• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmak bu kadar zor mu ?

Kbratlay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
9
0
6
İstanbul
6 aydır çıkıyorduk. Ben bile nasıl bu kadar zaman geçti bilmiyordum göz açıp kapayıncaya kadar bitti. Hiç tahmin etmezdim onu bu kadar çok sevdiğimi bi insan 6 ayda bu kadar çok sevebilir mi birini ? sevmişim işte. Onu düşünmediğim 1 dakikam geçmiyo nereye baksam onu görüyorum sanki. Aynı yerde çalışıyoruz. Unutmam kat ve kat zor olacak biliyorum. Ayrıldığımızı bilmeyenler senin ki nabıyo diye sormazlar mı bide artık benimki değil diyemiyorum. Çünki hala benim gibi ayrılmamışız gibi ama değil. Sabahları kalktığımda ilk işin günaydın mesajını atmak olurdu atmasam günüm aydınlanmazdı sanki. Hele karanlık çöktü mü gökyüzüne iyi geceler deyip sesini duymadan uyuyamazdım. Şimdi hayalini kuruyorum sabahları kalktığımda mesaj atmış gibi yapıyorum gece yatarken de aynısını. Biliyorum bu şekilde unutamam onu işimi daha da zorlaştırıyorum. Ama unutmam lazım başarmam lazım. Çünki o artık yok olmayacakta bunu biliyorum. İşten ayrılmayı düşündüm ama yapamadım onu görmemek için çalıştığım yerden dışarı çıkmıyorum. Görsem ağlarım diye korkuyorum. Kime anlatsam derdimi diğerlerini unuttuğun gibi bunuda unutrsun diyorlar yeni biri girer hayatına unutturur yeni birini istemiyorum ki en azından onu unutmadan hayatıma girecek yeni kişiye haksızlık yapmak istemiyorum kalbim bi başkasına aitken rol yapamam yanında mutlu olamam. Peki hayatıma birini sokmadan nasıl unutabilirim onu nasıl başarabilirim..

6 aydır çıkıyorduk. Ben bile nasıl bu kadar zaman geçti bilmiyordum göz açıp kapayıncaya kadar bitti. Hiç tahmin etmezdim onu bu kadar çok sevdiğimi bi insan 6 ayda bu kadar çok sevebilir mi birini ? sevmişim işte. Onu düşünmediğim 1 dakikam geçmiyo nereye baksam onu görüyorum sanki. Aynı yerde çalışıyoruz. Unutmam kat ve kat zor olacak biliyorum. Ayrıldığımızı bilmeyenler senin ki nabıyo diye sormazlar mı bide artık benimki değil diyemiyorum. Çünki hala benim gibi ayrılmamışız gibi ama değil. Sabahları kalktığımda ilk işin günaydın mesajını atmak olurdu atmasam günüm aydınlanmazdı sanki. Hele karanlık çöktü mü gökyüzüne iyi geceler deyip sesini duymadan uyuyamazdım. Şimdi hayalini kuruyorum sabahları kalktığımda mesaj atmış gibi yapıyorum gece yatarken de aynısını. Biliyorum bu şekilde unutamam onu işimi daha da zorlaştırıyorum. Ama unutmam lazım başarmam lazım. Çünki o artık yok olmayacakta bunu biliyorum. İşten ayrılmayı düşündüm ama yapamadım onu görmemek için çalıştığım yerden dışarı çıkmıyorum. Görsem ağlarım diye korkuyorum. Kime anlatsam derdimi diğerlerini unuttuğun gibi bunuda unutrsun diyorlar yeni biri girer hayatına unutturur yeni birini istemiyorum ki en azından onu unutmadan hayatıma girecek yeni kişiye haksızlık yapmak istemiyorum kalbim bi başkasına aitken rol yapamam yanında mutlu olamam. Peki hayatıma birini sokmadan nasıl unutabilirim onu nasıl başarabilirim..

sadece zaman...

unutamam deme hiç kimse vazgeçilmez değil sonuçta .. tamam acını dibine kadar yaşa hayatına birini alma .. ama sakın ona gidipte barışalım falan deme mesaj atma sessiz kal

Zamanla azalacak..

Daha çok da başka birini sevdiğinde kesin olarak..

Neden ayrıldınız?

birini sevdiyseniz bir kere 6 aydıda aynı 6 yılıda .. zor olucaktır ama inanın geçicektir .. böyle düşünüp dahada deşmeyen acınızı bırakın zamana alıp götürsün hepsini

Şu an yapılacak birşey yok. Acını yaşayacaksın.
Sonra bakmışsın ki zamanla alışıyorsun onsuzluğa.

Böylesi ikimiz için de daha iyiyimiş beni daha fazla üzemezmiş. Onun ki severek mecburiyetten ayrılmaymış ayrılmak isteyene bahaneden bol ne var ayrıldı işte. İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş ya her dk karşıma çıkıyo başımı çevirip dönemiyorum mesele orda. Hayatıma yeni birini almadım ama elimden telefonum düşmezdi şuan telefon aklımın ucuna bile gelmiyor. Geldiğinde de kendimi zor durduruyorum ona mesaj atmamak için sizce ne yapmalıyım en azından mesajlaşmalımıyım ve ya beni çok seven benim için herşeyi göze alan biri var hayatımda ona mı bir şans vermeliyim

salla gitsin kendini bi halt zanneder üzülürsün. güçlü ol ez üz. önüne bak.

Back
X