- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
ayrılmıştık ölüp ölüp dirilmiştim..yaşayan ölüden farkım yoktu..sağlığımdna oldum..aylar geçti,Allaha şükür acısada öldürmüyor ama o zamanlar ne çektiğimi bir ben bir Allahım bilir..bırakıp gitti beni..aylar geçti benle kontak kurdu ama hiçbi zaman tam bi pişmanlığı yoktu sanırım beni özlemişti sanırım yaşanmışlıkları o da bir anda silemiyordu ..benle konuşarak alıştıracaktı kendini ,gene bencildi,her zaman olduğu gibi...hayatında başka birileri vardı biliyorum..zaten beni aldatmıştı sonra da tekmeyi basmıştı..
(( yakın zamanda biri girdi hayatıma olduğum yerde,çalıştığım yerdeiaynı memleketten hemşerim,ve meslektaşım..benden çok hoşlandı fatih meselesini biliyodu katlandı sabbretti..ben bir an onunla beynimi oyaladım sanki.ama hep hep onu diğeriyle kıyaslıyodum kafamda hep kıyas yapıyodum ,olmuyodu onun gibi değildi
farkındaydı o da ona ısınamadığımın ..sonunda onunda canına tak dedi mesafe koydu bu akşam itibariyle.onu da üzdüm istemeden
birinden aldığım acıyı diğerine verdim,onun ne suçu vardı ki..çok ii biri o ama benm aklımda halaa o vefasız var ....