Unutmak istiyorum 😔

Hepsini okumadim ama olduklarım da yeter. Sizi kullanmis. finansal kolesi olmussunuz. :( boyle birinden deli gibi nefret edilir unutamamak nasil oluyor bilmiyorum. Anlayamiyorum da.

Hepsini okumadim ama olduklarım da yeter. Sizi kullanmis. finansal kolesi olmussunuz. :KK43: boyle birinden deli gibi nefret edilir unutamamak nasil oluyor bilmiyorum. Anlayamiyorum da.

Gercekten bilmiyorum nebilim birinden ayrilinca hep bi konusma olur ya onu hala duymadigim icin aklim unutamio gobi bilmiyorum gercekten ...

Anlamamak için çok direnmişin ne diyim. Bitmesin diye peşinde de koşmuşun. O hayatıni yaşamış senin paranla. Ben böyle anladım ve sen hala bi mesaj yazsa yine eski haline dönecek gibisin . Kendini degersizlestirme kızın sosyal medya hesabına yaz benim paramı yedi sana da aynısını yapacak de. Hiç bişey olmazsa için soğur . Hem belki kız da kendini erkenden kurtarır o sülükten

Merhabalar herkeze
Sizin dusuncelerinize ihtiyacim var ...

2016 sa bi iliskim basladi ve 2018 mayis ayina kadar bilrikteydik ..
Yani nebilim ben biraz kendimi cok kaptirmisim sanirim para biriktirdik kendine araba aldi para konularini sevmem ve bahsetmekten utanirim cunku isteyerek yaptim ama dusununce ne kadar salagim diorum...
Telefon istedi saat istedi parfum kiyafet filan vs vs bazi seyleri kendiligimden aldim ve belki bu yuzden oda istemisitir ama gercekten cok deger verdim guvendim...
her neyse

Mart 2018 de tartistik yani basit bise yuzunden ve gercekten cok bikmistim bise yaziyorum mesela whatsapptan gorio ama cevap vermio neden sorunca isi var ama instaya face foto yuklemeye vakit bulabilior ve ben deliriorum.
en son olayi sehir disinda is icin gitti, foto vs vs paylasio yine bana yazmio ama online surekli ama is icinmis hep herneyse aksam evdemisin cevap veriorum gorio mesaji ama takmio sonra sabah uyandiginda uyumaya kalmis.
Yine bole bise yuzunden tartistik ve artik anlatmakta gucum kalmadi bosverdim dedim bakim nereye kadar 1 hafta gecti ustunde hc knsmadan yine ayni seyler benim cok isim var suan sana yazmak icin bile vaktim yok yokl kenarinda durdum sana yazmak icin vs vs bende tmm dedim takmadim cnku cok skldim!!! Onun icin degerli hissetmiodum.
Konusmadigimiz o ilk hatasi bi kiz onun gozluklerini takip foto cekip atmazmi....demek ki benmleyken onunla konusiodu...
anladim ayrilmak istiosun ozaman yazsana solesene onca zamanin hatrina.....
sonra bi sure gecti beni heryer den sildi hic bise demeden ...
Dogum gununde ben ona kizgin olmadigini gostererek dedim belki artik kutlarsam en azindan konusuruz ve bitecekse bole bitsin ama yok kisa kesti bende ustune gitmedim bitti diorum kendi kendime kabbulenmeye calisiorum sonra 2 3 ay sonra bana 5 6 gun boyunca yazdi sabahdan aksama kadar bende dedim bise olmamis gbi yapim bakim nereye kadar sonra yine kayboldu bi kac kere daha yazdi ....
2 ay once yazdi coronavirus yuzunden nasilim filan sormak icinerak ettigi icin... 20 nisanda yazdi en son yine ayni sekilde.... ve gecen hafta onun gozlugunu takan kizla birlikte oldugunu gordum ve gercekten soktayim insanlar bu kadar kotu olabilir mi bana nie yaziosun kanka amacli mi yoksa sen bi kenarda durmu

1 haftadir gercekten cok kotuyum ve cok kizyorum kendime ....

Bana akil verin 😔 lutfen ...

Benim turkcem cok iyi degil yanlis biseler yazdiysam kusuruma bakmayin.
Bile Bile lades demişsiniz o sizin zaafinizi kullanmış maddi yönden tlf nuzu değiştirin diğer hessplardan engelleyin size bidaha aynı zararı vermesine izin vermeyin sizin adınıza üzüldüm ama maalesef siz sevmissiniz o kendi çıkarları için sizinle birlikte olmuş

Gercekten bilmiyorum nebilim birinden ayrilinca hep bi konusma olur ya onu hala duymadigim icin aklim unutamio gobi bilmiyorum gercekten ...
Eşiniz degil bir sey degil sizin de emeginiz olan bir arabaya biniyor. O arabada sevgilisini gezdiriyor. Neyine güvendin de deli paralar verdin? Yazik degil mi emegine?

Merhabalar herkeze
Sizin dusuncelerinize ihtiyacim var ...

2016 sa bi iliskim basladi ve 2018 mayis ayina kadar bilrikteydik ..
Yani nebilim ben biraz kendimi cok kaptirmisim sanirim para biriktirdik kendine araba aldi para konularini sevmem ve bahsetmekten utanirim cunku isteyerek yaptim ama dusununce ne kadar salagim diorum...
Telefon istedi saat istedi parfum kiyafet filan vs vs bazi seyleri kendiligimden aldim ve belki bu yuzden oda istemisitir ama gercekten cok deger verdim guvendim...
her neyse

Mart 2018 de tartistik yani basit bise yuzunden ve gercekten cok bikmistim bise yaziyorum mesela whatsapptan gorio ama cevap vermio neden sorunca isi var ama instaya face foto yuklemeye vakit bulabilior ve ben deliriorum.
en son olayi sehir disinda is icin gitti, foto vs vs paylasio yine bana yazmio ama online surekli ama is icinmis hep herneyse aksam evdemisin cevap veriorum gorio mesaji ama takmio sonra sabah uyandiginda uyumaya kalmis.
Yine bole bise yuzunden tartistik ve artik anlatmakta gucum kalmadi bosverdim dedim bakim nereye kadar 1 hafta gecti ustunde hc knsmadan yine ayni seyler benim cok isim var suan sana yazmak icin bile vaktim yok yokl kenarinda durdum sana yazmak icin vs vs bende tmm dedim takmadim cnku cok skldim!!! Onun icin degerli hissetmiodum.
Konusmadigimiz o ilk hatasi bi kiz onun gozluklerini takip foto cekip atmazmi....demek ki benmleyken onunla konusiodu...
anladim ayrilmak istiosun ozaman yazsana solesene onca zamanin hatrina.....
sonra bi sure gecti beni heryer den sildi hic bise demeden ...
Dogum gununde ben ona kizgin olmadigini gostererek dedim belki artik kutlarsam en azindan konusuruz ve bitecekse bole bitsin ama yok kisa kesti bende ustune gitmedim bitti diorum kendi kendime kabbulenmeye calisiorum sonra 2 3 ay sonra bana 5 6 gun boyunca yazdi sabahdan aksama kadar bende dedim bise olmamis gbi yapim bakim nereye kadar sonra yine kayboldu bi kac kere daha yazdi ....
2 ay once yazdi coronavirus yuzunden nasilim filan sormak icinerak ettigi icin... 20 nisanda yazdi en son yine ayni sekilde.... ve gecen hafta onun gozlugunu takan kizla birlikte oldugunu gordum ve gercekten soktayim insanlar bu kadar kotu olabilir mi bana nie yaziosun kanka amacli mi yoksa sen bi kenarda durmu

1 haftadir gercekten cok kotuyum ve cok kizyorum kendime ....

Bana akil verin 😔 lutfen ...

Benim turkcem cok iyi degil yanlis biseler yazdiysam kusuruma bakmayin.

Canım kaç yaşındasın?
Bir erkek hata yaptgı zaman sen onu öýýyyylece kabul ettigini belli edersen seni cepte gorur. Ve degerin düşer.
Sana neler yapmiş. Cogumjz yaşadik bunlari bende yaşadim. Nekadar seversen sev pesinden gidersen onla iletisim kurmaya calisirsan kaybeden olursun.
Sen kendini topla. Heryerden suslu resimler at. Gezerken arkadaslarinla toplan. Takipci sayini artir. Bak bakalim nasi kalbi atmaya basliyor.
Ha sana mi yazmaya veya iletism kurmaya basladi. Sen orda dur. Reddet demiyorum bak. Sadece bekle gozlemle.
O nasil sana bi gun konusup unuyo.
Aynisini yap aklina kazincaksin.
Onu taktir et. Kendinden sogutmadan tabi
Ama yoluna bakiyormus gibi davran
Hem erkek mi yok. Senin sevgini anliyorum ki yasadim. Pesindden gittigimde kaybettim
Ne zaman yoluma baktiysam kapima geldiler.
Kapinda biraz bekleticeksin. Kural bu.

Canım kaç yaşındasın?
Bir erkek hata yaptgı zaman sen onu öýýyyylece kabul ettigini belli edersen seni cepte gorur. Ve degerin düşer.
Sana neler yapmiş. Cogumjz yaşadik bunlari bende yaşadim. Nekadar seversen sev pesinden gidersen onla iletisim kurmaya calisirsan kaybeden olursun.
Sen kendini topla. Heryerden suslu resimler at. Gezerken arkadaslarinla toplan. Takipci sayini artir. Bak bakalim nasi kalbi atmaya basliyor.
Ha sana mi yazmaya veya iletism kurmaya basladi. Sen orda dur. Reddet demiyorum bak. Sadece bekle gozlemle.
Hem erkek mi yok. Senin sevgini anliyorum ki yasadim. Pesindden gittigimde kaybettim

TAKDIR YAZMISIM. TAKLITT

Canım kaç yaşındasın?
Cok haklisiniz ! Aynen oyle olio ama ister istemez etkilenio insan ...
Tum bunlari uygulasam bile umrunda degildir onun ama gercekten cok tesekkur ederim !!! 🌸🌸

Cok haklisiniz ! Aynen oyle olio ama ister istemez etkilenio insan ...
Tum bunlari uygulasam bile umrunda degildir onun ama gercekten cok tesekkur ederim !!! 🌸🌸

Onun umrunu düşünmeyin ya. Dua edin insallah ya duzelir ya da kendinize yeni bir hayat cizersiniz yeni biriylr

Sana yazmasının sebebi parası tükenmiştir yada alacagi bisey vardır öncelikle yer yapmak istemiş

Back
X