unutamıyorum

normal böyle şeyler ama çok dramaya bağlayıp imkansızlaştırmaya gerek yok. facebook kullanıyordur o yaşta biri. ekle naber nasılsın derken yürür gider. önce bi aklından ulaşılmazlığını at gerisi gelir

Ay aman abartma kız, 2 yıldır neyi bekliyorsun yahu İyice bir araştır kimlerdenmiş, yakın arkadaşlarınız filan var mı diye. Eğer varsa faceten ekle, yani çekinmene gerek yok onu ekledin diye ona aşık olmanı düşünmesine gerek yok. Eğer çalıştığı yeri filan biliyorsan birşeyler bul git yanına, sıradan biri gibi konuş yani gittiğin işle alakadar. Bak sen iyice bir araştır, hangi yolla olursa olsun ben bir yolunu çaresini bulup seni ona kavuştururum ya sevenleri kavuşturmak sevaptır, ben bir sevgi meleğiyim benden yardım isteyen herkese kapım ve kalbim açık o yüzden sende güven bana Eğer bir tek faceni biliyorsan elinde onunla ilgili başka bir bilgi yoksa durma ekle. Sonrasında ben birşeyler bulup iletişime geçiririm sizi Eğer cesaret edemiyorsan ben senin yerine giriyim ekliyim onu, yada kendi facemden ekliyim bak öneriler çok Tabii ki, kendi facemden derken şaka yapıyorum fakat başka her türlü elimden gelen önerilerde bulunup seni ona kavuşturum. Birşeyler yapmayarak sabretmekle biryerlere varamazsın harekete geç tatlım daha fazla zaman kaybetme

Çok saol fikirlerin için canım belli ki herkesin iyi olmasını isteyen birisin. ama olursa onunla iletişime geçmeye karar verirsem bunu tek yapmak isterim hani bir aracı yolu ile değil

de yine de çok thank you

Çok saol fikirlerin için canım belli ki herkesin iyi olmasını isteyen birisin. ama olursa onunla iletişime geçmeye karar verirsem bunu tek yapmak isterim hani bir aracı yolu ile değil

de yine de çok thank you

Hayır ben zaten aracı olmak konusunda şaka yaptığımı yazdım. Fakat sana istersen sadece tavsiyede öneride bulunabilirim. Kapım her zaman açık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…