soylım o zmn neden karsılıksız kaldıgımı.. bız sevgılıyken arkadasıma goz dıkmıs ve feysten engelledı benı dusunun sevgılıyız.ben cok kotu oldum once feysten engelledııgnı gordum ve ayrıldım sonra dıger meseleyı ogrendım tabı msjlar yagdırdım bana dedıkı : o kıza benı kotuleme bıdada benı arama dıye. o kıza benı kotuleme nedır ya ben bunu hakedıcek naptım nasıl bı cumledır bu. kendıme gelemedım hergece öldum hazmedemedım.evet geldı yalvardı ama sız olsanız napardınız yedıremedım bunu yapan bırıne donmeyı ama unutamadımda ..
Canım yaşadıkların kötüymüş gerçekten bu kısmını haliyle bilmiyordum fakat o zaman şöyle de bir durum var bu adam emin ol üzülmene,düşünmene,hayatını etkilmene değecek birisi değil.Bu yaşadıklarından sonra adını dahi anmana değmez bence.Unutmalısın kesinlikle üzlümeni haketmiyr bile
bence kendinizi bosuna üzüyorsunuz.adam sizle sevgiiyken arkadasınıza göz koymus baska biride değil yani.böyle bi adam sevginizi hak etmiyordur emin olun.ayrıca arkadasınızda karsılık vermişmi merak ettim doğrusu
ayrıca yeni bi ilişkiden cıkmısken bi baskasıyla onu unutmak için birlikte olmak bence cok yanlıs size daha cok acı verir.bence bi müddet kafanzı dinleyin kendiniz toplamaya bakın.hak eden için üzülürsünüz sizi yarı yolda bırakan biri için değil
haklısınız ah kalbede soz gecse unutayım artık bıtsın bu ıskence .ama yanına kaldıgını dusunmek benı esas mahveden ve bu yuzdende sılemıyorum unutamıyorum.onun ıcın ulasılmazken ulasıp bana bunları yapmasını ve sonrada hayatına devam etmesını kaldıramıyorum eskısı gıbı pesımde kostugu gunlerı ne de cabuk unuttu yedıremıyorum
soylım o zmn neden karsılıksız kaldıgımı.. bız sevgılıyken arkadasıma goz dıkmıs ve feysten engelledı benı dusunun sevgılıyız.ben cok kotu oldum once feysten engelledııgnı gordum ve ayrıldım sonra dıger meseleyı ogrendım tabı msjlar yagdırdım bana dedıkı : o kıza benı kotuleme bıdada benı arama dıye. o kıza benı kotuleme nedır ya ben bunu hakedıcek naptım nasıl bı cumledır bu. kendıme gelemedım hergece öldum hazmedemedım.evet geldı yalvardı ama sız olsanız napardınız yedıremedım bunu yapan bırıne donmeyı ama unutamadımda ..
Kalbe söz geçmez elbet aşk olunca ama haketmeyen birisi olunca canım gurur devreye girer çünkü yaşadığın hazmedilecek gibi değil.
Ben yaşamış olsaydım şayet bu insanın adını dahi duymak istemezdim haketmiyor çünkü.
Hayatım bu yapı meselesi bir de bu erkekte o kadar karaktersiz ki yani böyle bir davranışta bulunuyor.Ne olursa olsun hayatına da devam eder ve hiç bir şey yokmuş gibi de davranır yapı meselesi çünkü bu malesef.
Sana karşı yaptıkalrı da güzel mahiyette emin ol gerçek değilmişti gerçek olsaydı böyle bir duruma yeltenmezdi kesinlikle.
Sen hayatına devam et ve bırak kalbine beynine bunu kabul ettirme yolunu bulmalısın.Çünkü DEĞMEZ.
böyle karektersiz bir adam için üzülmeye değer mi ya.. bazen bayanlara o kadar kızıyorum ki biraz kendinize değer verin allah aşkına
şimdi onun yaptıklarına üzülüyorsun
sonra ise şimdi üzüldüğüne üzüleceksn
biraz kendine zaman ver hemen bir ilişkiye başlama hem karşı taraf hemde senin açından olumsuz olur
cok cok saol cnm ssende benım gıbı dusunuyosun hanı affet nolucak demedın. evet haklısın bazen nasıl yaptı onca yaptıkları yalan mıydı dıye yalan olmasa yeltenemezdı dedgın gıbı ıcı almazdı.ve ıkı uc yalvarma msjıylada kalmazdı
evet yaptıgı yanına kalıyo ne yazıkkı dedıgın gıbı degmez.
Merhaba ;
Seni bu kadar üzen biri için bunca sıkıntı neden ? Sewiyorum deme boşuna , bence bu sewgi değil , sadece intikam hırsı .
Neden bana böyle yaptı , çeksin cezasını vs dedin kendince ; ama onun gayet rahat olması iyice kanına dokundu ve takıntı haline getirdin bu durumu .
Kısacası ; o kişi seni üzmüş , kırmış olabilir . Cezası neyse hayat ona ödetecektir ama hemen değil . Öyle peşin bir ceza
görmedim ben .
Hayatına yeni bir sayfa aç ve arkana bakma . Zamanının kıymetini bil ve böyle boş insanlar için kendini üzme !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?