Bence saplantılıyım diyebilmen bile yeterince özgüven sahibi olduğunu, en azından insan olacak, kendini düzgün ifade edecek ve kendinin farkında olacak kadar özgüven sahibi olduğunu kanıtlıyor. Sana şimdi 'çok özgüvensizsin bla bla' diyecekler. Kk kadınları yüklenmeyi sever. Ama dedim ya sen kendinin farkındasın ve ne mutlu duygularının da farkındasın. Yaşadığın şeye aşk diyorlar. Bu uğurda ne şiirler, şarkılar yazılıyor. Bunu yaşamayan henüz eksik kalmıştır. Acı da insana dairdir. Aşk da...Üzüleceksin, yıpranacaksın, acı çekeceksin ve bir gün bitecek. Genelde biter. 33 yılım bana bunu öğretti. Birçok kere ezik hissettim, dalga bile geçenler oldu, birçok kez aşık da oldum. Ya da öyle olduğunu sandım zaman hep sildi süpürdü. Sonunda eşim gibi birine rastladım karşılıklı oldu aşkımız. Yaşın kaç bilmiyorum ancak kalp acısı geçiyor. Üzülme demiyorum ama geçecek. En fazla acını hafifletecek şeyler tavsiye edebilirim tv izle, sahte bir dünyaya gömül, romanlarla haşır neşir ol, bir kadeh şarap iç çakırkeyif ol rahatla vs vs.