• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum

Bu durumun yaşayan hemcinslerim eğer bu yazıyı okuyorlarsa hep duyduğunuz şey aslında yaşayıp birde kendiniz bu sonuca varıp bu sözü daha da içselleştiriyorsunuz. Kimse sizden üstün değil. En önemli şey biziz. Kendimizi çok sevip çok değer verelim ki karşıdaki de ona göre yaklaşsın.

Merhaba herkese
Dün açmıştım konu biten bir ilişki 4 ay oldu ama hala acı çekiyorum. Bazen unutuyorum günler geçiyor tekrar aklıma geliyor yine acı çekiyorum. Ne zaman bitecek be zaman unuturum o pisliği.Ununtamamın sebebi ise çok değer verdim çok sevdim. Ama karşılığında değer ve sevgi görmedim. Gurur kırıklığı yaşıyorum. İntikam almak istiyorum.
Uzun zaman beraber olduysaniz normal takip etme onu.Zamanla unutursun İnşallah.

daha iki hafta önce mesaj yakaladım şuan her yönden daha iyi yeni biriyle görüşüyorum. Kariyer, para, kafa yapısı veya cinsel aklına ne gelirse hepsi. Buradaki arkadaşlarımız sayesinde konu açtığım gün direk mental olarak koptum o pislikten. Ha bilinmez belki bu da yürümez ama daha iyi bir seçenek en azından öncekinden. Buradaki arkadaşlarımızı dinle gerçekten bence. Bu da yürümezse sağlık olsun, yeni konu açarım, yine dertleşirim burada:) Hep daha iyisi var galiba

Son düzenleme:
En güzel intikam unutmaktır umursamamaktır böyle yaparak sadece kendin üzülürsün odak noktan hiç değişmez hayatının merkezin de olmaya devam eder. Sende hayatı kaçırırsın.
Her ilişkinin belli bir ömrü vardır sizin ki de o kadarmış deyip yoluna bakman lazım. Ayrılık sürecini çok iyi yönetmek gerekiyor.

daha iki hafta önce mesaj yakaladım şuan her yönden daha iyi yeni biriyle görüşüyorum. Kariyer, para, kafa yapısı veya cinsel aklına ne gelirse hepsi. Buradaki arkadaşlarımız sayesinde konu açtığım gün direk mental olarak koptum o pislikten. Ha bilinmez belki bu da yürümez ama daha iyi bir seçenek en azından öncekinden. Buradaki arkadaşlarımızı dinle gerçekten bence. Bu da yürümezse sağlık olsun, yeni konu açarım, yine dertleşirim burada:) Hep daha iyisi var galiba
Teşekkür ederim. İnşallah çok mutlu olursunuz😊Daha iyisi beni bulur inşallah.

En güzel intikam daha iyi yaşamaktır. Önünüzde mis gibi hayat var, gençsiniz sağlıklısınız, istediğinizi yapabilirsiniz. Ne seviyorsanız. Hiç mi mutluluk veren şeyler yok. Arada bir aklıma geliyor diyorsunuz. Gelsin, gelir gelir gider siz mutlu olduğunuz şeyler yapın. Diyelim ki yarın öbür gün duydunuz ki size çektirdiklerinin cezasını çekiyor, ama sizin umurunuzda bile olmayacak.

En güzel intikam daha iyi yaşamaktır. Önünüzde mis gibi hayat var, gençsiniz sağlıklısınız, istediğinizi yapabilirsiniz. Ne seviyorsanız. Hiç mi mutluluk veren şeyler yok. Arada bir aklıma geliyor diyorsunuz. Gelsin, gelir gelir gider siz mutlu olduğunuz şeyler yapın. Diyelim ki yarın öbür gün duydunuz ki size çektirdiklerinin cezasını çekiyor, ama sizin umurunuzda bile olmayacak.
Ego ve gurur aslında zarar gören yoksa sevgi değil. Ama yavaş yavaş atlatıcam hatta az kaldı. Umarım aldığım dersi hayatımda tam anlamıyla uygularım artık
Teşekkür ederim 😊💕

Back
X