Smdilik bu istedgin gercek olamaz canim.
Biliyorum o hissi, tum hatalarini gorup ondan sogumak istiyosun. Ama bunun icin zaman lazim. Ask gercekten pembe gozlukmus, ben onu severken kendi kendime asktan gozum kor olmiycak benim diyip sorun varsa hemen bitiririp derdim. Ama bakardim, hic bi sorun yoktu, herseyimiz mukemmeldi. 2 kere aldatildim ve hep baska kizlarla konusurdu, sen dusun ne kdr mukemmelmis bu iliski.
Su an zor geliyor sana biliyorum.o( aslinda hicte guzel olmayan )gulusu senin gozunun onune gelince sen kotu oluyosun. Ozluyosun.
Bende cok isterim pisman olmasini.
Ama soyle bi dusun.
Mesela seni ezdi seni hep ayipladimi?
Kizlara nasil davranicagini bilmiyormu?
Kendisini hep en superimi saniyor?
Eger senden ozur dilerse demek oluyrki hatasini gordu o erkek.
Hatasini goren kisi duzeltmeye calisir o hatayi. Ve duzeltir buyuk ihtimal.
Ya sonra? Iyi he guzel senden ozur diledi. Iyide bu sana ne katki sagladi? Kuru bi ozur, o kdar.
Halbuki, bu erkek hatasini gormuyorsa.
Hala her kiza hayvan gibi davraniyosa.
Ve hep ben superim edalarindaysa.
( egerki baska bi kiz varsa diger kizi el ustunde tutuyor gibi gelebilir sana, ama can cikar huy cikmaz, hele bilinmeyem o kotu huy hic cikmaz, ilerde yine eski hayvanligina donup o kizida bezdiricektir)
Sen bekle ve gor nasil tum hayatinin icine ediyor.
Hangi insan baskalarini eze eze mutlu olurki? Ben superim diye dusunup mutlu olurki?
Sonuc olrak, o adamda bu huy varken o adam hic bi ise yaramaz. Hic bi zman mutlu olamaz. Dertlenme. Bi bakarsin Allah boylelikle senin icin intikamini alir, sende yaslan ardina ve izle o supermenin yere cakilmasini