- 7 Eylül 2018
- 181
- 255
- 53
Öyle haklısınki. Benimde isteğim bu zaten. Ama gönül işte. Bi defteri kapatmadan diğeri açılmıyor. Haksızlık başkasınaKapat o defteri reis bir sürü renkli güzel dergiler kitaplar okuyup yeni defterler açmak varken ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle haklısınki. Benimde isteğim bu zaten. Ama gönül işte. Bi defteri kapatmadan diğeri açılmıyor. Haksızlık başkasınaKapat o defteri reis bir sürü renkli güzel dergiler kitaplar okuyup yeni defterler açmak varken ..
neden ayrılmıştınız?En son bir sene önce gördüğüm sonrasında ayrıldığımız ayrı şehirlerde olduğum eski sevgilimi çok özlüyorum. Hayatım resmen ondan öncesi ve sonrası diye ayrıldı. Çok başka biri oldum eskiye, 3 yıl öncesine dönemiyorum. Çok acı çekiyorum iki üç aya unuturum sanıyordum ama Geçen onca zamana rağmen unutamıyorum sanki yeni ayrılmışız gibi. Gündüzleri en ufak bişey onu hatırlattığında hemen gözlerim doluyor içime atıyorum insanlar görmesin belli etmeyim diye geceleri başımı yastığa koyduğumda aniden ağlamaya başlıyorum sabahlara kadar ağlıyorum işe uykusuz ve şişmiş gözlerle gidiyorum. Bir yıl oldu.. onu o kadar çok özlüyorumki. Çok sevmiştik ama kalbim paramparça. Nasıl kırdıysa beni acısını hala hissediyorum. Atlatamıyorum. Yaşanan hiç bişey aklımdan çıkmıyor. Sonra bana yaptıklarını hatırlayıp kendimi soğutmaya çalışıyorum ama bir bakışı bir gülüşü içten bir sözü aklıma geliyor yine başa sarıyorum kendimi koyuveriyorum. Destek alacak maddi durumum yok, Ailecede çok zor günler yaşadık. Babam yüzünden, annemle ayrıldılar biz apar topar başka eve çıktık kendimizi toparladık gibi ama ben çok borçlandım covitten dolayı annem iş bulamadı. Ordanda bir darbe yedim yani. Ama geçici En azından zamanla toparlanırız tabi. Benim derdim kalbimle içimden atamıyorum. Zaman çare dedim hep bu kadar zaman geçmedi. Boşluktan mıdır nedir bilmiyorum. Hem hayatımı birisiyle paylaşmak istiyorum hem korkuyorum tekrar sevememekten kimseye haksızlık etmek istemiyorum. Ama çok bunaldım çok sıkıldım.. paylaşmak istedim..
Bu yorumun konu sahibine katkisi ne. Aaa normal degilmis nasil düsünemedim unutayim bari mi dicek?Ölüm acısı bile 6 ayda geçmeyince normal olmadığını söylüyor doktorlar. Alt tarafı bir insan hayatınızdan çıkmış. Bu kadar zayıf olmayın.
Kendi yorumlarınızla mı ilgilenseniz acaba?Bu yorumun konu sahibine katkisi ne. Aaa normal degilmis nasil düsünemedim unutayim bari mi dicek?
Hayır ayakları sağlam. Basacak yere ,altı üstü bir insan vay vay madem 3 yıl. Unutamadin yapacak.birsey yok öl ozaman ?Bu yorumun konu sahibine katkisi ne. Aaa normal degilmis nasil düsünemedim unutayim bari mi dicek?
Beyin zamanla kötü anilari silio zaten iyi şeyleri hatirliosun mutlu olmak icin. Da bana o pek seni, senin onu sevdigin kadar seviomus gibi gelmedi. Bu hayatta tam olarak ne istediğini bi turlu bilemeyen adamlar bana cok itici gelio Don Draper gibi, colugun çocuğun varsa git onla mutlu ol, yeni sevgili yaptiysan onla mutlu ol, yok anam illa arafta durup mal mal sürüklenecek. Sanki yaptiklari kendi tercihleri degilmis gibi, hayat onu her moka suruklemis bu mecbur kalmis gibi. Empati de sifirmis masallah seni merak etmio zaten. Sen sanki biraz da yakışıkliligi kacirdigina üzülüyor gibisin :) his sadece benimki bi dayanagi yok. Yani daha yakisiklisi gelse unutcan gibime gelioOlumsuzluklarla başladık zaten. Ben kapıldım gittim. Engel olamadım kendime. Arkadaşlarım hiç istemedi ama çok aşıktım. O daha önce evlilik yapmıştı Çocuğu vardı. ben gençtim. Bunları sorun etmedim ama ailesi çok farklı zihniyetteler boşandığını kabul etmiyorlardı ikinci evliliği asla istemiyorlardı. Benim babam onay asla vermezdi. Ayrılalım dedik yapamadık. Zamanla eski eşiyle ettiği tartışmaları benle etmeye başladı. Konu ilgisizliği. Ne yaparım ne ederim asla merak etmez soru sormazdı. Anlatırsam dinlerdi o kadar. Ne ailemle ne arkadaşlarımla ilgili bilgisi vardı. Bendeki değişikliği farketmemeye başladı. Sonra çocuğunu özlediğini Travma geçirdiğini evlenirsek Tekrar çocuk sahibi olmak istemediğini söyledi. Eski eşiyle çocuk dışında arkadaş gibi konuşuyorlar beni çok rahatsız eden şeyler oldu onla ilgili dinlemedi. Artık telefonunu karıştırmaya korkar olmuştum kaldıramayacağım bişey görürsem diye. Bakmadımda sonradan. Ama her çevrimiçi olduğunda onla konuştuğunu düşünüp sorgular oldum onu. Sorgulanmaktan nefret ettiğini söyledi kavga ettik sürekli. Kıskançlığım açıklayamadığım haklı sebeplerle arttı ve o ben bu kadar şeye tamam dediğim halde asla alttan almadı. Yani sonuç olarak hep kavga halindeydik. Ve küserdi bana küsünce bir hafta iki hafta hiç ama hiç konuşmazdı. Hatta bir ayı geçtiği bile oluyordu. Kalbimi çok kırdı. Devam edersem ömür boyu mutsuz olacağımı düşündüm. Gözlerine bakmaya izlemeye koklamaya doyamazdım Saatlerce baksam bıkmazdım. ama sevgimi haketmedi.
şimdi anlatınca salak mıyım üzülüyorum dedim. Gözyaşlarımı sildim. Ama o iyi olduğumuz zamanki anılar varya işte o zamanı düşündükçe kötü oluyorum yine. Beni mafeden onlar
3yıl önce başladı bir sene önce bitti. Bir yıldır bu acı yani. Ama onlaykende yıpranıyordum. Birisiyle konuşmayı denedim ama baktım hala aklımdan çıkmıyor akşamları ben yine aynı. o kişiye haksızlık etmek istemedim başlamadan bitirdim. Boşluktan olsa azda olsa aklımdan çıkardı heralde o dönemde. Belki de doğru kişi değildi konuştuğum bilmiyorum hiç bişey hissetmemiştim..Bu takinti ,aşk acısı 3 yıl. Sürmez bence sürüyorsa da sürmemeli, ya erkekler bırak 3 yılı. 3 gün beklemiyor kızlar yardım alacak.hale geliyor ? Bosluktandir.o gerçekten, boş kaldın tutunacak Birsey arıyordun ondan. Oldu
Bende o seni o kadar sevmedi diyorum ama sonra içten söylediği bi sözü bi lafı aklıma geliyor o da öyle bi insandı diyorum.Beyin zamanla kötü anilari silio zaten iyi şeyleri hatirliosun mutlu olmak icin. Da bana o pek seni, senin onu sevdigin kadar seviomus gibi gelmedi. Bu hayatta tam olarak ne istediğini bi turlu bilemeyen adamlar bana cok itici gelio Don Draper gibi, colugun çocuğun varsa git onla mutlu ol, yeni sevgili yaptiysan onla mutlu ol, yok anam illa arafta durup mal mal sürüklenecek. Sanki yaptiklari kendi tercihleri degilmis gibi, hayat onu her moka suruklemis bu mecbur kalmis gibi. Empati de sifirmis masallah seni merak etmio zaten. Sen sanki biraz da yakışıkliligi kacirdigina üzülüyor gibisin :) his sadece benimki bi dayanagi yok. Yani daha yakisiklisi gelse unutcan gibime gelioha bi de arkadaslarini da cok dinleme. Milletin lafiyla ekmek bile alinmaz. Sen aranizda olanlari unutursun onlar bilenir durur fln.
2.sayfada açıkladım canımneden ayrılmıştınız?
İnşallah inşallah geçsin bi an önce17 aydir bende unutamadim senin gibiyim canim aciyor gececek umarim canim tek tememmim bu
Kuzum seni yıpratan insandan uzak duracaksin çoktan eskileri artıları götürmüş ki ayrılmışsin değil mi?bazen kafamizda oluşturduğumuz insana aşık oluruz onun hayalini severiz bizi sevdiği kısımlarına tutunuruz ama ne kafamizdaki ne gercekteki doğru insandir lütfen bunları da aklının bir köşesinde tut3yıl önce başladı bir sene önce bitti. Bir yıldır bu acı yani. Ama onlaykende yıpranıyordum. Birisiyle konuşmayı denedim ama baktım hala aklımdan çıkmıyor akşamları ben yine aynı. o kişiye haksızlık etmek istemedim başlamadan bitirdim. Boşluktan olsa azda olsa aklımdan çıkardı heralde o dönemde. Belki de doğru kişi değildi konuştuğum bilmiyorum hiç bişey hissetmemiştim..
Amin canim bu mübarek günde canimizin yandiği kadar yansinlarİnşallah inşallah geçsin bi an önceYanlış insanları sevip değer veriyoruz. Hiç haketmiyorlar. Haketseler bu halde olmazdık. Onlar bizim kadar üzülmüyor bile
![]()