• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutamiyorum:((

:(( cok beddua ediyorum kizlar ya. Ne aldattim ne de baskasiyla görüştüm o kadar dürüst davrandim. Bi kavgada bitirilecek bi iliski degildi. Ben ayrilmak cok istedim agladi yalvardi kiyma bize dedi:(((( ben tamam dedim kac kez ama o bitirdi

Bu arada beddua etme boşuna. Çünkü beddualık bir durum yok.
Sana zaten ifade etmiş kendini. Anlamamışsın.
Aşırı saflığın nedeniyle böyle olmuş. Bu çocukta suç yok.
Hem beddua kötü enerji yayar. Sen güzel güzel cümleler kurmaya bak ki hayatın güzelliklerle dolsun.

Bu arada beddua etme boşuna. Çünkü beddualık bir durum yok.
Sana zaten ifade etmiş kendini. Anlamamışsın.
Aşırı saflığın nedeniyle böyle olmuş. Bu çocukta suç yok.
Hem beddua kötü enerji yayar. Sen güzel güzel cümleler kurmaya bak ki hayatın güzelliklerle dolsun.

Hayiirrr. Onda suc olmaz olur mu. Ben aylarca istemedim cook agladi neden olmuyo neden affetmiyosun beni diye gunlerce saatlerce telefonda yalvardi. Siz olsaniz siz de hemen silip atamazsiniz emin olun. Ben affedince de hersey duzene bindi ama iste ben en ufak kavga da bile cekemez hale geldim. Sen istedin ayrilmayi dedi ve ayrildi. Benim yediremedigim su: bi iliskiye baslarken kötü davranarak baslanmaz. Evlendigi insana iyi davrandi demek ki duzgun gitti. Bunun icin beddua ediyorum. Benim bi sucum yoktu

Back