Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke tüm acılarımız aşk acısı gibi olsa. masum...
olay şu 9 ay önce arkadaşım biriyle tanıştırdı çıkmaya karar verdik.herşey gayet güzeldi.ikimizde aşırı kıskançtık.kızlardan bile kıskanıyordu.biribirimizi çok sıktık ama gerçekten aşık oldum ben ona.2 haftada bir buluşabiliyorduk.en son saçma sapan bi konu yüzünden kavga ettik 1 ay aramızdaki gerginlik devam etti.hiç bişey yapmadı benim için soğudum senden dedi.sınıftaki erkeklerle konuşma dedğinde konuşmuyordum.bende ona kızlarla konuşma dediğmde konuşmuyordu.ne zamnki öğretmeni bi kızın yanına oturttu o zaman iş çığrından çıktı.bir anda değişti.annesi babası ayrı çok duygusal bi çocuk son zamanlar ben telefonda konuşurken ağladığımda oda benle birlikte ağlıyordu.1 hafta seviyorum ama çok değil dedi.aradan 1 hafta geçti sevip sevmediğimi bilmiyorum dedi.seni unutup bidaha sevicem dedi yoksa bidaha aynı olamayız diye saçmaldı.tama dedim ne kadar sürer bir insanı unutmak kolay dedil diye edebiyat yaptı hep.3 hafta sonra mesaj attı ve seni unuttum sevmiyorum bidahada kesinlikle istemiyorum dedi.benden bıkmışçok zor bir erkek hep katlandım ona hep dediklerini yapmaya çalıştım
şimdide birini seviyormuş belkide çıkıyor.bu nasıl bi iğrençlik ya?