Unutmak ve Normale dönmek için tavsiyelere ihtiyacım var.

Çok utanıyorum şuan. Çok haklısınız. Ama bazen insanın toparlaması için böyle ikaza ihtiyacı oluyor demek ki
Yazık değil mi eşinize ? Bunu size soruyorum çünkü karşı tarafla değil şuan sadece sizinle muhatap olabiliyoruz ,peki çocuk var mı ? Çocuğunuzu da dusunun

Yıllar önce tanıdığım hatta çocukluğumuzu birlikte geçirdiğimiz ve kendisine hayran olduğum biri var. Hep bekledim acaba o da aynı şeyleri hissediyor mu, bi adım atar mı diye. Bekledim çünkü benden yaşça büyüktü. (Ortalama 4 yaş) ama Onun kardeşinden dahi küçüktüm. Belki beni bi ufaklık olarak görüyordu...
Ama çoğu zaman bakışlarını yakalıyordum bu bende umut bırakıyordu. Yalnız zaman geçtikçe içimdeki bu hayranlık derinleşti. Derken o evlendi. Tamam dedim salak gibi neler düşünmüşüm. Tek taraflıymış toparla kendini. (Hatta beni bi arkadaşına tavsiye etmiş.) Ben de evlendim.
Ve geçen günlerde öğrendim ki o da bana çok derin duygular besliyormuş, ama annem karşı çıktığı için bana hiçbişey söylememiş. Zaten unutmak benim için çok zor olmuştu. Bunu duyduğumdan beri aklımdan çıkaramıyorum. Hep aklımda şuan bambaşka hayatım olabilirdi vs vs diye. Düşündükçe elim ayağım titriyor. Sizce bunu nasıl aklımdan çıkarabilirim
O nickle aklindan cikarman zor ablacim.İse o nickini degistrmekle basla.

Yok yaw. Duygusu olan adam baskasina tavsiye etmez. "Ailesi tursusunu kursun, ama baskasina vermesin" kafasinda olur. Konu sahibi kendini kandirmasin

Adamın evliliği beklentilerini karşılamamıştır. "Falancayla evlenseydim daha iyiydi ; o bizim mahallenin kızıydı , aileler de birbirini tanıyordu" gibi boş bir muhabbet yapılmış ve o muhabbet duyurulmuş bile olabilir.

Her ne olursa olsun, evli insanların birisinin yanında ettiği bu garip sohbeti kapatmayan ve lafı taşıyan ; lafı söyleyenden de hatalı.

Adamın evliliği beklentilerini karşılamamıştır. "Falancayla evlenseydim daha iyiydi ; o bizim mahallenin kızıydı , aileler de birbirini tanıyordu" gibi boş bir muhabbet yapılmış ve o muhabbet duyurulmuş bile olabilir.

Her ne olursa olsun, evli insanların birisinin yanında ettiği bu garip sohbeti kapatmayan ve lafı taşıyan ; lafı söyleyenden de hatalı.

Aynen öyle. Bazilari böyle oluyor. Evliliklerinde mutsuz olunca dönüp sana sariyor. Bana bir eski arkadasim "Ben agictaki meyveydim sen almayi bilmedin" dedi. Lan öküz biz tanistigimizda sen si anki esinle zaten kac senedir beraberdin. Armutmusun, hayirdir yani. Böyle birseyden etkilendigi aslinda konu sahibinin de mutsuz oldugunu gösterir, ama evli oldugu gercegi degistirmez

Aynen öyle. Bazilari böyle oluyor. Evliliklerinde mutsuz olunca dönüp sana sariyor. Bana bir eski arkadasim "Ben agictaki meyveydim sen almayi bilmedin" dedi. Lan öküz biz tanistigimizda sen si anki esinle zaten kac senedir beraberdin. Armutmusun, hayirdir yani. Böyle birseyden etkilendigi aslinda konu sahibinin de mutsuz oldugunu gösterir, ama evli oldugu gercegi degistirmez
Haklısınız, özellikle son cümlenizde..

Yani bu demek oluyor ki, konunun o kişiyle bi alâkası yok 😊 Mutsuzluğuma çözüm bulmaya çalışmalıyım.

Sizin durumunuzda, bu lafları en azından birebir adamın ağzından duymuşsunuz.

Konu sahibinin durumu daha kötü. Adam bir anlık boşlukla belki evinde dertleşti , adam unuttu gitti. Dediğiniz gibi; normal bir insan hoşlandığı kadını/adamı arkadaşına tavsiye etmez.

I icimdekaldi Bu lafı taşıyan her kimse , çok tehlikeli. 29 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Lafi taşıyanı dinlemeniz dahi yanlış.

Milletin taşıdığı lafla bu kadar altüst oluyorsanız , evliliğinizin temelinde eksik olan bir şeyler var demektir.

Aklınız ve kalbinizde eşinize yer yoksa , çok geç olmadan ayrılacak cesareti gösterin. Böyle bir cesaretiniz yoksa da olmayan geçmişi unutun. O adamla buluşup bir bardak su bile içmemişsiniz.

Yıllar önce tanıdığım hatta çocukluğumuzu birlikte geçirdiğimiz ve kendisine hayran olduğum biri var. Hep bekledim acaba o da aynı şeyleri hissediyor mu, bi adım atar mı diye. Bekledim çünkü benden yaşça büyüktü. (Ortalama 4 yaş) ama Onun kardeşinden dahi küçüktüm. Belki beni bi ufaklık olarak görüyordu...
Ama çoğu zaman bakışlarını yakalıyordum bu bende umut bırakıyordu. Yalnız zaman geçtikçe içimdeki bu hayranlık derinleşti. Derken o evlendi. Tamam dedim salak gibi neler düşünmüşüm. Tek taraflıymış toparla kendini. (Hatta beni bi arkadaşına tavsiye etmiş.) Ben de evlendim.
Ve geçen günlerde öğrendim ki o da bana çok derin duygular besliyormuş, ama annem karşı çıktığı için bana hiçbişey söylememiş. Zaten unutmak benim için çok zor olmuştu. Bunu duyduğumdan beri aklımdan çıkaramıyorum. Hep aklımda şuan bambaşka hayatım olabilirdi vs vs diye. Düşündükçe elim ayağım titriyor. Sizce bunu nasıl aklımdan çıkarabilirim
Çılgınlar sizi.

Sizin ona olan ilginizi biliyorduysa belki de zarf atmıştır,sizin kulağınıza gelsin diye özellikle söylenmiş bir cümle de olabilir. (Art niyetten bahsediyorum)Bence fazla düşünmeyin bu mevzuyu

Sizin ona olan ilginizi biliyorduysa belki de zarf atmıştır,sizin kulağınıza gelsin diye özellikle söylenmiş bir cümle de olabilir. (Art niyetten bahsediyorum)Bence fazla düşünmeyin bu mevzuyu
Yok bilmiyor. hiç kimse bilmiyor. (Kardeşi ile 2 sene aynı evde yaşadığımız hâlde o dahi bilmiyor)
İlk ve son defa burda dile getirdim ve kesin olarak kapattım mevzuyu.

Evlenmeyin kardeşim,sevmediğiniz insanlarla evlenmeyin.Bu konu gerçekse eşinize çok üzüldüm,ayrıca seven bir insan,sevdiği insanı asla başka birine tavsiye etmez,kendinizi avutmayın.

böyle romantik dramalar yaratmaya gerek yok. adamın karısına deli gibi aşık olduğuna eminim. siz de düşünmeyin üzerine daha fazla.

"ya sevdiğini alacaksın ya da aldığını seveceksin." şenol güneş

Back
X