- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi kertenkelebek35
bende cok saskınım :/ ki daha neler varda yazmadım bile ..
Siz hava burcu ya da su burcu musunuz .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok saskınım :/ ki daha neler varda yazmadım bile ..
Böyle yaşadim....bayıldımm sözünüze bu kadar güzel ifade edilemezdi![]()
giden taraf o acıyı ceken taraf ben üstelik iyileşmeye çalısırken :/ cok zormus cokkkoturup acınızı çekiceksinşz süresi sizin hayata yeniden başlama isteğinizle orantılı, unutmanın tek yolu o acının çekilmesi maalesef
Kalbe soz gecirmek zor.kalp kabul etmiyo sanırım sorun orda :/
su burcuyum karsı tarafta su burcuSiz hava burcu ya da su burcu musunuz .
inşallahhhhhhKalbe soz gecirmek zor.
Umarim tez zamanda sogur kalbiniz :)
sana bağlı ama böyle durumlarda genelde insanın kalbine bi öküz oturuyo ve kıpırdamıyo uzunca bi süregiden taraf o acıyı ceken taraf ben üstelik iyileşmeye çalısırken :/ cok zormus cokkk
yok ki bu acınında bi dozu daha ne kadar cekicem![]()
evet herkes onu söylüyor ama ben yapamam sanırım bunu :/ ki mantıkla daha başlayan bi iliişkim olmadı yapım geregi fazla duygusalım mutlaka hissetmem lazımCanım çıktı zaten benimdee. Sonra başkalarıyla görüştüm ve mantığımla karar verip biriyle birlikte olmaya başladım. İlk başlarda mantıktı ama sonra onu unutacak kadar çok sevdim. Hatta diğeri geri döndü. Yalvarmalar, evlilik teklifleri vs. Ama en ufak bişey bile kalmamıştı içimde muhattab bile olmAdım. Bence mantığınla karar verdiğin, düzgün biriyle görüşmek tabii içinin de alacağı, geçmişi unutmanı sağlıyor. Yoksa evde oturup ağlayarak olmaz bu iş.
kıyamam yaa inşallah şansın yaver gider bu sefer harika ve sonu mutlu bi aşk yaşarsın..benim hikayeler hep hüsran![]()
teşekkür ederim :) amin mi diyeyim ne diyim bilemedim :/kıyamam yaa inşallah şansın yaver gider bu sefer harika ve sonu mutlu bi aşk yaşarsın..
dur bakalım hayat bu nolcağı hiç bilinmez .,
ama bu çocuk sana döncek gibime geliyo benim ya niye öyle hissettim bilmiyorum ama içimde bi umut var hadi inşallah diyelim:)
benimde muhtemelen öyle olucak :/Kimsenin beni anlamasini bekkemedum.Belki bu dünyanin degil...ama benim dunyamin en guzeliydi.gitti.kiyametim koptu.
Sobra unutmayi öğrendim.bi daha i kadar sevmedim
dua'm dönmesiydi ama dönmüyor aksine acı cektiriyorsen döner inşallah diye dua ettikçe burnunun dibinde bitiyor demek ki duanı düzeltirsen sorun hallolur gibi![]()
her zaman hayırlısını istemekte fayda vardua'm dönmesiydi ama dönmüyor aksine acı cektiriyor
şimdi tamamen bitsin diye dua eder oldum ama işe yaramıyo :/
öyle :/her zaman hayırlısını istemekte fayda var![]()