Unutamıyorum

aydasena

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
7
0
86
35
Sakarya
arkadaşlar 23 haziran 2012 tarihinde kerem diye biriyle ilişki yaşamıştım 5 6 ay sürmüştü ve ayrılmıştık ama sürekli ağlardı bütün okulun önünde beni bırakma diye diz çökerdi o zaman onu umursamazdım acıyıp üzülmezdim . sonra tam beni unutmaya çalışırken ona geri dönmeye çalıştım o gülüyordu ben ağlıyordum onun için her yolu denedim ama bana güvenmediği için birdaha denemedik . sonra bir gün bana mesaj attı eğer gerçekten sana güvenmemi istiyorsan benimle birlikte olucaksın o zaman sana güvenirim dedi ben reddettim sonra yol veerdi . ve ben hala seviyorum ne yapmalıyım (

ne yapmalıyım dıye bırşey sormamam en hayırlısı..cunku ıstedıgı bellı...yol bellı..

ne yapmalıyım dıye bırşey sormamam en hayırlısı..cunku ıstedıgı bellı...yol bellı..

oda seviyor eminim bundan . buluştuğumuzda gözlerime baktığında hep ağlıyor . sadece güvenmek istiyor güvenmek içinde birlikte olmak istiyor of allahım

yanı kabul mu edeceksın...bence etrafa verdıgı cezayı göstermek ıstıyor..zamanında sana yalvardığı ıcın...sevmek böyle mı olur..

senın bır kıymetın kalır mı...bı kendıne gel ...nereye doğru gıttıgıne bak...yok say..

kabul etmicem tabiki daha yaşım kaç benim 17 yaşında kızım bu riiski göze alamam . ben sevmeye devam ederim insan sevdiğinin mutluluğunu ister istediğiyle mutlu olsun kabulum

ınşaallah oyle olur kandırılmazsın güzel kız:)...allah yardımcın olsun...

Seni gercekten seviyor, bundan eminsin? Ama yine de seni kabul etmek icin onunla birliktelik yasamani sana sart kosuyor? Seven erkegin hareketleri mi? Hayir..

Aradan uzun zaman gecmis, artik seni sevmiyordur. Lisedesiniz anladigim kadariyla. Ilk cinsel birlikteligini yasamak istiyor. Bu istegini giderecek en yakin kisi seni gordu. Seni sevse, donmeye calistigin an sen bir adim atiyorsan o sana on adim atardi. Sen korpecik bi kizsin daha, sana boyle cirkin bi teklifte bulunan birini sevdigini zannediyorsun ama bu sevgi degil. Vaktinde ayrildiginda umursamadigina gore onu sevmiyorsun demektir. Sen buyuk ihtimalle yalnizsin, ve yalnizliktan onu sevdigini zannediyorsun.

Kendi iyiligin icin boyle bir teklifi kabul etme. Seven erkek sart kosmaz.

Yok ben anlatamaadım tam . o zamanında kimle çıkarsam çıkayım hep bekliyordu beni ağlayıp arardı hatta bir gün annesi arayıp bana hakaretler ediyordu ne hale getirdin oğlumu diye. bana bu teklifi sunduğunda yüzüme bakamıyordu korkuyordu yani anlıyordum . Birde şunu söyleyeyim ben sevdim gerçektende seviyorum . ondan sonra kimle birlikte olursam olayım onun yanındaki huzuru bulamıyorum onun yanında rahat olduğum kadar olamıyorum . karşımdaki benim gözlerime bakınca sanki Keremi görmüş gibi hissediyorum .
Arkadaşlarımız ortak bir kaç söylenti vardı denemek için söyledi sana onları diye. ama onu tanıyorum çocuk gibi hareketler davranışlar yapmaz hep olgun düşünürdü . nasıl diyeyim çok farklıydı . En yakın kız kardeşimden öz abimden bile kıskanırdı abimle çarşıya çıkardık kızardı , yolda birlikte geçerken biri selam verir kız olsun erkek olsun farketmez yine kızardı bunlarıı yazarken bile gözlerim doldu bilmiyorum çok özlüyorum

Bence yapicak birseyin yok. Sevgini gösterdigisen sonradan ve o da geri gelmesse yolunuzu ayirin.. Senin icinde onun icinde daha iyi olucak canim :)

Çok değil birkaç yıl sonra o kadar komik gelecek ki şu an hissettikleriniz...

Bütün okulun önünde "Beni bırakma" diye ağlayıp diz çökmesi sizin yaşınızda çok büyük, anlamlı bir hareket ama bu da komik gelecek. Bir mesajında "çocuk gibi davranmaz olgun düşünür" demişsiniz de olgun bir erkek asla bu tip hareketlere tenezzül etmez, zaten bunu yapmasını gerektirecek bir hale düşürmez kendini. Tüm dikkatinizi ona verdiğiniz için etrafınızda size dikkat ve ilgisini yönlendirmek isteyenleri görmüyorsunuz, ona odaklanmışsınız o yüzden hatırladığınız her şey size çok özel, unutulmaz geliyor çünkü bu anlattıklarınız dengesiz ruh halinde olan, madde kullanan, toplum ahlakına aykırı hareketler sergileyen birçok gençte gördüğümüz aşırılıklar.

Bu çocuğun kesinlikle olgun yaradılışta olmadığının bir diğer ispatı da sizin geri dönmek istediğinizde sizi reddetmesi (diyeceksiniz ki çok yalvardı, istemedim, gururu kırıldı ondan vs) üstüne üstlük ilişki teklif etmesi. Sizin bunu kabul etmeyeceğinizi o da biliyordu ama sonrasında bağlantınız koparsa onun sizin peşinizden koşmasını, ilgi göstermesini özleyeceğinizi de biliyordu zaten siz de "Ben hala seviyorum" demişsiniz. Siz şu an iyi ihtimaller düşünmek, onun sizi denediğine, aslında sizin için sonsuz bir aşk beslediğine ya da onun da çıkar yollar arayabileceğine inanmak istiyorsunuz ama durum hiç o kadar karmaşık değil, tam da göründüğü gibi. O, peşinde koştuğu kızı ele güne karşı tekrar koluna takıp, fiziksel anlamda yakınlaşıp ardından sürekli sorun çıkarıp sizin onu tekrar terk etmenizi sağlayarak sizinle dilediklerini gerçekleştirdikten sonra sizden kurtulmak derdinde. Hiç istemem ama ona en ufak bir karşılık verirseniz bunların sırayla meydana geleceğini göreceksiniz. Şu an belki "asla" diyorsunuz, umarım aklınızı çelmez çünkü erkeklerin hayali kendisini çok sevdiğine inandırdığı kızlarla cinsel birliktelik yaşamak, kendisinin gerçekten sevdiği kızlarla da yuva kurmaktır.

Benim 18 yasinda ilk kez sevgilim olmustu. Kör kütük aşık oldugumu saniyordum. Suan geriye dönup baktigimda bunu mu sevmişim diyorum. Daha önune ne insanlar cıkacak. Suan onun da yasi geregi kalbi degil hormonlari konusuyor :) 27 yasinda evlilik yolundaki ilişkisi bitmiş ablan olarak bir tavsiye vereyim. Erkeklerin gozyaşlarina ve sözlerine kolay kolay güvenme. :) davranişlar her zaman daha önemlidir. Seni sevse böyle bir sart koşmazdı. Önünde yaşayacagın ne maceralar olacak bu kiside gecmisten bir ani olarak kalicak. Hatalar yapip ileride bu günlerinden nefret etme.

Birlikte olmak öyle marketten ekmek almak mi da sart malzemesi yapmis
Sana güvenmak icin tek yol bumuymus
Kizim aklini basina al güvenme
Kizim olsan coktan ckeip amistim seni su dengesizin elinden
Biz cok duyduk bu laflari, yasin kücük cok belli
Ancak bu yastakileri kandirabilirler, kanma kimseye

Sence seni seviyor mu böyle diyen bi adam? Tabiki de amacı seni kendine gene bırakmak. Gerçekten seven insan böyle bir şey demez asla. 7 sene de karakter yerle bir olmuş.

Sana böyle güvenecekse güvenmesin daha iyi. Bir insanın güvenini kazanmak için hayatını riske atmaya değer mi? Güvenmek isteyen sevmek isteyen arayı düzeltmek isteyen insan bir yolunu bulur yeter ki istemek önemli. Kesinlikle hayır deyip yol vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…