Neden bittiki?
Madem bu kadar mükemmel biri.
Bana soyle sorsan bu soruyu esini kaybetsen napardin diye camlarini gidip kirardim evinin nasil oldu da elindrn kacirdin boyle birini Allah askinaDile kolay 5 yıl . Sabah kalktığımda gece yatarken her saat sürekli konuşurduk yeni sevgili gibiydik sanki. Gece iyi geceler demeden uyuyamazdim mesela. Şimdi nasıl uyuyacağım o nasıl uyuyor... Her hafta sonu mutlaka gorusurduk ona giderdim beni yanında oturtur kahvaltı hazirlardi elleriyle yedirirdi . Yetmezdi haftaiçi bize gelir sevdiğim yemekleri yapardı. Beni mutlu etmekten acaip mutlu olan biriydi. Beni çocuğu gibi severdi kiyamazdi. Dayanamıyorum nefes alamıyorum sesini duymayi özledim kokusunu sıcaklığını çok özledim ben onu.
Nasıl dayanıcam buna nasıl dayandiniz herzaman takilacagim bir arkadaşımda yok genelde evli işten sonra oyüzden eve tikilip kalıyorum
Psikolojisi evliligi kaldiramiyor demek ki 5 yil az degil ya uff ustune dustunmu bu konunun nedeni neymis evlilikten uzak durmasinin[/QUOTE]Psikolojiazemezkimsesana, post: 36769623, member: 335991"]Evlilik ona göre değilmiş. Oyüzden nişanı bozdu. Ama nişanı bozup eski sevgili yaşantımıza doneceksek sonuna kadar varım dedi. Iste Oyüzden simdi yalnızım.
Psikolojisi evliligi kaldiramiyor demek ki 5 yil az degil ya uff ustune dustunmu bu konunun nedeni neymis evlilikten uzak durmasinin
oldiolojisi evliligi kaldiramiyor demek ki 5 yil az degil ya uff ustune dustunmu bu konunun nedeni neymis evlilikten uzak durmasinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?