unutmak istiyorum ama nasıl. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Geçen hafta eşimle ciddi bir tartışma yasadik.. ikimizin de çok stresli olduğu bir gündü. Özet geçeyim eşim yaklaşık 120 bin tl parasini birine kaptirdi gibi oldu. . o gün banka vs uğraşırken biz tartistik bu sefer.. Eşimi eski sevgilisi aldatmis. Neyse bana o sinirle aptal gibi bi söz sarf etti. Bende haklısın aptalım. Bak akıllı olanlar seni aldatmis deyiverdim.. sen bana bunu nasıl söylersin.. yap o zaman beni de kendinden kurtar dedi yolun ortasinda beni arabada bıraktı çekti gitti..
Neyse sonra konuştuk. Şu an aramızda mesafe var hissediyorum. Bana senin asla yapmayacağıni biliyorum. Yapacak insan bunu söylemez zaten sana güveniyorum dedi.
Ama atamadim aklımdan o yap o zaman lafını. . Gerçekten bunu mu istiyor benden kurtulmak mi istiyor.. Bunu ona sordum asla dedi. Ama kırıldım. ....
O günkü stres olmasa bu sözler sarf edilmezdi bundan eminim.. nasıl atarım kafamdan

Sende ona agir konusmuşsun oda aklinda bak bana boyle dedi demekki aklinda bunlari düşünüyor diye kurmaya devam etse... ikinizde birbirinize gereksiz cümle kurmuşsunuz ama kizginlik hali ile sen söylediğin lafi gercekten oyle dusundugun icin mi soyledin? Eger hayirsa oda o sekilde sinirlilik hali ile söylemiştir daha sonra aciklamis zaten.. fazla üstünde durma artik.

Sende ona agir konusmuşsun oda aklinda bak bana boyle dedi demekki aklinda bunlari düşünüyor diye kurmaya devam etse... ikinizde birbirinize gereksiz cümle kurmuşsunuz ama kizginlik hali ile sen söylediğin lafi gercekten oyle dusundugun icin mi soyledin? Eger hayirsa oda o sekilde sinirlilik hali ile söylemiştir daha sonra aciklamis zaten.. fazla üstünde durma artik.
Tabiki sinirle söyledim.....
Canını yakmak istedim.

Adama agzina geleni soylemissin ama yine kirilan sensin bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.

karsiliginda sana ne demesini bekliyordun ki? Dedigin seyi bence kendime soylenmis gibi bir cevapla bakalim.

kocanın eski sevgilisiyle görüşmesine takıldım. hem görüşüyor, hem parasını veriyor. doğru mu anladım.

Karşıdaki düşman bile olsa bel alti vurulmasina karşıyım. Kaldi ki eşiniz. Evet cirkin bir kelime kullanmis. Ama karsiligi sizin soylediginiz cumle olmamaliydi.
Olan olmus. Karsilikli bunu konusup halletmelisiniz.

Adama agzina geleni soylemissin ama yine kirilan sensin bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.

karsiliginda sana ne demesini bekliyordun ki? Dedigin seyi bence kendime soylenmis gibi bir cevapla bakalim.
Ağır bi kelime kullandım evet.
Şu an olsa aynı şekilde konuşmam.
Ama onun dediği şey daha ağır değil mi

Back
X