• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmaya çalıştığınız birini yerel tv de görünce ne hissedersiniz???

Canım çıktı zaten benimdee. Sonra başkalarıyla görüştüm ve mantığımla karar verip biriyle birlikte olmaya başladım. İlk başlarda mantıktı ama sonra onu unutacak kadar çok sevdim. Hatta diğeri geri döndü. Yalvarmalar, evlilik teklifleri vs. Ama en ufak bişey bile kalmamıştı içimde muhattab bile olmAdım. Bence mantığınla karar verdiğin, düzgün biriyle görüşmek tabii içinin de alacağı, geçmişi unutmanı sağlıyor. Yoksa evde oturup ağlayarak olmaz bu iş.
evet herkes onu söylüyor ama ben yapamam sanırım bunu :/ ki mantıkla daha başlayan bi iliişkim olmadı yapım geregi fazla duygusalım mutlaka hissetmem lazım

benim hikayeler hep hüsran :KK43:
kıyamam yaa inşallah şansın yaver gider bu sefer harika ve sonu mutlu bi aşk yaşarsın..
dur bakalım hayat bu nolcağı hiç bilinmez .,
ama bu çocuk sana döncek gibime geliyo benim ya niye öyle hissettim bilmiyorum ama içimde bi umut var hadi inşallah diyelim:)

kıyamam yaa inşallah şansın yaver gider bu sefer harika ve sonu mutlu bi aşk yaşarsın..
dur bakalım hayat bu nolcağı hiç bilinmez .,
ama bu çocuk sana döncek gibime geliyo benim ya niye öyle hissettim bilmiyorum ama içimde bi umut var hadi inşallah diyelim:)
teşekkür ederim :) amin mi diyeyim ne diyim bilemedim :/
şansım yaver gider mi bilmiyorum aşkta istemiyorum yeterki biraz daha az üzüliyim artık :(

Kimsenin beni anlamasini beklemedim.Belki bu dünyanin degil...ama benim dunyamin en guzeliydi.gitti.kiyametim koptu.

Sonra unutmayi öğrendim.bi daha o kadar sevmedim

Son düzenleme:
Kimsenin beni anlamasini bekkemedum.Belki bu dünyanin degil...ama benim dunyamin en guzeliydi.gitti.kiyametim koptu.

Sobra unutmayi öğrendim.bi daha i kadar sevmedim
benimde muhtemelen öyle olucak :/
evet bi şekilde acıda olsa unutucam ve sonra kimseyi sevmicem
hani diyolarya güzel günler ilerde ben bu kadar zor günler gecirmişim iyi günler gelse nolcak bunları unutturucakmı??
hayır acılarımız kalıcak

Unutmaya odaklı oldugu icin zihnin sana oyun oynuyorda olabilir tatlım. Tabiki halüsinasyon görmedin ama zaten dünya sandıgımız kadar büyük olmadığını göz önüne alırsak, bu tür karşılaşmaların normal ve tesadüf oldugunu kabullenmen gerekiyor

Kafana ben unutmak istiyorum diye kendini zorlarsan unutamazsin tam tersi her kücük ayrintida aklina gelir .. Umursamamaya calis onun artik hayatinda olmicagini kesin ve net aklina koy öyle yoluna devam et hayatina .. bitti diyip yoluna devam edeceksin .. kanalda omu cikti, cok gereksiz biriymis der kapatirsin tvyi..

Back
X