• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmaya çalıştığınız birini yerel tv de görünce ne hissedersiniz???

kertenkelebek35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
257
79
18
34
merhaba kızlar
daha öncede konu açmıstım bazı arkadaşlar cidden çok güzel yorumlarda bulundular sagolsunlar:)
şimdi gelelim derdime :/
unutmak istediğim biri var yaklaşık 4 aydır ayrıyız görüşmüyoruz..ki sanırım hayatında biri var kadının fotograflarınn altına nazar boncuklu resim koyuyor sevdim bir genc kadını diye sarkılar paylaşıyor falan filan bende tüm bunları gördükçe inanın içim almıyo midem bulanıyo aglıyorum ..
artık bunlara bi son vermek istiyorum cok yol denedim ama olmuyor kendini bi şekilde hatırlatıyor ..
mesela aksam yemek yiyiyoruz bulundugum yerdeki yerel televizyonun aksam haberlerinde çıktı lokmalar bogazıma dizildi o an :(
bundan bi ay önce arkadasımın dugunu için sehir dısına gittim pat çarsıda onu gördüm ki hani gittiği bi yer degil orası..:/
misafirliğe gitmiştim tam apartmandan cıktım önümden arabasıyla gecti plakadan tanıdım ..
ve bunun gibi birsürü sey diceksiniz abartma sadece tesadüf ama tüm bunlar olurken ben nasıl unutucam onu :((
çok çabaladım cok dua ettim döner inşallah diye çünkü yarım kalan o kadar cok sey vardı ki
ama baktım ki olmuyor mecbruum unutmaya ama NASIL???
sizin fikirleriniz benim için cok degerli umarım derdimi anlayıp yorumda bulunan arkadaslar cıkar hepinize cok tesekkürler:KK15:

Back
X