• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutmakla da bitmiyormuş hüzün ¿

Sana çok şey katmakla birlikte senden çok fazla şey de götürüyor hayatına giren insanlar. Belki biraz daha zaman geçmeli. Bir sonrakinde daha mutlu olacaksın böyle düşün.
Inşallah

O zamana kadar cesaret kazanmaliyim hayata çünkü korkuyorum artık birine guvenmekten baglanmaktan

Hatırlayınca kalbimin carpmamasi, yaninda olmayı istememek, buz gibi hissetmek unutmaksa eğer unuttum, sevmiyorum artık.

Kendimi dinliyorum bu sonuca varıyorum. Aylar boyu unutmayi istedim hayal ettim o zaman mutlu olacağımı düşündüm ama değilmiş. Yıkılan hayaller, güven, hevesler yeni bir hayata umut etmeyi engelliyor.

Evet onu ozlemiyorum acı cekmiyorum artık ama mutlu da değilim. Eksiğim sanki. Benden koptu gitti birşeyler. Bu hep böyle mi gider? Eski heyecanlar deli dolu hayaller gelmez mi geri?

Garip bir ruh halindeyim. Çözemiyorum kendimi. Yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir :KK25:

Bazi geceler aklıma geliyorsun, bir şarkı açıyorum, bir söz okuyorum. Içimdeki hayallerin enkazlari batıyor sanki, acitiyor beni. Sonra düşünüyorum ben böyleyken sen kim bilir neler yapıyorsun. Belki tamamen silindim senden, belki arada aklına geliyorumdur. Ne farkeder.

Düşündüm de ben seni unutamamisim. Ben o uçarı, mutlu, pozitif kızı özlüyorum. Sen öldürdün onu.

Her 'unuttum' demek o kişiyi tekrar hatırlamaktır. Her şeyin ilaçı zaman, bırak gitsin.
Ne yaşadığını bilmiyorum ama hissettiğin şeyler normal yavaş yavaş alışıyorsun.

Back
X