unutamıyorum...:(((

huysuzvetatlikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
239
0
96
39
Antalya
ayrılmıştık ölüp ölüp dirilmiştim..yaşayan ölüden farkım yoktu..sağlığımdna oldum..aylar geçti,Allaha şükür acısada öldürmüyor ama o zamanlar ne çektiğimi bir ben bir Allahım bilir..bırakıp gitti beni..aylar geçti benle kontak kurdu ama hiçbi zaman tam bi pişmanlığı yoktu sanırım beni özlemişti sanırım yaşanmışlıkları o da bir anda silemiyordu ..benle konuşarak alıştıracaktı kendini ,gene bencildi,her zaman olduğu gibi...hayatında başka birileri vardı biliyorum..zaten beni aldatmıştı sonra da tekmeyi basmıştı..(( yakın zamanda biri girdi hayatıma olduğum yerde,çalıştığım yerdeiaynı memleketten hemşerim,ve meslektaşım..benden çok hoşlandı fatih meselesini biliyodu katlandı sabbretti..ben bir an onunla beynimi oyaladım sanki.ama hep hep onu diğeriyle kıyaslıyodum kafamda hep kıyas yapıyodum ,olmuyodu onun gibi değildi farkındaydı o da ona ısınamadığımın ..sonunda onunda canına tak dedi mesafe koydu bu akşam itibariyle.onu da üzdüm istemeden birinden aldığım acıyı diğerine verdim,onun ne suçu vardı ki..çok ii biri o ama benm aklımda halaa o vefasız var ....

İste en kotusude bu oo okadar sey yapar sen hala seversin butun bencilliklerine butun hatalarini bilmene ragmen unutamazsin. Biran aklina gelir sana yaptigi kotu seyle nefret ediyorum uzak dursun dogrusu bu dersin sonra bir sarki calar kulagina, bir koku gelir burnuna yada hiiiiccc alakasiz birsey biranda hatirlativerir onu sana... Aylarca surebilir bu belkide yillarca...umarim cok abuk atlatirsin, seni cok iyi anliyorum ama inan onlar bizim kadar dusunmuyorlar ve bizim hissettiklerimizn %50 sini bile hissetmiyorlar.

düşünseydi bu kadar acıtırmıydı canımı zaten...:2:

düşünseydi bu kadar acıtırmıydı canımı zaten...:2:

Dusunseydi,sevseydi... Ya ben bu erkekleri anlayamiyorum nasil bukadr bencil olabiliyorlar. Seninle benzer seyleri bende yasadim bir insan kendini sensizlige alistirmak icin seni kullaniyor. Neyse sana unutmalisin falan filan demicem sen biliyorsun zaten yapamiyorsun ama zamanla hafiflicek ve alisicaksin bak unutcaksin demiyorum asla unutmcaksin sadece daha az hatirlamaya baslicaksin ama her hatirladiginda canin yanicak...bu duruma alismalisin birde sana tavsiyem biraz hafiflemeden duygularin biriyle beraber olma sende cok uzulursun oda.

şimdi konuştum benden hoşlanan insanla ..seni olduğun gibi sevmeye gelmiş birine bunu yapma dedi çok üzüldüm ağlıyorum şu anda kötü oldum çok ..(

şimdi konuştum benden hoşlanan insanla ..seni olduğun gibi sevmeye gelmiş birine bunu yapma dedi çok üzüldüm ağlıyorum şu anda kötü oldum çok ..(

Seni olduğun gibi sevmeye gelmiş birine değil, senin aklında başkası varken seni seven birine bunu yapma... yapma derken demek istediğimi anlamışsındır... yazıktır ona da.. üzme onu.. nereye kadar gider ki aklın kalbin bir başkasının peşindeyken...

öbür kişiyle ilgili diyeceğim de şudur....... Unutulmuyor diye birşey yoktur... kimse unutulmaz değildir.... sevgililik nedir ki.. nice evlilikler bitiyor.... yıllarca aynı yastığa bas koyanlar yollarını ayırıyor..... ordan pay biç... zamanla geçer... tabi geçmesini istersen eğer....

nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım peki

unutmak için ilk önce varsa somut anıları ortadan kaldırmalısınız... sonrasında onun size yaşattıklarının aslında gurur kırıcı olduğunun bilincinde olmalısınız.. sevgi beslerken bir insan unutulmaz... nefretten sonraki aşama unutmaktır.. yani nötr olmak hissiz kalmak... gururunuzu incittiğini tam olarak kabul ettiğinizde zaten sevgi yavaştan eksilmeye başlar.. sonrasında sosyal faaliyetlere yönelmelisiniz.. arkadaş görüşmeleri, dışarı çıkmak, yürüyüş yapmak... kısacası kafanızı dağıtabilecek olan yapabileceğiniz ne varsa teker teker yapmaya koyulun.. böylelikle aklınıza nadir gelecek kadar meşgul birisi olacaksınız... onunla ortak arkadaşınız var ise iletişimi kesmelisiniz.. bir şekilde size ondan bilgi getircek yahut onun hakkında soru sorduğunuz takdirde cevap alabileceğiniz kim varsa görüşmeyin bu durumu aşana kadar... bunları uygularsanız eminim ki faydasını göreceksiniz....

tşk ederim henüz nefret etme aşamasına geçemedim hala şarkılarda onun için gözyaşı döktüğüme göre.. sanırım en iyisi gitmek buralardan

elbette ki acınız dinene kadar üzüleceksiniz.. bunlar zaten normal evreler... gitmek çözüm değil... ne kadar uzağa giderseniz gidin, sadece gözyaşınız kadar uzağa gidebilirsiniz.... çözüm bu değil...

Bulundugun yerden kacip gitmek senin icin bence care degil,
sen cunku onu icinde alip gotureceksin.
Once kendine biraz zaman taniman lazim.
Hedefler koy onune, ne bilim cok calis
zengin ol felan bende en cok bu ise yaradi,
gunlerini dolu dolu yasa.
Surekli baska insanlarla iletisim halinde ol.
Veee sen bence muzik dinleme, yada yabanci dilini anlamadigin muzik dinleki, sozleri canini yakmasin.
Hayirlisi olsun. Arkadasin dedigi gibi gecmesini istersen gecer,
Yanindaki insanlarinda degerini bil lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…