unutmak...

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
aşık olduğunuz adamı unutmak kolay mı 1.5 yıl gibi bi yaşanmışlık varsa ortada ve ileriye dönük hayalleriniz varsa olmuyorsa yürümüyorsa ortada saygı kalmamışsa nasıl unutursunuz 1 gün bitecek mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi içim acıyo

Unutmak un dan gelirmiş.. Un gibi elenir miş tüm anılar.. Yaşanmışlıklar..
Zordur, unutulmaz da zaten.. Alışılır, yeni insanlar gelir, eskiye gömülüp gidilir..
Sebebi nedir? Geri dönüş yok mu? Saygı çok önemli evet.. Malesef korumak çok güç o mesafeyi..

tatile gidecektiniz bu arada neler oldu ki :/

Son düzenleme:
Ortada saygı kalmamissa unutmaktan başka çare yok. Acıyor ama zamanla geçiyor tek ilaç zaman

Zaman herseyin ilacidir unutulur kolay olmasada amq unutulur ...
Esiniz icin mi yoksa sewgiliniz ocn mi anlmdm bu konu

kendimi unutmaya hazırlamadım hiç bi zaman o kadar bağlıymışım ki ona tartışma sonucu tokat attım itti beni gecenin bi yarısı sokak ortasında bıraktı gitti

Son düzenleme:
Saygı yoksa çabuk unutulur bence - sevgi de köreliyor çünkü bir zaman sonra

kendimi unutmaya hazırlamadım hiç bi zaman o kadar bağlıymışım ki ona tartışma sonucu tokat attım itti beni gecenin bi yarısı sokak ortasında bıraktı gitti
Bunu tatilde mi yasadin bilmiyorum ama konunda ilk defa sehirdisina cikcam derken her seye hazirlikli ol ortada birakip gitmesini de goze alip kendine her konuda guveniyor olman gerek demistim...

Neyse olan olmus.
Tokat evet saygisizca. Ancak buna sebep neydi? Yani aldatmasini ogrendiysen vs zaten o gitmese bile sen gitmeliydin.
Diyelim ki cok agir bir neden yoktu, sen hatalisin fakat yine de gece yarisi birakip gitmesi dogru degil, yerinde olsam o kisi icin bosuna ahlanip vahlanmazdim.

Varligi guven vermeyenin yokluguna hayli hayli alisirsin..

tatile gitmedik yola çıkmamıza bi kaçsaat kala vazgeçtim ailem fazla sorguluyodu oda anlayışla karşıladı ve iptlaettik ateşe atmak istemedim bizi çnkü ilerisini düşündüm öğrenirlerse evlenemezdik ailem istemez di onu ayrılık sebebimiz dün akşam dışarı çıktık bi konu yüzünden tartıştık arkadaşıda vardı yanımızda sesini yükseltti bağırma falan dedim ona bağayı sesini yükseltmeye devam etti hadi yürü eve bırakalım dedi sanki mecburmuş gibi bırakma dedim istemiyorum önden yürüdüm neyse geldi az biraz peşimden sonra eve 20 metre kala hadi git dedi öylece bıraktı sonra seslendi durdum tuttu kolumdan sert bi şekilde seni bundan sonra ararsam görürsün dedi itti bende tokat attım çektim gittim o kadar kabaca davrandıkı gecesaat 11 tekin olmayan bi semt ne o aradı ne ben tokatımın sebebi o denli itip kalkması arkadaşının yanında yaptığı saygısızlık cabası

Once tokat attin sonra birakip gitti sanmistim. Meger tam tersiymis...
"geri dondu sonra itti" bolumunu okurken burdan beri onu pataklayasim geldi. (Evet kabul ediyorum, siddet egilimlerim var)

Haketmis ama hic atmasaydin iyiymis cunku ona bile degmez. Neyse bosver icinde kalmamis oldu.
Iyi ki tatile cikmamissin, bunu orada yasadigini dusun bir de.

"Kendini kontrol edemeyen" kisilerden her zaman uzak durmani tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…