Unutmak için ne yapıyorsunuz?

artık oluru yok o yüzden bakmıyorum bana zarar diyorum bakınca sosyal medyasına ne geçecek o hayatını yaşıyor seni merak etmiyor,ölsem umrunda değilim kafam sürekli meşgul ediyorum ama durunca yine o geliyor tuhaf bir his sonra diyorum ne yaptı babaneyse yani
Beklentiye girmeden diye eklemiştim oysa ki :) merak edip bakmayınca o hissi bastırınca takıntı haline gelebiliyo

baya baktım bi ara hesabı gizli instada habire kişi sayısı artıyordu aynı profil resmi artık bakmak sıkmaya başladı dedim neye bakacağım hesap gizli kişi sayısı artıyor haha bana faydası yok hissim artıyor gibi geldi bıraktım
Beklentiye girmeden diye eklemiştim oysa ki :) merak edip bakmayınca o hissi bastırınca takıntı haline gelebiliyo

sosyal medyadan bakmıyorum,uzak duruyorum,iletişime geçmiyorum ki geçsem şaka gibi gelir 5 ay oldu unutmuş bile olabilir önemsiz bir flörtt der geçer erkek sonuçta ama benim hissim beni üzüyor kimleri unuttun sen diyorum ne var bunda sabrediyorum ama evde kalacam korkusu geliyor sonra

37 yaşında kendi deyimiyle "çirkin" arkadaşım bile evde kalmadıysa sen de kalmazsın merak etme 🙈
Bu arada 37 yaşına kadar bir şekilde hep kendi erteledi ama sonrasında kendine göre gayet varlıklı, yakışıklı bir adamla evlendi 🤭

Ayy ne güzel darısı başıma sevmek,sevilmek çok güzel diyorum unutmalısın onun da hissinin de gayet farkındayım ama kendime kalınca seviyorum ben hala biliyorum yani geçmedi diyorum5 ay görmüyorum iletişim yok.İnşallah her kadın mutlu evliliği sevilmeyi hak eder zaten kadın ruhundan anlasa böyle pat diye iletişim kesmezdi öküz
37 yaşında kendi deyimiyle "çirkin" arkadaşım bile evde kalmadıysa sen de kalmazsın merak etme 🙈
Bu arada 37 yaşına kadar bir şekilde hep kendi erteledi ama sonrasında kendine göre gayet varlıklı, yakışıklı bir adamla evlendi 🤭

öyle bence de yoksa tercih edilmeyecek kötü bi özelliğim yok çirkin değilim bakımlıyım bakan bir daha bakıyor gayet hoşum işim gücüm var o ise kaba,kadınla vakit geçirmeyi bile beceremeyen biri konu bile açamıyordu konuşmak için bu mu diyorum yani his ne anlamlandıramıyorum
Egonu zedeledi. O duyduğun özlem sevgi vs değil.
Daha hayırlısı bu ileride iyiki dersin üzülme.

Ayy ne güzel darısı başıma sevmek,sevilmek çok güzel diyorum unutmalısın onun da hissinin de gayet farkındayım ama kendime kalınca seviyorum ben hala biliyorum yani geçmedi diyorum5 ay görmüyorum iletişim yok.İnşallah her kadın mutlu evliliği sevilmeyi hak eder zaten kadın ruhundan anlasa böyle pat diye iletişim kesmezdi öküz

Aynen öyle her şeyin farkındasınız zatn. Şuan çıkıp gelse yine size bir faydası olmaz

soğukluk girdi artık benim hissimle olmaz ama işte benim kendimi iyileştirip eski halime getirmem lazım o yüzden nasıl unuttunuz diye konu açtım

Çivi çiviyi falan sökmüyor. En iyi ilaç kendinizsiniz. Kendinizle ve hobilerinizle meşgul olun. Kafanızı meşgul ederseniz aklınıza gelmez 👌🏻

Yarım kaldı,ulaşamadınız diye aslında bu hisleriniz… İsteği tutkuya çeviren bu duygular aslında. Belki de ulaşsaydınız,umduğunuzu bulamayacaktınız ki görünüşe bakılırsa öyle… Şu zamana kadar umrunda olsaydınız arardı. Önünüze bakın yahu,ardınıza değil.

Öyle çok zaman geçti zaten erkekler o kadar dayanamaz önüme bakıyorum ama işte hisler kötü
Yarım kaldı,ulaşamadınız diye aslında bu hisleriniz… İsteği tutkuya çeviren bu duygular aslında. Belki de ulaşsaydınız,umduğunuzu bulamayacaktınız ki görünüşe bakılırsa öyle… Şu zamana kadar umrunda olsaydınız arardı. Önünüze bakın yahu,ardınıza değil.

Back
X