unutmadım... unutamam...

bilirim o acıyı...
daha cok taze... zamanla alısırsın yokluga... ama unutmak mumkun degil...

geçecek kuzumm
inanki geçecekk :teselli:
evet izi kalacakk hatırladıkça belki hüzünleneceksinn
ama inanki canım yanmayacak bir süre sonra
gülüp geçeceksinn şimdi ağladığım şeyleree.. :1no2:
sadece zaman lazım sanaa
zaman herşeyin ilacı olacak tatlımm
sana tavsiyem ondan ve onu hatırlatacak herşeyden uzak durman çıkar hayatından seni yaralayacak tüm parçalarını
o seni sildiyse hayatından sende onun hatıralarını sil canımm :olmaz:
dilerim rabbimden sana senin gönlün kadar güzel seni gerçekten sevecek kadar büyük bi kalbe sahip insanı
tez zamanda karşına çıkarsınn :1hug:
seni bırakıp giden de hergün gittiği içinn biraz daha pişman olsunn :mymeka:
a.s.

ben de acısı taze biri olarak geçiyo diyorum tatlım..tabii ki geçicek..hatta kendine o kadar eziyet ettiğin için kızacaksın.daha az aklına gelecek,bir süre sonra da aklına geldiğinde güleceksin.ama unutamam diye şartlandırma kendini.bu cümleye bile layık görmemelisin onu..onu hatırlatan herşeyi at gitsin..

işte ben onu yapamıyorum bir yerlere kaldırıyorum ancak kafamdan silecem ondan sonra eşyalar vs.çöpe gidiyor.metalrı atmak önemli degil önce kafamdan atmalıyım ki onları atarken acaba atmasamıydım diye birde onlara üzülmeyeyim

şunu unutmaki hiç bir zaman unutmucaksın zaten... hiçç... gene aşık olacaksın seveceksin evleneceksin ama genede unutamayacaksın... o hep kalbinin bi tarafında kalacak bi şarkı duyduğunda beraber gezdiğiniz yeri gördüğünde hemen onu hatırlıcaksın hüzünlenceksin ama yanında kocan olacak sadece gözlerin dolacak sonra kocana sarılıcaksın sımsıkı... onu çok sevidiğini söylüceksin bazen rüyalarına girecek ama uyandığında sadece bir rüya olduğunu anlayacaksın... herşey zaman la olacak...

şimdi bunları nerden biliyorum diye soracaksın çünkü aynılarını ben yaşadım... çok sevdim aşık oldum okadar çok gözyaşı döktümkü birbirmizi çok seviyoduk ama bi türlü yapamıyodukoda beni sevmişti biliyorum ama olmadı hep kavuşmayı diledim hep onu istedim buütün evlilik hayallerim onun üzerineydi ondan sonra da sevgilim oldu ama olmadı unutamadım ama bi gün karşıma eşim çıktı hayatımın aşkı çıktı hayatımı değiştirdi hayatımda kimse beni bukadar sevmemişti ve bende kimseyi bukadar sevmiyorum sonra evlendik şimdi okadar muyluyumki eşimi çooook seviyorum çooook o bi yana dünya bi yanaa.....

sadece bekle emin ol doğru zamanda doğru kişi karşına çıkacak...

şeker bnmde 1 ay oldu ayrılalı..aynılarını bnde şuan yaşıyorum..gece uykudan uyanıyorsun..yada rüyanda sarılıyorsun..düşünüyor düşünüyorsun..geçermi bnde bilmiyorum..umarım geçer..senın içindde bnm içinde bunu diliyorummm..umarım geçer bu acı..

Canim beni birakip gideli yaklasik 1,5 ay oldu ama ben hala cok kotuyum aslinda hayatim boyunca hic boyle olmamistim zaten zor uyuyabildigim gecelerim hep bir cirpinmayla sarsiliyor, kalbim carpiyor,nefes alamaz oluyorum, danistigim doktorlar bunun Panik Atak olabilecegini dusunuyorlar ama ben yine de onerilen sakinlestiricileri almadan, kendi gucumle savasmak istiyorum.Hep onu dusunuyorum, simdi yanimda olsaydi suna, buna ne gulerdik diye hep aklimdan geciriyorum ama diger yandan beni artik hic istemiyor ki bu karari almis,saygi duymak lazim, eh o zaman durumu kabullenmekten baska care yok diye dusunuyorum ama gonul bu iste,gercekten ruh ikizimi, gonul esimi nasil unutabilecegimi, kendimi nasil tedavi edebilecegimi hic kestiremiyorum,gercekler o kadar zor ve aci ki....gercek kalp agrisi bu olsa gerek...dilerim Allah bir defa daha vermez...

canım daha 20 gun dıyosun umarım benım gıbı 7 ay sonra bıle hala acabalarla boğuşmazsın.. zamanla daha ıyı olucaksın ama bundan emın ol... belkı daha cok ozlıceksın, ama sanırım alışıyo ınsan bulundugun duruma yıne uzuluyo oluyosun ama aglamıyosun dusununce yuzun asılıyo ama oyle her sorana anlatamaz oluyosun derdını.. bırazda askın derecesıne baglı sanırım benım ılk aşkımdı o yuzden hala zorlanıyorum:(

daha çok taze ayrılıgın..onla ilgili ne varsa sil...onu hatırlatcak herşeyden uzak dur...
zamanlar herşey rayına oturucak ..hepimiz yaşadık ve yasıoruz..

arkadaşlarında dediği gibi zaman her şeyin ilacı ben tam 1 sene agladım hergün :(((
ama şimdi iyiki olmamış diyebiliyosam ne mutlu bana...
hafıza kaybın olmalıki unutasın hiç bişey unutulmaz sadece alışırsın ve acı vermez.....

:(((( Allah yardımcın olsun... inşallah her şeyin hayırlısı olur senin için...

pismanlık hepsinden daha kötü.. zamanında onunlayken hic bitmeyecek gibi davranıp önemsemiyor olabiliyosun.. ayrıldıgında dokunmaz gibi gelebiliyor. ama ayrıldıktan sonra o aman aman sevmedigini düsündügün kisiye öyle bir baglandıgını anlıyorsun ki. iste o zaman en büyük yarayı sen almıs oluyorsun.. karsındaki seni cok severken gösteremedigin sevgini bitince göstermek icin cırpınıyosun ama gösterecek kimse olmuyor...

Canım ya ne desem boş biliyorum hakkında hayırlısı olsun..

Canim inan senin yasadiklarini ben de aynen yasadim, yasiyorum , o benim hayatimin en "ozel" kisisiydi ,olunceye kadar da kalbimin bir kosesinde duracak ama sonuc olarak giden, istemeyen ve terkeden karsi tarafsa zorla guzellik olmuyor, ben de cok caba harcadim, elimden gelen herseyi yaptim ,cok sevdim ama ne yazik ki ayni karsiligi bulamadim, yine de onun da hakkinda hayirlisi olsun, Allah her ikimize de cok daha guzellikler ,mutluluklar versin diye dua ediyorum..

Terk eden hiç bi erkek onun arkasında tutulan ne yasa nede gözyaşına deger...
Ye iç gez toz. Alışveriş yap. Kendine bak. Giden gitti diye kendini ihmal edemezsin.
Cevrenide.
Tabi zordur bi anda severek ayrılmak. Yas tutmak üzülmekte bi yere kadardır:icecream:

Daha kıdemli birisi olarak 5 aydır ilk günki gibi taze tüm hatıralar hafızamda..
Her sabah işe giderken bir anımızı hatırlıyorum..
Ya bir tebessüm oluyor yüzümde yada gözlerim doluyor...
5 aydır sadece onu bekliyor onu istiyorum..
Unutmayı da denedim, belki başkası da olur dedim ama olmadı, yapamdım, yapamam da...
İşin kötüsü unutmak istemiyorum..
Ama unutmalıyım biliyorum...

Back
X