Unutmaya kiyamamak...

drioli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.026
767
Onu unutmaya kiyamiyorum. Yani unuttum ben diyecegim anlari dusunup sucluluk hissediyorum. Gayet keyfi de yerinde su an bensiz. Kiziyorum , paranoyaklastigim anlarim oluyor ama bi yandan da deli gibi seviyorum. Biliyorum o bana cok etti su an bensiz mutlu bi gun gelecek evleniverecek... Bunlari dusununce de uzuluyorum, icim parcalaniyor Karman corman bi ruh hali icindeyim. Aksam disarda arkadaslarimla idim kendimi disari atiyorum firsat buldukca bi burukluk var hep icimde ama..

Bi yanim deli gibi donsun istiyor diger yanim ayni seyleri o ilgisiz kenarda bekletilen halleri bi daha yasamak istemiyor.

Yeni bi seye de baslamaya korkuyorum artik.. bu ruh halinden nasil cikabilirim ?

ayrılık daha taze değil mi? biraz zaman ve yeni biri hafifletiyor... ama unutmak diye bir şey yok o sizin bir parçanız olarak kalacak sadece acıtmyacak ve çoğunlukla varlığını bile unutacaksınız.

o seni ilgisiz bırakıp kenarda bekletirken kıyabiliyorsa sende pek ala unutmaya kıyabilirsin, kafasını da kırabilirsin ama o daha sonraki aşama belki :)

Yeni bir bence.

Ben de ayniydim. Yeni biriyle tanistim o gittikten 1 yil sonra, ondan etkilendigim ilk gece ruyama eski herif girdi. Bana bakan gozlerini gordum. Ruyamda bana bakiyordu, eskiden bana baktigi gibi. O kadar sucluluk hissettim ki. Beynim anilarimla vedalasmak istemedi. Uyanip agladim.
Sonra bu yeni tanistigim heriften gun gectikce daha cok etkilendim, eski herifi unutacak kadar.

Sonra yeni herifi salladim, kafam yine eskisine gidiyor ama bayildigimdan degil bosluktan. Karsima adam gibi biri ciksa da ben de mutsuzluktan yalnizliktan kurtulsam artik modundayim.

Unutursun bacım unutursun. Şimdi sana öyle gelmiyor biliyorum ama çokta güzel unutursun. Bak ben evliyim ve birçok kişinin vardır eskiden asla unutamacagini düşündüğü birisi. Benimde vardı ama suan eşimle o kadar mutluyuz ki Allaha Şükür. Oda askmıymıs ne çok aptalmısım agladigim için o günlerde. Veya onun için yaptığım fedakarliklara. Şuan sana anlamsız geliyor biliyorum ama öyle bir unutursun ki vay be dersin helal olsun bana ne de güzel unuttum :) tavsiyem acıni birçok yakın arkadaşınla Paylaş çünkü paylastikca hafifliyor bence

Onu unutmaya kiyamiyorum. Yani unuttum ben diyecegim anlari dusunup sucluluk hissediyorum. Gayet keyfi de yerinde su an bensiz. Kiziyorum , paranoyaklastigim anlarim oluyor ama bi yandan da deli gibi seviyorum. Biliyorum o bana cok etti su an bensiz mutlu bi gun gelecek evleniverecek... Bunlari dusununce de uzuluyorum, icim parcalaniyor Karman corman bi ruh hali icindeyim. Aksam disarda arkadaslarimla idim kendimi disari atiyorum firsat buldukca bi burukluk var hep icimde ama..

Bi yanim deli gibi donsun istiyor diger yanim ayni seyleri o ilgisiz kenarda bekletilen halleri bi daha yasamak istemiyor.

Yeni bi seye de baslamaya korkuyorum artik.. bu ruh halinden nasil cikabilirim ?
Aynı ben şu an:KK61:

Hayat bu kadar uzun değil yaaa... Birisini heleki seni üzen birisini unutmaya kıyamamak kadar.. Hayat sandığın gibi bu kadar uzun değil...

Kıyamıyosan masum sevmişsindir:KK51:
Geçecek zaman diye bi ilaç var lakin biraz acı:KK200:

bence gerçekten sevebilen birisin, böyle olabilmek herkesin harcı değildir bence, güzel bişey bu.
unutamam sanma unutursun, zaman içinde unutur gidersin... zaman bir çok şeyin ilacı..
dua et bol bol, karşına allah hayırlısı ile hayırlı birini çıkarsın diye zamanı gelince...
şuan senin üzülmene neden olan o kişide sana ettiyse o da bulur hiç merak etme, ilahi adalet var.

Yok artik bide boyle birini unutmaya mi kiyamiyorsunuz? Size aci cektiren birini unutmayip napacaksiniz?

X