kızlar içimi gerçekten dökmek istiyorum benim iki yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz onun çok iyi birisi olduğunu çıktığımız anda biliyordum ve ben çok çekingendim benim ona alışmam için elinden geleni yaptı ve bana çok düşkündür ancak ilişkimizin bir yılından sonra onun ailesinde çok ciddi problemler çıkmaya başladı kendisi bunlardan çok üzüldü ben de elimden geldiği kadar onun yanında olmaya çalıştım ama psikolojisi o kadar sarsıldı ki o sıralar tüm sinirini beden çıkarıyodu saçma sapan konulardan çok kavga ettik zamanında çok da kırıldım bu arada biz aynı okul ve dersanedeyiz 6-7 ay sonra durumlar düzelmeye başladı bir gün oturup konuştu benden bana yaşattıklarından çok çok özür diledi ve bnm ona çok çok destek olduğumu... neyse herşey düzeldi derken tatilin ilk günü onunla adalara gittik ben orada ona bir ara naz yaptım vve onu o kadar büyütti ki ayrılıyoruz dedi bitti dedi neyse ben ağla ağla bi hal oldum sonrao gün beni eve bırakırken barıştık şu an herşey çok yolunda ama bnm hiç aklıma gelmezdi beni bırakacağı hala onun etkisinden kurtulamıyorum o çok sinirli sinrlendiği zaman gözü gerçekten bişey görmüyo şu an allaha şükür herşey çok iyi ama ben hep sıkıntıdayım unutamıyorum o olayı kızlar lütfen bana yardım edin 

Son düzenleyen: Moderatör: