konu sahibi, az önce bu yazdıklarımı, bi başka konuya yazdım, size de yazmak istedim.
bakın foruma, her gün başka bir konu açılıyor, evlenip mutsuz olan, evlenip aldatılan, evlenip, eski sevgilisi ile konuşan, evlenip düğünden 1 hafta sonra dayak yiyen, küfür edilen. tehdit edilen, vb... bir dünya konu var, gündem bu durumda iken, insanın sevgisine aşkına sahip çıkması gerekmez mi ? olaylar nasıl bu duruma geldi diye, analiz yapmalıydınız çok önceden, cümlem sadece size değil herkese, sevginize aşkınıza sahip çıkın, seven aşık olan inançlı erkek, allah tan korkan erkek, kolay bulunmuyor, oysa anneler tüm kızları bunun için mi yetiştirmişti, evlenip acı çeksin diye, foruma bi göz atın, herkes dertli, sevdiğinizi en iyi siz bilirsiniz, çok seviyorsanız, çabalayın, burda erkekleri suçlamak çok kolay, erkeği de dinleyin, sevgisine inandığınız, aşkına inandığınız adamı dinleyin, tüm suçları erkekler üstüne yüklemeyin, burda tek taraflı yorumlar yapılıp, her şeyin suçlusu erkek miş gibi gösteriliyor, konu sahibi siz de mesela düşünün, benim ne hatam oldu da bu duruma geldik diye,.. demem o ki, bu devir de aşk sevgi kolay bulunmuyor, bulunduğunda da değerini bilmek gerekiyor, yoksa, ilk aşkını unutamayıp evlenen, evlilik geçiren ama mutu olamayan bir dolu insan var, kaldı ki öyle olmasa bu kadar çok konu açılmaz forumda, ama aşık deliler gibi sevenlere bakın, bir sorun yok, ha olabilir hayat bu belli mi olur ama, evlilikte sevgi aşk olmazsa, istisnalar hariç, o evlilik dayak, küfür, tehdit, aldatma, mutsuzluk vb. bir dolu sorunu beraberinde getiriyor. sizi sevmeyen adam, aldatırda, küfür de eder, ezer, de. aşağılar da. yapar da yapar. ama seven aşık olan, sizin için türlü fedakarlıklar yapan adam, hatta inançlı olan allah tan korkan bunların hiç birini yapmaz.
yazdığım konu da burada. merak edenler için.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/neden-pisman-degil.1090103/page-66#post-57437448