Unutmak için ne yapıyorsunuz?

Haklısınız 5 ay oldu dile kolay engellemedim ben sildim istese yazar,arar ama engeli kaldırmadı bile.Kendime kızıyorum sen adam hakaret bile etmedin amacı farklıymış dedim.Aklına bile gelmiyorsundur dedim.Çok kitap okuyorum,tanışmak isteyenlere şans veriyorum bakıyorum olmuyor kibarca izah ediyorum ve kimsenin zamanını çalmak istemem.Ama 5 ay oldu bana yazık niye o kadar his oluştu kısa süre yazıştık konuştuk 3 kez buluştuk ne var yani o adamda diyorum ama içime anlatamıyorum.
Tam ısındım, sevmeye basladim, hayatimin odak noktasina koydum, hayaller kurmaya basladim demeye başlayacakken yarım kalmissiniz bi iliskiyi yasayamamissiniz tam olarak. Belki yasayip daha zor olacakti ayriliginiz belkide hevesinizi alip ayrildiginizda üzüntü olmuycakti🤷🏼‍♀️ Bence yasayamamiş olmanizda o kişiyi unutmaniza engel oluyor. İnsan ulasamadiginin delisi olur derler ya belkide öyle bi durum. Bence siz mesguliyetinizi artirin düşünmeyin yazmayin. Hemen hayatiniza birini almaya calismayin. Bekarken görüştüğüm kişi benden ayrildiginda kendime yediremezdim üzülürdüm aglardim hayaller kurardim ama sonrasinda o kişi döndüğünde ona karşı hissiyatimin kalmadığını yada hayallerimdeki gibi olmadigini anlar uzaklasir kaçardım 😅

çok kitap okudum onunla bir gelecek ya da o gelsin istemiyorum çünkü kötü davrandı bu bir gerçek ama onunla olan his onu uzaktan gördüm geçen o değişik hisler bende hiç bitmeyecek gibi çok tuhaf bi durum sene sonuna kadar bekleyeceğim uzak duruyorum psikolog da şuan ki yaptıklarımı öneririr kendini sev kendine değer ver kendine yönel öleyim zaten ama hissi bulamıyorum aynı his yok ne bileyim işte
Amaaaağn çok da şaaaaapma 1 seneye kalmaz geçer . Hep geçtik o yollardan

öyle bence kesin yedek vardı ya da güvendiiği başka biri bende yoktu.Yani sadece aynısını yaşasın ne diyeyim çok kötü bir durum bi bayan için
E aynen öyle değer vermiyor. İşe bunu kabullenmekle başla. Her seviyorum diyen sevmiyor. Hatta bu kadar kolay olduğuna göre yedekte biri bile olabilir. Romantik düşünmeyi bırakıp önüne bak insan neler görüyor bu hayatta. 🤷

akrep yükselen ikizler karşı tarafta ikizlerdi
Bence terk edildin diye hirs ettin .akrep kuyruğunu sokacak yer ariyor cocukta .🤣🤣🤣 genelde koçlar terk edilince hirs eder geri ister tanidiklarim öle idi... ne yapabilirsin adam gitti. Erkkler düz mantiktir biterse biter gider. geriye bakmaz acılarını kendi yasar ama asla disari belli etmezler .burda bazı mazielr okuduk 10 sene gecse unutulmuyor bazilari ama herkes kendi hayatinda oluyor malesef.eksik fazla. Onun yüzünden kendi muhakemeni kendin yap. Hirs mi ettin umutsuzluk mu kapladi zamana mi ihtiyac var

tam öyle oldu evleneceğim insan gibi gördüm ona da onunla evlilik istediğimi dolaylı yoldan ima ettim bende ki de deli cesareti ama hissimle hareket ettim 3 kez görüşmüştük ve kısa zamandı belki de o etken ama dilerim onun hiçbirşeyini aklıma bile getirmeyeceğim biri çıkar ama his işte evlenmek kafa dengini bulma isteğindeyim ama onun hissi hayatımı çalıyor şu an bitmiyor da yani aklıma gelmesi kötü
Tam ısındım, sevmeye basladim, hayatimin odak noktasina koydum, hayaller kurmaya basladim demeye başlayacakken yarım kalmissiniz bi iliskiyi yasayamamissiniz tam olarak. Belki yasayip daha zor olacakti ayriliginiz belkide hevesinizi alip ayrildiginizda üzüntü olmuycakti🤷🏼‍♀️ Bence yasayamamiş olmanizda o kişiyi unutmaniza engel oluyor. İnsan ulasamadiginin delisi olur derler ya belkide öyle bi durum. Bence siz mesguliyetinizi artirin düşünmeyin yazmayin. Hemen hayatiniza birini almaya calismayin. Bekarken görüştüğüm kişi benden ayrildiginda kendime yediremezdim üzülürdüm aglardim hayaller kurardim ama sonrasinda o kişi döndüğünde ona karşı hissiyatimin kalmadığını yada hayallerimdeki gibi olmadigini anlar uzaklasir kaçardım 😅

egodan bence de ama o bana hissi olduğunu söyledi ve sonra sevgiliğe dönmesi için imalar da beni hakaretle suçladı çok saçmasapan ilişkiyi kesti yani bana sitemi bile çok gördü anlamlandıramıyorum tedavilik durumum yok çünkü iletişim isteğim yok karşı tarafla sadece hissim var ona karşı ve aklıma geliyor sürekli yıldım artık

Ego dürtüleri kendinize ya da karşınızdakine zarar vermiyorsa tabi ki tedavilik bir durum değildir. Sadece kendinize yediremiyorsunuz bunu
En güzel çözümü de başka şeylerle meşgul olmak

hırs etmedim fotosu var
Bence terk edildin diye hirs ettin .akrep kuyruğunu sokacak yer ariyor cocukta .🤣🤣🤣 genelde koçlar terk edilince hirs eder geri ister tanidiklarim öle idi... ne yapabilirsin adam gitti. Erkkler düz mantiktir biterse biter gider. geriye bakmaz acılarını kendi yasar ama asla disari belli etmezler .burda bazı mazielr okuduk 10 sene gecse unutulmuyor bazilari ama herkes kendi hayatinda oluyor malesef.eksik fazla. Onun yüzünden kendi muhakemeni kendin yap. Hirs mi ettin umutsuzluk mu kapladi zamana mi ihtiyac var

bakıyorum arada ama diyorum aslında hiç tipim değil öyle yakışıklı da değil ama fotoya bakınca hissimin daha yüksek olduğunu görünce fotosunu da sildim hırsım yok,sadece belki mutlu olacaktık neden yaşanamadı hissi de olabilir tuhaf bi duygu

tam öyle oldu evleneceğim insan gibi gördüm ona da onunla evlilik istediğimi dolaylı yoldan ima ettim bende ki de deli cesareti ama hissimle hareket ettim 3 kez görüşmüştük ve kısa zamandı belki de o etken ama dilerim onun hiçbirşeyini aklıma bile getirmeyeceğim biri çıkar ama his işte evlenmek kafa dengini bulma isteğindeyim ama onun hissi hayatımı çalıyor şu an bitmiyor da yani aklıma gelmesi kötü
Oda sizin elinizde getirmeyin akliniza hatta yaptiklari akliniza gelsin siniriniz bozulsun lanet olsun diyip yolunuza bakin.

hırs etmedim fotosu var

bakıyorum arada ama diyorum aslında hiç tipim değil öyle yakışıklı da değil ama fotoya bakınca hissimin daha yüksek olduğunu görünce fotosunu da sildim hırsım yok,sadece belki mutlu olacaktık neden yaşanamadı hissi de olabilir tuhaf bi duygu
Bence deseydin ki fotosuna bakınca yüzüne danalar iş…sin 😂😂 😃

sosyal medyadan bakmıyorum,uzak duruyorum,iletişime geçmiyorum ki geçsem şaka gibi gelir 5 ay oldu unutmuş bile olabilir önemsiz bir flörtt der geçer erkek sonuçta ama benim hissim beni üzüyor kimleri unuttun sen diyorum ne var bunda sabrediyorum ama evde kalacam korkusu geliyor sonra
Ego dürtüleri kendinize ya da karşınızdakine zarar vermiyorsa tabi ki tedavilik bir durum değildir. Sadece kendinize yediremiyorsunuz bunu
En güzel çözümü de başka şeylerle meşgul olmak

öyle bence kesin yedek vardı ya da güvendiiği başka biri bende yoktu.Yani sadece aynısını yaşasın ne diyeyim çok kötü bir durum bi bayan için
Ah canım ya. 😂 Dersin ki sevmese niye böyle yapsın, ama yaparlar. Kandırırlar, yalan söylerler, aldatırlar, utanmazlar. Kural 1.
Babana bile güvenme. 🤪

biz öpüştük buna evlilik imaları yaptım çok uyumluyduk o da dedi uyumluyuz sonra ben ona ima ettim evliliği ya bu arkadaş olarak devam edelim dedi hiçbirşey olmamış gibi bend sinirlendim kız kardeşi var aynısını kız kardeşine deseler ne yaparsın dedim hakaret ediyorsun dedi bitti yazma dedi engelledi çok kötü bir durum ben şok oldum tabi kendimi ifade etmek istedim engelledim manipülasyon sonra sonra baktım hislerim var onun umrunda değil sustum başkalarıyla denemeye çalıştım olmadı bitmiyorum hisler 5 ay oldu bana zarar bu hisler adam gitti yok artık yani
Ne dedin ki öyle hakaret gibi algılayıp her yerden sildi engelledi?

Arkadaşlar merhaba,bundan yaklaşık 5 ay önce çok sevdiğim bir flörtüm vardı kendisi netleştirip sevgiliğe evrilemedi ve kendisine hakaret etmedim sitem ettim ve o bunu hakaret yerine aldı beni her yerden silip,engelledi.Tabi bende sildim ama unutamıyorum ona karşı duyduğum hisleri,onunla konuşmanın verdiği mutluluğu bulamıyorum.Yeni adaylara şans veriyorum ama o enerji,o çekim olmuyor artık nadasa bıraktım kendimi ama 5 ay geçti aklıma geliyor,onunla hissetiğim hisleri bir daha yaşamayacak gibi hissediyorum,takıntılı değilim,ulaşmaya çalışmıyorum çünkü sevse erkek çaba gösteriri biliyorum ama acaba ne yapıyor diyorum ve hiç mi aklına gelmiyorum diyorum kendi hayatımdayım,iletişimimiz bağımız yok.Siz nasıl aştınız,nasıl unuttunuz ne önerirsiniz?İyi akşamlar
Spora yazılabilirsiniz resim çizebilirsiniz kısacası kafanızı meşgul etmelisiniz. Ayrılık acısı gerçek olan bir şeydir ve kimse sizi bu düşünceleriniz yüzünden yargılayamaz herkesin geçtiği süreçler bunlar. Elbette başka birini seveceksiniz ve bu hisleri hatırlamıcaksınız bile o zamana kadar kendinizi unutmaya zorlamayın merak ediyosanız bakın ama beklentiye girmeyin. Geçmeyen hislerin çoğu kabullenmediğimiz duygularımız oluyo genelde kabullenin ve acınıza da sarılmayı bilin, zamanla geçecektir. Şair oldum galiba😁

biz öpüştük buna evlilik imaları yaptım çok uyumluyduk o da dedi uyumluyuz sonra ben ona ima ettim evliliği ya bu arkadaş olarak devam edelim dedi hiçbirşey olmamış gibi bend sinirlendim kız kardeşi var aynısını kız kardeşine deseler ne yaparsın dedim hakaret ediyorsun dedi bitti yazma dedi engelledi çok kötü bir durum ben şok oldum tabi kendimi ifade etmek istedim engelledim manipülasyon sonra sonra baktım hislerim var onun umrunda değil sustum başkalarıyla denemeye çalıştım olmadı bitmiyorum hisler 5 ay oldu bana zarar bu hisler adam gitti yok artık yani
Daha sevgili bile değilken evlilik ima etmen pek olmamış. O da kaçmaya yer arıyormuş boşver gitsin.

artık oluru yok o yüzden bakmıyorum bana zarar diyorum bakınca sosyal medyasına ne geçecek o hayatını yaşıyor seni merak etmiyor,ölsem umrunda değilim kafam sürekli meşgul ediyorum ama durunca yine o geliyor tuhaf bir his sonra diyorum ne yaptı babaneyse yani
Spora yazılabilirsiniz resim çizebilirsiniz kısacası kafanızı meşgul etmelisiniz. Ayrılık acısı gerçek olan bir şeydir ve kimse sizi bu düşünceleriniz yüzünden yargılayamaz herkesin geçtiği süreçler bunlar. Elbette başka birini seveceksiniz ve bu hisleri hatırlamıcaksınız bile o zamana kadar kendinizi unutmaya zorlamayın merak ediyosanız bakın ama beklentiye girmeyin. Geçmeyen hislerin çoğu kabullenmediğimiz duygularımız oluyo genelde kabullenin ve acınıza da sarılmayı bilin, zamanla geçecektir. Şair oldum galiba😁

Back
X