• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmak için neler yaptınız

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Dile kolay 5 yıl . Sabah kalktığımda gece yatarken her saat sürekli konuşurduk yeni sevgili gibiydik sanki. Gece iyi geceler demeden uyuyamazdim mesela. Şimdi nasıl uyuyacağım o nasıl uyuyor... Her hafta sonu mutlaka gorusurduk ona giderdim beni yanında oturtur kahvaltı hazirlardi elleriyle yedirirdi . Yetmezdi haftaiçi bize gelir sevdiğim yemekleri yapardı. Beni mutlu etmekten acaip mutlu olan biriydi. Beni çocuğu gibi severdi kiyamazdi. Dayanamıyorum nefes alamıyorum sesini duymayi özledim kokusunu sıcaklığını çok özledim ben onu.
Nasıl dayanıcam buna nasıl dayandiniz herzaman takilacagim bir arkadaşımda yok genelde evli işten sonra oyüzden eve tikilip kalıyorum

Neden bittiki?
Madem bu kadar mükemmel biri.

Evlilik ona göre değilmiş. Oyüzden nişanı bozdu. Ama nişanı bozup eski sevgili yaşantımıza doneceksek sonuna kadar varım dedi. Iste Oyüzden simdi yalnızım.

Dile kolay 5 yıl . Sabah kalktığımda gece yatarken her saat sürekli konuşurduk yeni sevgili gibiydik sanki. Gece iyi geceler demeden uyuyamazdim mesela. Şimdi nasıl uyuyacağım o nasıl uyuyor... Her hafta sonu mutlaka gorusurduk ona giderdim beni yanında oturtur kahvaltı hazirlardi elleriyle yedirirdi . Yetmezdi haftaiçi bize gelir sevdiğim yemekleri yapardı. Beni mutlu etmekten acaip mutlu olan biriydi. Beni çocuğu gibi severdi kiyamazdi. Dayanamıyorum nefes alamıyorum sesini duymayi özledim kokusunu sıcaklığını çok özledim ben onu.
Nasıl dayanıcam buna nasıl dayandiniz herzaman takilacagim bir arkadaşımda yok genelde evli işten sonra oyüzden eve tikilip kalıyorum
Bana soyle sorsan bu soruyu esini kaybetsen napardin diye camlarini gidip kirardim evinin nasil oldu da elindrn kacirdin boyle birini Allah askina

Psikolojiazemezkimsesana, post: 36769623, member: 335991"]Evlilik ona göre değilmiş. Oyüzden nişanı bozdu. Ama nişanı bozup eski sevgili yaşantımıza doneceksek sonuna kadar varım dedi. Iste Oyüzden simdi yalnızım.[/QUOTE]
Psikolojisi evliligi kaldiramiyor demek ki 5 yil az degil ya uff ustune dustunmu bu konunun nedeni neymis evlilikten uzak durmasinin

bişey yaparsan unutmaazsın ki asıl hiç birşey yapmayaaksın ki unutabilesn :)

Hep söylediğim şeydir. ''beni çocugu gibi severdi , kıyamazdı.'' demişsin.
Erkeklere anne sefkati gösterilmemeli, çocuguymuş gibi davranmaya baslarsa kendini geri çekmeli. Sen onun çocugu değildin, muhtemelen bu durumdan sıkılmıştır.

Psikolojiazemezkimsesana, post: 36769623, member: 335991"]Evlilik ona göre değilmiş. Oyüzden nişanı bozdu. Ama nişanı bozup eski sevgili yaşantımıza doneceksek sonuna kadar varım dedi. Iste Oyüzden simdi yalnızım.
Psikolojisi evliligi kaldiramiyor demek ki 5 yil az degil ya uff ustune dustunmu bu konunun nedeni neymis evlilikten uzak durmasinin[/QUOTE]

Özgürlüğü kisitlanacakmis o yaşamayı içmeyi gezmeyi tozmayi seven biri ilerde sadık kalmam sana üzerim dedi . Daha bir çok saçma sapan neden.

İçmeyi gezmeyi tozmayı seven rahat biriymiş.iyiki iş daha da ilerlememiş.evlendiğiniz zaman o böyle rahat olmaya devam etseydi daha da üzülürdünüz.en iyi unutma yöntemi yaptığı kötülüğü dşünüp nefret etmek.o nefret zamanla boşluğa dönüşüyor.bir bakmışsınız aklınızda ve kalbinizde öyle biri yok.

Psikolojisi evliligi kaldiramiyor demek ki 5 yil az degil ya uff ustune dustunmu bu konunun nedeni neymis evlilikten uzak durmasinin

Özgürlüğü kisitlanacakmis o yaşamayı içmeyi gezmeyi tozmayi seven biri ilerde sadık kalmam sana üzerim dedi . Daha bir çok saçma sapan neden.[/QUOTE]
Allah aşkına adam seni aldatırım demiş bu, saçma olarak gördüklerinden değil di değil mi? Bitmesi daha mantıklıymış, sen sadece onun zamanını iyi geçireceği, eğlencesi değilsin. Önce neden olmaması gerektiğine kendini iyice bir ikna et sonra zaman geçtikçe aklına geldiğinde acıda çekmeyeceksin herhangi bir duyguda hissetmeyeceksin.

oldiolojisi evliligi kaldiramiyor demek ki 5 yil az degil ya uff ustune dustunmu bu konunun nedeni neymis evlilikten uzak durmasinin

Özgürlüğü kisitlanacakmis o yaşamayı içmeyi gezmeyi tozmayi seven biri ilerde sadık kalmam sana üzerim dedi . Daha bir çok saçma sapan neden.[/QUOTE]
Dediyse yaparda yani seni kendi gibi bir adamdan kurtarmis oldu zaten boyle soylediyse ya dogrudur dedigi yada vazgecmen icin demistir iki turlu de seni cocuk yerine koymasi hata nedemek bir kadina ya evlenmeyelim egleselim demis ben bunu gururuma yediremezdim birde boyle bakmak lazim ki bu tipler ayrildiktan 4-5 yil sonra yuvasini kurmus bulursun o daha kotu seninle olgun seyler dusunmeyenile sen hala ne dusunuyorsun tamam evlenmeden yasayanlarda var ama biyyerde adam kiza cikip hatri olsun mutlu olsun diye onu dusundugu iicin nikah yapiyor ki hukuki acidan ayrildiginda karsisindaki bayanin hakki olsun sevgili durumlarinda ayrilinca hukuki bir islem yapilabilir mi bilmem ama biryerde duymustum turkiyede mi bilmiyorum bilen arkadaslar varsa blki bunu okuyunca bilgi verir ama sonuc olarak kadinin sevgililik boyunca da bir emegi umudu hayalleri ve gecirdigi onca zamani oluyor bu kadin olarak dusundugum bir erkek olsa birakmis iste seni bosver derdi cunku bazen erkekler icin bu durum bir cumlede bitiyor ve gerisi gelmiyor ilerde karsina cikarsa da neolcagini bilemem ama bu kustahlik olur

Madem evlenmeyecek ne diye seni bu kadar kendine baglamis..
Ahh ahhh bence söyledigi seyler bahane canim.. Seven insan sevdigini yari yolda birakmaz

Back
X