• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmak bu kadar zor olmamali

Lofeoush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
36
4
1
Arkadaslar iyi aksamlar ,kisaca konuya girmek istiyorum hoşlandığım birisi var saplantıya doğru giden bir duygu besliyorum acı cekiyorum kendime saygim kalmadi beni neden begenmiyor diye dusunmekten özgüvenim düşüyor onu görünce yüreğim ağzıma geliyor kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum hayatıma yeni birisini almaya cesaretim yok kısacası acı çekmek üzülmek istemiyorum unutmak istiyorum kolay olmadığını biliyorum ama ne yapabilirim nasıl yapabilirim bunu ?

Özgüvenim ne cok fazla ne azdi ama şu sıralar kendimi cok kotu hissediyorum kusura bakmayin ne demek istediginizi anlayamadim

Hani seni neden beğenmediği için bir arayış içindesin ya . Bu seni bir çizgide stabil kılmıyor .
Bu da seni olgunlaşmamış , hala bazı şeylerin tam oturmadığı bir kız olarak gösteriyor .
Diğer insanlara karşı olan cesaretsiz ürkek tavırlarında karşı taraftan hoş durmuyordur emin ol .

Yukardakileri toplayınca özgüveni olmayan bir kız görüntüsü elde ediyorsun .
Ve inan bu hiç çekici olmuyor . Ek olarak elde edememe psikolojisi de var .

Bence kendi çizginden sapma ve özgüvenini tazele . Özgüvenli görün .
Başkası için değil kendin için yaşa o zaman bu dertlerinden kurtulursun .

iradeli olup unutacaksın başka şekilde olmaz

Seviyosan gidip konusacaksin, olumsuz yanit alirsan hayatina devam edeksin. Dunyanin sonu degil ya

Bazen guzel olmakta fayda etmeyebilir senin Çirkinliğin ile ilgisi yok tipi değilsindir seni özel hissedemiyordur bunun senle ilgisi yok yapıcak bişey de yok kendini begendirmek zorunda degilsin onunla ilgilenme takip etme unutursun

Arkadaslar iyi aksamlar ,kisaca konuya girmek istiyorum hoşlandığım birisi var saplantıya doğru giden bir duygu besliyorum acı cekiyorum kendime saygim kalmadi beni neden begenmiyor diye dusunmekten özgüvenim düşüyor onu görünce yüreğim ağzıma geliyor kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum hayatıma yeni birisini almaya cesaretim yok kısacası acı çekmek üzülmek istemiyorum unutmak istiyorum kolay olmadığını biliyorum ama ne yapabilirim nasıl yapabilirim bunu ?
Ona sevgini fazla belli ediyorsan istememesi normal

Bence saplantılıyım diyebilmen bile yeterince özgüven sahibi olduğunu, en azından insan olacak, kendini düzgün ifade edecek ve kendinin farkında olacak kadar özgüven sahibi olduğunu kanıtlıyor. Sana şimdi 'çok özgüvensizsin bla bla' diyecekler. Kk kadınları yüklenmeyi sever. Ama dedim ya sen kendinin farkındasın ve ne mutlu duygularının da farkındasın. Yaşadığın şeye aşk diyorlar. Bu uğurda ne şiirler, şarkılar yazılıyor. Bunu yaşamayan henüz eksik kalmıştır. Acı da insana dairdir. Aşk da...Üzüleceksin, yıpranacaksın, acı çekeceksin ve bir gün bitecek. Genelde biter. 33 yılım bana bunu öğretti. Birçok kere ezik hissettim, dalga bile geçenler oldu, birçok kez aşık da oldum. Ya da öyle olduğunu sandım zaman hep sildi süpürdü. Sonunda eşim gibi birine rastladım karşılıklı oldu aşkımız. Yaşın kaç bilmiyorum ancak kalp acısı geçiyor. Üzülme demiyorum ama geçecek. En fazla acını hafifletecek şeyler tavsiye edebilirim tv izle, sahte bir dünyaya gömül, romanlarla haşır neşir ol, bir kadeh şarap iç çakırkeyif ol rahatla vs vs.

Gururdan yürü
Seni beğenmeyeni sende beğenme
Memlekette adam mı kalmadı

Back
X