unutamıyorum....

denizerengul48

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
28
6
34
eşimden ayrıldım 1 yıl olmadı daha . ama kendimi cok yalnız hissediyorum. unutamıyorum . her an benimleymiş gibi yaşamak canımı yakıyor. bana yaptığı onca şeyden sonra beni yapayalnız bıraktıktan sonra bu ne ki. sevgi mi ? nasıl bitecek.......... :KK43: :KK43:

Surekli gecmisi dusunursen unutmanda okadar zorlasir , bence dusunmemeye calis arkadaslarinla bol bol gez dolas..
Unutursun , insan zamanla neleri unutmuyorki..

zaten yalnız kaldığım anda başlıyor herşey aklıma geldikçe gözüm doluyor ilk zamanlar nefret ediyordum ondan ama insan unutuyor sevgim depreşiyor belki..

eşimden ayrıldım 1 yıl olmadı daha . ama kendimi cok yalnız hissediyorum. unutamıyorum . her an benimleymiş gibi yaşamak canımı yakıyor. bana yaptığı onca şeyden sonra beni yapayalnız bıraktıktan sonra bu ne ki. sevgi mi ? nasıl bitecek.......... :KK43: :KK43:
Alışkanlık bu, evlilikten sonra yalnızlığa alışmak çok zor olurmuş, öyle duymuştum. Sevgili olanlar bile unutamıyor. Bundan doğal bişey yok ki... Farklı şeyler yapın, kurslara falan gidin. Eşinizi düşünmemeye çalışın.

zaten yalnız kaldığım anda başlıyor herşey aklıma geldikçe gözüm doluyor ilk zamanlar nefret ediyordum ondan ama insan unutuyor sevgim depreşiyor belki..

sevgin değil de alışkanlık depreşiyordur
ayrılık uzayınca, insan yaşanılan kötü şeyleri unutmaya başlar, daha çok yaşanılan güzel şeyleri hatırlayıp düşünmeye başlarmış
sendeki bu duygular da geçecek, acın da azalacak
hele ki yeni biri kalbini pır pır ettirdiği zaman
ama o zamana kadar dilersen eşinin sana yaşattığı tüm kötü şeyleri (bana yaptığı onca şeyden sonra dediklerin) bir kağıda yaz, madde madde, olay olay
en altına da işte sen böyle bir insandan ayrıldın diye yaz
o kağıdı hiç yanından ayırma
ne zaman duyguların depreşirse açıp oku
aklından düşünmekle, bir yere yazıp okumak çok farkediyor, deneyebilirsin Hoppa

sevgin değil de alışkanlık depreşiyordur
ayrılık uzayınca, insan yaşanılan kötü şeyleri unutmaya başlar, daha çok yaşanılan güzel şeyleri hatırlayıp düşünmeye başlarmış
sendeki bu duygular da geçecek, acın da azalacak
hele ki yeni biri kalbini pır pır ettirdiği zaman
ama o zamana kadar dilersen eşinin sana yaşattığı tüm kötü şeyleri (bana yaptığı onca şeyden sonra dediklerin) bir kağıda yaz, madde madde, olay olay
en altına da işte sen böyle bir insandan ayrıldın diye yaz
o kağıdı hiç yanından ayırma
ne zaman duyguların depreşirse açıp oku
aklından düşünmekle, bir yere yazıp okumak çok farkediyor, deneyebilirsin Hoppa
gerçekten faydası olacak bi yöntem cok sağol . deneyeceğim bunu

GÜzel anıları hatırlAmamaya calısın. Yoksa köyü olan herseyı unutur hatta geri döndürmenin yollarını bile arayabilirsiniz.

başka birine "önyargısızca" bir fırsat verme zamanı gelmiştir belkide.. bir seçim olarak güvenmeyi seçseniz önyargıları bir kenara bıraksanız. herkes aynı değil. ayrıca artık sizin bir artınız var o da eski eşiniz gibi birini görünce tanıyabilirsiniz. tecrübeleriniz sizi daha iyi bir kadın yapmıştır.

geri dönmesini istediğinizi söylemişsiniz. kendinize zaman ayırıyor musunuz? görünüşünüzde memnun olmadığınız her şeyden arının. öyle ki o kişiyi şaşırtacak kadar,sonrasında onu isteme alışkanlığınız kalmayacak. diyelim kaldı,o halde bu sefer onunla daha dikkatli olmalısınız. artık ne yapmamanız gerektiğini biliyor olursunuz.

X