• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum

boyle boyle olgunlascaksın tatlım daha yasın kaç ne delırmesı hem bı anlat hele

aşktan kimse ölmemişş azcık canın yanar sona geçer kuzucummm:51: aşk ölüdrmez süründürürrrr:32:

seveceksın kalbını söküp eline verecekler,sen iyileşecek tovbelerını bozacak yıne seveceksın,ama asla aşka küsemeyeceksın küçük kız.

büyüdükçe aşkların da çektiğin acı da büyücek ''öncekiler de ne ki! '' diceksin bence bugünlerinin tadını çıkar :70:

keşke tüm acılarımız aşk acısı gibi olsa. masum...

Aşk acısı zamanla geçen bir acıdır canım Allah ana baba evlat kardeş acısı vermesin... Ben de çok acı çektim zamanında ama şimdi çok iyiyim. Tabi iz kalır ama asla acımaz canın yaşında küçükse daha önünde kocaman hayat var. Yaşama bak daha ne güzellikleri var.:25:

Son düzenleme:
Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün hatalarım
Öğünmem bu yüzden
Bu yüzden kendimi
Özel önemli zannetmem

Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün saçmalamam
Yenilmem bu yüzden
Bu yüzden kendime hala güvensizliğim

Ne kadar az yol almışım
Ne kadar az
Yolun başındaymışım meğer
Elimde yalandan kocaman rengarenk
Geçici oyuncak zaferler

Bu şarkı geçti bir an aklımdann :) çook küçücüksün daha . 5sene sonra bütün bunlara gülüp geçeceksin :)

olay şu 9 ay önce arkadaşım biriyle tanıştırdı çıkmaya karar verdik.herşey gayet güzeldi.ikimizde aşırı kıskançtık.kızlardan bile kıskanıyordu.biribirimizi çok sıktık ama gerçekten aşık oldum ben ona.2 haftada bir buluşabiliyorduk.en son saçma sapan bi konu yüzünden kavga ettik 1 ay aramızdaki gerginlik devam etti.hiç bişey yapmadı benim için soğudum senden dedi.sınıftaki erkeklerle konuşma dedğinde konuşmuyordum.bende ona kızlarla konuşma dediğmde konuşmuyordu.ne zamnki öğretmeni bi kızın yanına oturttu o zaman iş çığrından çıktı.bir anda değişti.annesi babası ayrı çok duygusal bi çocuk son zamanlar ben telefonda konuşurken ağladığımda oda benle birlikte ağlıyordu.1 hafta seviyorum ama çok değil dedi.aradan 1 hafta geçti sevip sevmediğimi bilmiyorum dedi.seni unutup bidaha sevicem dedi yoksa bidaha aynı olamayız diye saçmaldı.tama dedim ne kadar sürer bir insanı unutmak kolay dedil diye edebiyat yaptı hep.3 hafta sonra mesaj attı ve seni unuttum sevmiyorum bidahada kesinlikle istemiyorum dedi.benden bıkmış :( çok zor bir erkek hep katlandım ona hep dediklerini yapmaya çalıştım :( şimdide birini seviyormuş belkide çıkıyor.bu nasıl bi iğrençlik ya?

Meleğim üzme kendini boş yere..
Ne olursa olsun herşey olacağına varıyor.
Sen ister üzül, ister gül eğlen hayat hep bizzden önce atıyor adımlarını.
çoğu zaman seyirci kalıyoruz.
Sonuç ne olursa olsun seçimler bizim.
Üzme tatlı canını geçer... Geçmek zorunda..

Son düzenleme:
bak tatlım daha yolun başındasın, ileride öyle şeyler yaşayıp görecek ve olgunlaşacaksın ki keşke diceksin tüm acılarım ozamanki gibi olsa.Şuan biz sana ne söylesek faydasız ilk kez aşık olmuşşsun.Ama sevmemişsin, insanlar önce aşık olurlar sonra severler sevgi daha kutsaldır.Aşk başka bir aşk ile tanışana kadardır bence.
Üzülme sıkma canını daha gençsin ileride ne aşklar bulur seni,kendini harab etme sana 3 hafta duguları değişen bir erkek gerekli değil bence.Eğer geri gelip dönerse de bence sakın yüz verme.Gerek yok,senin yapman gereken tek şey,kendine çeki düzen verip güzelce giyinp süslenip keyfine bakman derim ben oda ileride ne kaybettiğini görür.Erkeklerin kafaları biraz zor basar,jetonları geç düşer sen canını sıkma..Bak okadar uğraşmıssın bırak başkaları onun hakkından gelsin ki seni mumlaa araasın pislik.
Senii üzmeye ne hakkı var canım aaaaaa:82::91::66:

olay şu 9 ay önce arkadaşım biriyle tanıştırdı çıkmaya karar verdik.herşey gayet güzeldi.ikimizde aşırı kıskançtık.kızlardan bile kıskanıyordu.biribirimizi çok sıktık ama gerçekten aşık oldum ben ona.2 haftada bir buluşabiliyorduk.en son saçma sapan bi konu yüzünden kavga ettik 1 ay aramızdaki gerginlik devam etti.hiç bişey yapmadı benim için soğudum senden dedi.sınıftaki erkeklerle konuşma dedğinde konuşmuyordum.bende ona kızlarla konuşma dediğmde konuşmuyordu.ne zamnki öğretmeni bi kızın yanına oturttu o zaman iş çığrından çıktı.bir anda değişti.annesi babası ayrı çok duygusal bi çocuk son zamanlar ben telefonda konuşurken ağladığımda oda benle birlikte ağlıyordu.1 hafta seviyorum ama çok değil dedi.aradan 1 hafta geçti sevip sevmediğimi bilmiyorum dedi.seni unutup bidaha sevicem dedi yoksa bidaha aynı olamayız diye saçmaldı.tama dedim ne kadar sürer bir insanı unutmak kolay dedil diye edebiyat yaptı hep.3 hafta sonra mesaj attı ve seni unuttum sevmiyorum bidahada kesinlikle istemiyorum dedi.benden bıkmış :( çok zor bir erkek hep katlandım ona hep dediklerini yapmaya çalıştım :( şimdide birini seviyormuş belkide çıkıyor.bu nasıl bi iğrençlik ya?

ne kadar saf bu duygular ya

kızlarla konusma erkeklerle konusma ogretmenı yanına kız oturtmus fılan

ahh :69:

malesef hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor. zaman her şeyin ilacı. şu yaşımda edindiğim en büyük tecrübe bu..(yalnız kusura bakma, annem gibi konuşcam şimdi ama aşkla meşkle uğraşcağına derslerine çalış. aşk karın doyurmaz)

Canım şu yaşadıkların çok masum olabilir ama sen genede bunlardan bile ders çıkartmaya bak.
İlerde canının daha fazla acımaması için bunlardan minik dersler edin..

Back
X