unutamiyorum. ..

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
35
Güzeller güzeli hanımlar , kadınlar gününuz kutlu olsun .

Bilenler biliyor yakın zamanda bebegimi kaybettim , o günden beri yaşayan bir ölü gibi birsey oldum . Çok Üzülüyorum yemek yiyemiyorum su icemiyorum hayattan hiç keyif zevk almiyorum . Sürekli Ağlıyorum. Artık aglamaktan yüzümden yaralar çıktı. .
Bu olayı biraz atlatayim diye yurt dışına tatile gittim 1 hafta . O bir hafta bana 1 yıl gibi geldi orda da hiç keyf alamadım hep ağladım , evime dönmek istedim ama yine aynı . Eşim normal hayatına devam ediyor ama ben unutamiyorum hatta ona da çok kızıyorum sen bunu nasıl hemen atlattin diye ..
Ben ne yapabilirim lütfen bu durumu yaşayanlar varsa bana neler yapmam gerektiğini soylesinler gerçekten iyi hissedemiyorum kendimi .. sürekli bebek sesleri geliyor kulağıma, Ruyalarimda bebekler görüyorum .. psikolojim bozuldu ruh hastası olmaktan korkuyorum . . Şimdiden çok teşekkür ederim.

Verende Allah, Alanda Allah,
canim insallah öbür dünyada o minicik tertemiz yavru sizinle olacak ve size sefaatci olacak. Daha cok gensin, insallah yeniden bebegin olur.

Hamileydiniz düşük mu yaptınız yoksa doğurup bebeğinizi mi kaybettiniz anlamadım ama allah yardim etsin psikolojik yardim almayi dusunebilirsiniz

Çocuğunuz dogsaydı ve surekli aci4cektigi bir hastalığa sahip olsaydı.. bu durumu düşünün bence. Üstelij yeniden anne olursunuz bu bir son degil ki. Kaldı ki son olsa da evlatlık edinirsiniz o kadar çok yalnız cocuk var ki yurtlarda..

Elbette kolay degil evlat acısı ama bu psikolojiyi atlatmaya ugrasın. Böyle olduysa demekki bir hayır vardır diye düşünün. Melek o zaten, eminim gittigi yerde keyfi cok yerindedir ve iyiki dogmamisim bu pis dünyaya diyordur. :)

Allah yardımcınız olsun, cok zorlanırsanız eger bir uzmana gidip dertlesebilirsiniz bence. Oyle cok terapilik bi durumunuz oldugunu düşünmüyorum ama sizi doğru yerlere yönlendirebilecek biriyle dertlesmek iyi gelecektir. :)

Canım benim inşallah senin dediğin gibi rahattir. .
Evet çok zor allah kimseye yaşatmasin. 1 ayda 10 kilo verdim zayifladim. Ben kanser atlattım hasta oldugumu öğrendiğim de bile bu kadar üzülmemistim. Kendimi bu kadar kötü hissetmemistim.

Oncelikle Rabbim yuregine ferahlik versin..
Karnindayken mi kaybettin, yoksa dogmus muydu?

Yapmayın lütfen ama.. kanser atlatan bir insansınız siz, superwoman gibi biseysiniz :)
Hem annesiniz de üstelik. Güçlü olun ki bundan sonra karnınıza dusecek yavrunuz için iyi bir ortam olsun vücudunuz. :) bence simdiden ballar fıstıklar vitaminlar baslayin derim ben. :)

Üst üste geldi bu aralar size bazı nahoş olaylar onun ruh halidir bu. Mevsim gecisleri de eklenince.. koyvermeyin kendinizi, hava pırıl pırıl gidiyor bakın çıkıp yürüyüş yapın hayvanlara mama su verin... insallah cabucak atlatıcaksınız :)

Eşiniz bebeği içinde hissedemediğinden sizin kadara duygusal bağ kuramamış sizib kadar da etkilenememiştir. Biz bebeğimizi işk hissettiğimiz an bağ kuruyoruz ama onlar doğupta kucaklarına alana kadar hissedemiyprlar bu duyguyu. Ona kızmak aranızı bozar bunu yapmayın. İnşallah sağlıklı huzurlu bebekleriniz olur. Bu tür kayıpları yaşayan çok sayıda kadın var. Yalnız değilsiniz bunu düşünün. Atşatıp yolunuza devam etmeniz gerekli. Söylemesi kolay tabiki ama...

Cnm bence bunu anlatmanın en güzel yolu insanlarla haşir neşir olmak ben öyle yaptım gir bi işe çalış bak nasıl kafan dağılıyor allahım sabır versin

pskiyatriste gittiniz mi acaba gitmediyseniz bir görünün doktora evliliğiniz de etkilenebilir bu durumda

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canım benim inşallah içinde birazcık iyilik bulunduran kalbi güzel tüm insanlar çok mutlu olsun çok teşekkür ederim bu sözleriniz için

Cnm bence bunu anlatmanın en güzel yolu insanlarla haşir neşir olmak ben öyle yaptım gir bi işe çalış bak nasıl kafan dağılıyor allahım sabır versin
Canım ben Mimarim ama malesef çalışamam çünkü buna eşim müsade etmez . Onların geleneklerinde gelinler veya kızlar calismiyor

Bundan sonra yeniden hamile kalmaya gücüm var mı bilmiyorum çünkü gerçekten çok etkilendim bu olaydan psikolojim buna müsade eder umarım. .
Güzel yorumlarınız sözleriniz için ayrıca teşekkür ederim evet kanser atlattim hemde en zorunu başardım .. ama bebek benim zayıf noktammis sanırım bunu anladım .

Evet haklısınız daha o hiç bişey dissedemeden kalbi durdu melegimin erkekler bizim gibi değil malesef . Biliyorum güçlü olmam lazim ama biran olsun unutamiyorum. İnşallah zamanla geçer zaman buna da ilaç olur

Hayir gitmedim daha doğrusu gitmek istemiyorum kendim destek almadan atlatmak istiyorum bu konuyu

ama atlatamıyor sunuz gibi ne dersiniz? eşinizle aranız bozulacak ben sizin için söylüyorum gerçekten. erkekler kucagına almadan bilmez o duyguyu sizin abarttıgınızı düşünüyor olabilir şuan size söylemesede ama artık atlatmanız gerek üzgünüm ama hayat devam ediyor

Evet malesef hayat devam ediyor.
Bende istiyorum ki eski ben olayım gözlerime yaşama sevinci yeniden gelsin . Sürekli dua ediyorum bebeğim için kendim için zamanlar duzelecek diyorum . Zaman buna da ilaç olur inşallah . Rabbim hiç kimseye yaşatmasin çok teşekkür ederim sizede ilgilendiginiz için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…