• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Unutmak değil ama hatırlamamak mümkün mü?"

Sevgim devam ediyor mu kestiremiyorum ben:/ Ben yeni şeylere alışmakta güçlük çeken biriyim.Belki de eski erkek arkadaşım o kadar tanıdık ki kolay geliyor onu düşünmek.Yeni birini tanımak alışmak çok ürkütücü=(

Aslında ben de uzun zaman beklemeyi istemiştim ama istisnasız herkes yeni bir ilişkinin unutturacağını söyledi.Aslına bakarsanız acım dinsin diye de görüşmedim yeni arkadaşımla.Tabi ki birşeyler hissettim.Severim dedim.Severim de ama işte böyle bir ruh haline büründüm üç gündür.

Umarım daha iyi oluruz.

Vallahi adamdan cidden hoslandiysan cok mutlu olmalisin sekerim, arkanda birakmissin cunku. Keske bana da aynisi olsa.

Bana da baska birini sevmek, tanimaya calismak, alismak cok cok cok urkutucu geliyor, tanidigim biri dururken. Dusuncesi bile korkunc. Ben de bazi seylerin eskisini severim, mesela pijamam ve ev esofmanim :) Gulusune, bakisina, konusmasina alistigin, sevdigin birini kaybetmek cok zor.

Hayirlisi diyorum.

Iyiki 6 ay cikmissiniz 6 yil degilmis..
6 ayda bukadar saplantili bir dusunceye kapildiysan , 6 yil olsa ne olucakti ?

Bosuna hayatini zehir ediyosun , o yakinda evlenir cokta mutlu olur olan sana olur....

Ayrica cok sinirliymis evlenseniz dahani iyi olurdu , Hayir...
Bukadar sinirli olan adam siddete uygulardi sana...

Vallahi adamdan cidden hoslandiysan cok mutlu olmalisin sekerim, arkanda birakmissin cunku. Keske bana da aynisi olsa.

Bana da baska birini sevmek, tanimaya calismak, alismak cok cok cok urkutucu geliyor, tanidigim biri dururken. Dusuncesi bile korkunc. Ben de bazi seylerin eskisini severim, mesela pijamam ve ev esofmanim :) Gulusune, bakisina, konusmasina alistigin, sevdigin birini kaybetmek cok zor.

Hayirlisi diyorum.

İnşallah mutlu olursun MissCherryBlossom=)Kadın erkek ilişkisi çok yorucuymuş ya.
İlk ilişkim olmasına rağmen bezdim bile...
Aynen senin gibi düşünüyorum.Son cümlen ne kadar güzel=(

Iyiki 6 ay cikmissiniz 6 yil degilmis..
6 ayda bukadar saplantili bir dusunceye kapildiysan , 6 yil olsa ne olucakti ?

Bosuna hayatini zehir ediyosun , o yakinda evlenir cokta mutlu olur olan sana olur....

Ayrica cok sinirliymis evlenseniz dahani iyi olurdu , Hayir...
Bukadar sinirli olan adam siddete uygulardi sana...

Uygulardı belki de kimbilir.
Ama yine de ben sorunlarımızı çözebilseydik eğer iyi olacağımızı düşünmüştüm.Çünkü biz konuşarak değil trip atarak konuşuyoduk.Doğru düzgün ilk defa son gün konuşabildik.

Eskisini seviyor muydun? 31 yasinda olan yani

Seviyordum tabi.Sevmesem hiç katlanamazdım.

Sinirli insan zordur ya
Evlenince hergun aglayacaginiza
Simdi bir gun ağlarsiniz daha iyi
Demem o ki uzulmeyin
Bende 6 yillik ciktigimla ayrilmistim
Geçer gecer hic takmayin
İlk başlar insan uzuluyor ama sonra iyikide olmamis dedirtiyor
Simdi cok mutluyum Elhamdülillah
Yoluma bakıyorum herseyin hayirlisini bekliyorum..

nussnuss;Evet ilk erkek arkadşım olması sürecin uzamasını etkiledi tabi ki.

gitmek istiyor içinden aslında ama sn bırakmak istemyrsn sal gitsin cnm
yapamıyorum:(

reticentgirl; sabırsız bir insan olduğumdan hemen geçsin isityorum.Geçmediğini görünce ümitsizliğe kapılıyorum.

katippp;ama yapabilecek hiçbir şey yoktu:(Yalan söylemek istemedim,durgunluğumun sebebinin kendisini beğenmediğim ya da başka bir şey olduğunu düşünmesini istemedim.O da bana anlattı eski ilişkisini.Ayrılık sürecini nasıl atlattığını anlattı.

Sizce ben eski arkadaşıma kızgınlığımı,kırgınlığımı anlatsam rahatlar mıyım?Çünkü hiçbir şey söylemedim ayrılırken.Her şey içimde kaldı.Biliyorum bir kısmınız hala unutamadığını düşünüp egosu yükselecek diyeceksiniz ama bu içimdekiler de beni sıkmaya başladı.Benim derdim tekrar birlikte olmak değil zaten.Tekrar birlikte olursak bütün kırgınlığımın acısını her sözümde çıkarmaya çalışırım kendimi biliyorum.

anlatınca bu sefer onun cevabını bekleyeceksin cevap verecek bu sefer ona kafa yoracaksın vs vs
ben olsam akışına bırakırdım..
ilk olduğu için böylesin..sonra daha rahat olacaksın bence sen de...

Bir şey danışmak istiyorum,geçenlerde eski arkadaşımla tanışma yıldönümümüzdü.Sosyal medya hesabına bir fotoğraf eklemiş.Altına ona ayrıldığımız gün normal mesajlaşırken söylediğim (bir diziden alıntı yapmıştım) bir sözü yazmış.Siz olsanız üstünüze alınır mıydınız?

Hayir alinmazdim.
Hem velevki bana yazmis, Ne anlami var artik?
Hala mutlu olma ihtimaliniz yok.
Onun hesaplarini takip etmekten vazgec ve bi sans ver diger erkege.
Anlayisli birine benziyor.
Ve artik kenine bi soz ver: diger erkegin yaninda artik eski sevgilinden bahsetme.
Sizin ortak yonunuz eski sevgilin olucak git gide.
baska konular hakkinda konusun, mesela birbirinizden ve hayata bakis acinizdan.

Merhaba,
Ağustos ayının başında 6 ay görüştüğüm erkek arkadaşımdan ayrıldım.27 yaşındayım ve o ilk erkek arkadaşımdı.İlişkimi özetlemek gerekirse genellikle tartışmadan ibaretti.Arkadaşım sinirli bir adamdı.Bunu benden saklamadı,yani başta kendini farklı gösterip de sonradan bu huyunu ortaya çıkarmadı.İlişkinin başında ben çok sinirli bir adamım bunu bil istiyorum dedi.Ben de sevgi olduktan sonra ben bu huyunu kabul edebilirim dedim.İşte girdiğimiz kısır döngü de bu iki kelime arasında başladı.O sevgisini benim istediğim kadar belli edemedi ben huysuzlandım.Ben huysuzlandıkça o sinirlendi.Sinirlendikçe sevgisini esirgedi.Hoş ona göre o ilgisini gösteriyordu ama bana göre öyle değildi.

Her neyse ,ağustosun başında çok kötü bir şekilde ayrıldık.Kalbimi çok kırdı en son gün.Ayrılığımızın üzerinden 2 buçuk ay geçti.Hiç aramadı,aramadım.Sevdiğim büyüklerimin aracılığıyla biiryle tanıştırıldım.Aslında eski arkadaşımı tam olarak unutamadığımın farkındaydım.Ama nefret ettiğimi düşünüyordum daha çok.Bu yeni kişiyle bir şeyler olabilme ihtimali arttıkça eski arkadaşım aklımda daha çok dolanmaya başladı.Büyük bir huzursuzluk oluştu içimde.Ben mutlu olursam o olamazsa,yalnızsa,beni bekliyor söyleyemiyorsa düşüncesi beynimi kemirdi durdu.Bu ruh haliyle yeni kişiyle buluştum.Ve yapılıp yapabilecek en kötü şeyi yaptım.Ağlayarak eski arkadaşım hakkında konuştum.Çok durgundum farketti.Neyin var dedi ve anlattım işte ben de.Ama yalan söyleyemezdim.Durgunluğumu üstüne alınıp üzülürdü de.Anlayışla karşıladı beni teselli etti.Gönlü o kadar geniş ki birlikte aşarız bu duygularını dedi,beklerim dedi.Niye üzülesin ki ,niye bekleyesin ki,niye mutsuzluğumu sana bulaştırayım ki dedim?Üzülme benim için dedi.

Ve şimdi ben ne yapacağımı bilemiyorum.O kadar çok ağladım ki şu son 3 gündür gözlerim kurudu artık:KK43: Onunla buluştuğumuz andan itibaren eski arkadaşımı gördüm heryerde.İnsan traktör fabrikasına bakarken ağlar mı ,ağladım ben.Fabrikanın olduğu yoldan giderek bırakırdı eve beni.Demem o ki buluştuğumuz ilk saniyeden itibaren geldi girdi aramıza .Yani ben koydum onu oraya...

Şimdi siz seviyor musun hala diyeceksiniz.Özlüyorum ama sevgiden mi bilmiyorum.Nefret de ediyorum aslında ilişki süresince beni çok çok çok kırdı.

Siz olsanız ne yapardınız?Ben ne yapmalıyım?

Bence birini aklından çıkarmadan, duyguların ona bitmeden yenisine başlama derim. O ilk arkadaşın eğer seni unutamıyorsa sana dönecektir. Eğer dönmüyorsa zaten düşünülecek bişey yok. Ama şimdi birini unutmadan başkasına başlamak sağlıksız. hem sana hem yeni tanıştığın kişiye zarar olur. O da baktı sen hala onu unutamıyosun tahammül etmez. İlk arkaşınla tekrar başlamasanız bile senin ona olan duyguların tükensin zamanla yani zamana bırak bir süre ondan sonra başkasıyla olursun diyorum.

Bir şey danışmak istiyorum,geçenlerde eski arkadaşımla tanışma yıldönümümüzdü.Sosyal medya hesabına bir fotoğraf eklemiş.Altına ona ayrıldığımız gün normal mesajlaşırken söylediğim (bir diziden alıntı yapmıştım) bir sözü yazmış.Siz olsanız üstünüze alınır mıydınız?
diger tanistirildigin kisi ile devam mi peki, son durum nedir?

Tabiki alinirdim. Gerizekalı adam aklınca kendini hatırlatıyor. Sakın inanma
sevseydi bu kadar Üzmez

Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor

Ben de sizler gibi düşünüyorum.Birini unutmadan başka biriyle görüşmek bir hata.Hata yapmak istemiyorum artık. Zaten hiçkimseye bir şey hissedemiyorum.Çivi çiviyi sökemiyor bende.Başka bir erkekle mesajlaşmak bile midemi bulandırıyor,kötü hissediyorum.

defnehannn ben de üstüme alındım ama daha sonra belki benim söylediğimi bile unutmuştur diyorum kendi kendime :KK43:

Back
X