Unutamiyorum ..

Yangına körükle gitmişsin şimdi üfleyerek söndürmeye çalışıyorsun

nasıl bir şey bu

ilişki karmaşasından aklım bayağı karıştı

Konu baslıgını gorur gormez Unutursun Mihribanım sarkısı geldi aklıma vesselam sende unutursun guzel kardesim.. İnsan annesinin babasının olumunu bile kalbine gomup hayatını yasamaya devam ediyorsa sen fani askını ki en yakın arkadasıyla cıkıyorsun haydi haydi unutursun..
Selametle kal yüregini serin tut.

En yakın arkadaşıyla birliktesin hala seviyorum diyosun
yazdığın o mesajları görünce hakkında ne düşünüyordur acaba
sevdiğini düşünmediği kesin

En yaķın arkadaşıyla çıkıyorsun sana ayrıl diyenler olmuş...ayrılcanda ne olcak sen şimdi onada pişman olursun unutamazsın her ikisinide vesselam..

Bir gülme tuttu beni... Yahu gerçekten şerefli, delikanlı, yanlışı doğruyu bilen erkekler de var demek ki. Helal olsun çocuğa! Keşke engellese bir de, daha doğru olur. Kusasım geldi bunlardan.

Yok artık sevgilin var ve sana yazmasını bekliyorsun üstelik en yakın arkadaşı? farkında mısın bilmiyorum ama onlar oturup bir güzel dalga geçiyorlardır seninle. Bu kadar düşmeyin sevgili uğruna ya nedir bu sevgili merakı

tam duygusala bağlamak üzereydim ki hoooppp ne oluyoruz falan demeye başladım. heyy gidi çivisi çıkmış dünya hey

En yakin arkadasi dediysem biz ciktigimizda iyiydi aralari. Karsi taraf ogrenince tabi ki aralari bozuldu su an konusmuyorlar. Biliyorum yaptiklarimin yanlis oldugunu. Simdi ne yapmam gerek bana yardim edin lutfen. Gunler bana izdirap gibi geliyor..

Valla ne diyeceğimi şaşırdım dogru olmadıgını biliyorum diyorsunuz,unutamıyorum işte diyorsunuz ama sevgilinizden de ayrılmıyorsunuz ne demek bu yahu ? Çocuk şerefli biriymişte en azından yazdıklarınıza cevap vermemiş kendinizi bi onun yerine koyun ya ,ben birini çok sevsem unutamasam sevgilimden ayrılıp öyle konusmaya calısırım sevdigimle ki ı da ciddi oldugumu anlasın ama hem onunla olayım hem de sevgilimden ayrılmayayım oh ne ala memleket ya
Şu saatten sonra yapacagınız tek şey çocugu rahat bırakmanız

Bence bu işin peşini bırak artık sen birşey yapmaya çalışma iyice b.ka batar olay. Zamana bırak o halletsin

niye "okumak istemiyorum" diye konu açtığın şimdi anlaşılıyo...
aşk meşk alanlarına fazlasıyla dalanlara okumak zor gelir genelde...

Hatalarının günahlarının hepsi senin canım , o ayrı konu. Buraya dertleşmek için yazdın sanırım. Biraz daha zamana ihtiyacın var gibi görünüyor. Birde atasözü var : "Kaçan balık büyük olurmuş"

niye "okumak istemiyorum" diye konu açtığın şimdi anlaşılıyo...
aşk meşk alanlarına fazlasıyla dalanlara okumak zor gelir genelde...
Hayir ikisi de birbirinden farkli konular. O insanlar hayatima girmeden once de okumaya pek hevesim yoktu acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…