Bugun öyle tuhaf bi gundu ki sanki bi dönüm noktasi. içimdeki bütün duygular nefrete, öfkeye dönüşmüş sanki. Uğruna aylardır ağladığım, kendinmi unuttuğum, kahır ettim adamı başka biriyle görme günüymuş bügün.
o kızı ilk gördüğümde ayrılalı daha 2 ay olmamıştı, o günden beri içime bi şüphe gelmişti ama bi yandanda bu kızın sosyal media hesabinda 21 yaşında yazıyor, benim sevdiğim adam bu kızla olmaz ki arada 12 yaş fark var kesin olamaz ben evham yapıyorum dedim. ama oluyormuş işte. kendi gözlerimle gördüm bügün.
Neredeyse 5 ay olmuş ayrılalı en az 1 aydırda bu kızla görüşüyor olmalı. Ben aşk acısı çekerken hayatımın en zor dönemini geçirirken hala içimde bi umutlar varken o çoktan başka birini kalbine almış bile.
o’da beni gördü bugün, kesin o kıza anlatıyordur şimdi benim eski sevgilim peşimi bırakmiyor, kafayı taktı bana aylardır ayrıldık kabullenemiyor, bak bizim miletli kızlar böyle oluyor en iyisi senin milletiniz hiç öyle saplantılı değilsiniz diyordur.
halbuki aylardır karşılaşırım diye iş yerinin önünden değil yanından arkasından bile geçmedim. içim yansada aylar önce bi kere msj yazmak dışında hiç bi şekilde iletişim kurmadım.
tabi ki bu ilişkinin gerçek yüzünü anlatmazsın ona? yanında doğru düzgün bi arkadaşın yokken bi işin, gelirin yokken, kendine güvenin yokken yanında benim olduğumu, seni nekadar çok sevdiğimi değer verdiğimi söylemezsin. ve senin bu sevgiyi nasıl yalnızlığının üstesinden gelmek için ve ego’nu tatmin etmek için kullandığını söylemezsin. bani evlilik fikrine nasıl alıştırdığını ailemle tanışmak için nasıl ısrar ettiğini, nasıl “sana çok değer veriyorum seni kaybetmek istemiyorum” deyip yüzük verdiğini anlatmazsın. ailemle tanışan tek erkek olduğunu, ve bu ilişkinin sonunda artık sayende bi kadın olduğumuda anlatmazsın. sonuçta iyi bi imaj çizeceksin kızın gözünde birde onay alıcaksın.
bügün sizi gördüğümü fark ettin ya msj yazmışsın “erken oldu ama hayatımda biri var sana haksızlık ettim farkındayım çok üzgünüm”. bu söylediğin hiç bişey ifade etmiyor. bu dünyada benim ahımı aldın ya, hiç yüzün gülmesin. sana karşı içimde kocaman bi nefret ve öfke var artık.