Arkadaşlr lütfen bana yardımcı olun. 5 yıllık bir ilişkim vardı. Çok sevdim onu hala da seviyorum yaptığı herşeye rağmen ama unutmam gerek biliyorum. Bana yalan söyledi. Ve bu ilk yalanı değil. 7 ay önce benden gizli facebook hesabı açmıştı. Bana kavgalara sebep olduğu için kapatalım demişti. Ikimizde kapatmıştk beyefendi gizlice açmış farklı bir isimle. Ama arkadaşlarının haberi var. Ben bunu görünce aradım kızdım bağırdm çağırdım sifreyi istedim bakmak için bana unuttum dedi. Yıktm ortalığı ya soylersin suan yada bter dedim. İşte konustu etti 10 dk filan oyaladi sonra verdi sifreyi. Baktm hcbse yok ama icimde kalmadı değil hani acaba sildimi biseyleri diye sonra ayrıldım. 5 ay ayri kaldık ama sonunda dayanamadm ve yine barıştk. Barismadan önce bana hiçbir şekilde kızlarla samimi olduğunu söylemedi ama baristiktan sonra öğrendim ki ayrı olduğumuz sürede okulundaki kızlarla epey samimi olmuş. Ben geceleri ona aglarken o kızlarla muhabbet ediyormuş. Kızn teki buna canım diyo biri Bacağına yediğin tekme yetmedi galiba diyo bi tanesi pizza ismarla diyo filan. Barışmadan bunları bilmediğim için barıştım ve öğrenince çok kızdım ama yeni Baristigimiz icin bidaha ayrilamadim. O kizlarla alakayi tamamen kes yolda görsen bile selam verme görmemiş gibi geç dedim. Bu önce nasıl olcak öyle filan dedi ama baktı ki ayrilcam tamam dedi face den sildi hepsini. Ama benim ara ara böyle krizim geliyodu kızıyodum bu konularda filan kavga ediyoduk bazen. Zaman geçti benm sinirim hafifledi derken bir gün bir resm gordum eskiden kalma o kizlarla Sınıfca bir resim ve o cıvık kızn profilinde eklymis resim o resim silinecek yok olacak dedim bu gene nasl olcak ne dicem olur mu filan dedi baktı ki olmycak ayrlcaz tamam ama zaman ver halletcem dedi peki dedim. Aramız bisure sonra duzeldi ama resim hala duruyodu ses çıkarmyodum. Aradan biraz zaman geçti bizim Aramız iyi ama smsi bitti yapmıyo ve benm aksam bedavam var sadece aksamlari konusuyoduk ben ara ara yap dyodum yapcam dyodu ama yapmiyodu bu böyle devam etti. Taki 3 gün oncesine kadar .. ben onun faceine giremiyorum saniyodu o da benmkine giremiyodu ama ben küçük bir hileyle giriyordum haberi yoktu. Bir resim eklemis bi arkadasi sevgilimi de etiketlemis ama sevgilim resmi gizlemis profilinde resme bir baktım görüşme dediğim kızlardan biri ve 2 erkekle bir kafede. Aradım hiç çaktırmadan naber aşkım dedim iyiyim askim dedi bu ama hoc belli etmiyo. Aşkım sana bse sorcam ya dedim. Sor dedi sen o kızlarla görüşmüyosun dmi dedim ne alaka ya saçmalama dedi bu bende çıldırdım sen beni salak mı saniyon resmi gördüm ne zaman bitcek yalanlarin ne zaman vazgeccen dedim. Bu dediki iste ben arkadaslarmla kafede oturuyodum geldi oturdu. He dedim bende yedimm. Geldi oturduysa 5 dakka ayp olmasn dye otur sonra kalk. Foto cekinene kadar neyi bekliyosun bide benden gizliyosun. Haksız mıyım kızlar. Bitti dedim senin yalanlarin bitmicek bıktım artık bitti dedim dediği tek sey tamam. Kapattm teli Faceden engelledim. Ertesi gun baska bi faceden baktm ki kendi kullandigi cakma faceler varms onlari acmis kendi profilinden eklemis. duramadm engeli kaldirdm msj attım bide cakma face mi kullaniyodun ordan mi konusuyodun kizlarla dedim. Yeni actm onları alakasi yok dedi. Ben buna icimden gelen herseyi saydm nasil bi karakter var sende bi insan nasl bu kadar oyuncu yalancı olabikir ve o kadar rahatsin ki dediğin tek laf "tamam" dedim. Ne derdin nye yaptn bunlari dedim. Bana ayrldn nye hala konusuyon ne zaman suscan engellemem mi lazm dedi sonra bir msj atti ki burda tamam dedim adam olmaz bundan yazdığı msj şu: huzur istiyorum sadece evlenene kadar hiç bi kızla sevgili olmamak sevmemekanladın evlenene kadar kımse karısmıcak işime gücüme hıcbırseyıme hıckımse karısmıcak sadece huzurla kafa dınlemek ıstıyorum şimdi güle güle bütün gün roman okuyamam bundan sonra da agzma geleni saydim yazıklar olsun filan sonra da engelledi. Sizce haklı mıyım ve ben onu nasıl unutcam onca sey yaptı ama.genede canm acıyo zor tutuyorum kendimi çok özel seyler yaşadık 5 sene bu çok kötüyüm