yapma.

Kendimi övmek mi, öyle bir çaba içine hiç girmedim ya..
Gözüm başkasına kaymaz, öyle bir niyetle kimseye bakmam demek övmek mi..
Ben bir düşünce olarak belirttim bunu, yanlış anlamışsınız.
Mesajlarınıza da toplu olarak burda cevap vereyim en iyisi, bayağı yazmışsınız.
Kimsenin destek olmasını beklemiyorum düşüncelerime aksine her yorumu göze alarak, her bakış açısına açık bir şekilde yazdım yazdıklarımı..
1.65 boyunda 48 kg biriyim. Kendime güvensizlik felan da Yok, onu sormak istediniz sanırım..
Çevrem tarafından ve eşim tarafından da beğenilen biriyim.
50 yaşındaki kadın ile tutup ta kendimi kıyaslayacak değilim zaten, benim annemden büyüktü kadın.
Bu öyle bi mesele değil işte , farklı bi mesele. Anlamazsınız beni sanırım.

Yo gayette iyi anlıyorum. Zaten bende aynı şeyi diyorum eşin ne kötü niyetli ne de yalan söylüyor. Çünkü yalan söylese senin gönlünü yapmak için doğruyu değil yalan söyleyip konuyu kapatırdı. Zaten kadın çok büyük ve her yeri kapalı. Neden baksın ki bende düğünde kadın erkek oynayanlara bakar, hatta tanıdıklarla oynarım bile. Erkeklerinde oynayanlarına gerçekten bakarız, ciddi ciddi söylüyorum bazı adamlar yaşına göre çok güzel oynuyor, yorum bile yaparız ne güzel oynadı diye. Boşversene hayatta daha önemli şeyler var şu an için kendin, çocuğun olunca çocuğun. Sen bu kadar adamın üstüne gitme, bırakta o seni göz takibine alsın. Aman zaten adamlar balık hafızalıdır kadını görse tanımaz bile şimdi.

Yo gayette iyi anlıyorum. Zaten bende aynı şeyi diyorum eşin ne kötü niyetli ne de yalan söylüyor. Çünkü yalan söylese senin gönlünü yapmak için doğruyu değil yalan söyleyip konuyu kapatırdı. Zaten kadın çok büyük ve her yeri kapalı. Neden baksın ki bende düğünde kadın erkek oynayanlara bakar, hatta tanıdıklarla oynarım bile. Erkeklerinde oynayanlarına gerçekten bakarız, ciddi ciddi söylüyorum bazı adamlar yaşına göre çok güzel oynuyor, yorum bile yaparız ne güzel oynadı diye. Boşversene hayatta daha önemli şeyler var şu an için kendin, çocuğun olunca çocuğun. Sen bu kadar adamın üstüne gitme, bırakta o seni göz takibine alsın. Aman zaten adamlar balık hafızalıdır kadını görse tanımaz bile şimdi.

Haklısınız.. Böyle bir konu yüzünden ilk tartışmamızdı zaten, daha fazla yüz göz olmamak için ne konuyu açarım bundan sonra ne en ufak soru sorarım..
Hayat kısa, böyle şeyleri kafama takıp keyfimi kaçırmamalıyım,doğru söylüyorsunuz.
Dediğiniz gibi kadın 50 yaşında idi ama görseniz en fazla 40 dersiniz inanın. Ve fiziği de yaşına göre çok iyiydi.
Sağlık ya en önemlisi... birkaç gündür sağlık sorunlarım var ve bunlar hiç aklıma gelmiyor inanın..
En önemlisi sağlık, o olmadan hiçbir şey olmuyor..

Aynen sen biraz fazla takıntılısın ve olabilir bir destek almanı tavsiye ederim hatta bunu eşinle paylaş onunda sana yardım edeceğini düşünüyorum. Bu normal bir davranış değil yani seninki belki geçmişindeki bir şeyler tetikliyor bilemezsin. Yaşadığım şehirde bir psikolog olsa koşa koşa gideceğim kimse tutamaz beni.

Back
X