Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşık olduğunuz adamı unutmak kolay mı 1.5 yıl gibi bi yaşanmışlık varsa ortada ve ileriye dönük hayalleriniz varsa olmuyorsa yürümüyorsa ortada saygı kalmamışsa nasıl unutursunuz 1 gün bitecek mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi içim acıyo
aşık olduğunuz adamı unutmak kolay mı 1.5 yıl gibi bi yaşanmışlık varsa ortada ve ileriye dönük hayalleriniz varsa olmuyorsa yürümüyorsa ortada saygı kalmamışsa nasıl unutursunuz 1 gün bitecek mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi içim acıyo
Unutmak un dan gelirmiş.. Un gibi elenir miş tüm anılar.. Yaşanmışlıklar..
Zordur, unutulmaz da zaten.. Alışılır, yeni insanlar gelir, eskiye gömülüp gidilir..
Sebebi nedir? Geri dönüş yok mu? Saygı çok önemli evet.. Malesef korumak çok güç o mesafeyi..
tatile gidecektiniz bu arada neler oldu ki :/
kendimi unutmaya hazırlamadım hiç bi zaman o kadar bağlıymışım ki ona tartışma sonucu tokat attım itti beni gecenin bi yarısı sokak ortasında bıraktı gitti
anlamadım tatile gittiğiniz yerde mi bırakıp gitti sizi gerçekten mi??
yok biz tatile gidemedik keşke gitmiş olsaydık![]()
yok biz tatile gidemedik keşke gitmiş olsaydık![]()
Bunu tatilde mi yasadin bilmiyorum ama konunda ilk defa sehirdisina cikcam derken her seye hazirlikli ol ortada birakip gitmesini de goze alip kendine her konuda guveniyor olman gerek demistim...kendimi unutmaya hazırlamadım hiç bi zaman o kadar bağlıymışım ki ona tartışma sonucu tokat attım itti beni gecenin bi yarısı sokak ortasında bıraktı gitti
Bunu tatilde mi yasadin bilmiyorum ama konunda ilk defa sehirdisina cikcam derken her seye hazirlikli ol ortada birakip gitmesini de goze alip kendine her konuda guveniyor olman gerek demistim...
Neyse olan olmus.
Tokat evet saygisizca. Ancak buna sebep neydi? Yani aldatmasini ogrendiysen vs zaten o gitmese bile sen gitmeliydin.
Diyelim ki cok agir bir neden yoktu, sen hatalisin fakat yine de gece yarisi birakip gitmesi dogru degil, yerinde olsam o kisi icin bosuna ahlanip vahlanmazdim.
Varligi guven vermeyenin yokluguna hayli hayli alisirsin..
tatile gitmedik yola çıkmamıza bi kaçsaat kala vazgeçtim ailem fazla sorguluyodu oda anlayışla karşıladı ve iptlaettik ateşe atmak istemedim bizi çnkü ilerisini düşündüm öğrenirlerse evlenemezdik ailem istemez di onu ayrılık sebebimiz dün akşam dışarı çıktık bi konu yüzünden tartıştık arkadaşıda vardı yanımızda sesini yükseltti bağırma falan dedim ona bağayı sesini yükseltmeye devam etti hadi yürü eve bırakalım dedi sanki mecburmuş gibi bırakma dedim istemiyorum önden yürüdüm neyse geldi az biraz peşimden sonra eve 20 metre kala hadi git dedi öylece bıraktı sonra seslendi durdum tuttu kolumdan sert bi şekilde seni bundan sonra ararsam görürsün dedi itti bende tokat attım çektim gittim o kadar kabaca davrandıkı gecesaat 11 tekin olmayan bi semt ne o aradı ne ben tokatımın sebebi o denli itip kalkması arkadaşının yanında yaptığı saygısızlık cabası