unutuldum kurutulmuş güller gibi

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
İyi geceler hanımlar
Dert gibi değil ama gerçekten danışmak istiyorum ben konusurken sürekli gülen tebessüm eden şaka kaldıran bir insanım hep amaaan o aramasın ben arayayım benden çıksın diye düşünen biriyim ama böyle yapa yapa insanlar artık tabiri caizse beni sallamıyor uzun zamandır kendimi soyutladım herkesten olduğum tüm gruplara yazardım konulara dahil olurdum sürekli telefonla konusurdum vs son 3,4 aydır bıraktım telefonu zaten gurbetteyim kendimi unutulmuş değersiz biri gibi hissediyorum sorum şu nasıl davranmalıyım böyle kendimi tamamen çekmeli miyim yani havalı önemsenen değer verilen bir insan olmak istiyorum açıkçası yoksa o treni kaçırdım mı ?

Ay bunları ben yazdim sandım. 🤦🏻‍♀️ Arkadaşlıklarımın iyi gittigi en sıcak dönemlerde filan herkesin sorunlariyla ilgilenen biriydim. Ne bileyim herkesin hassasiyetine zevklerine gore onlari mutlu edecek bir tavir sergilerdim. Sonra ne oldu onemsenmediğimi farkettim. Yani sorunlari olanlar gündemde daha çok yer edindi onlarla ilgilenildi. Hayatı tek düze olan ben ilgi goremedim kabahatim buymuş gibi. Umursanmadım. Sonra araya mesafeler girdi benim de. Dedim vakti yoktur calısıyodur odur budur. Mesaj atan arayan ben oldum. Sonra baktım bu hep boyle. Azalttim farkedilmedi. Biraktim o bile farkedilmedi. 🤷🏻‍♀️ simdi ise boşvermiş durumdayım
İnşallah benim gibi olmazsınız.

Ay bunları ben yazdim sandım. 🤦🏻‍♀️ Arkadaşlıklarımın iyi gittigi en sıcak dönemlerde filan herkesin sorunlariyla ilgilenen biriydim. Ne bileyim herkesin hassasiyetine zevklerine gore onlari mutlu edecek bir tavir sergilerdim. Sonra ne oldu onemsenmediğimi farkettim. Yani sorunlari olanlar gündemde daha çok yer edindi onlarla ilgilenildi. Hayatı tek düze olan ben ilgi goremedim kabahatim buymuş gibi. Umursanmadım. Sonra araya mesafeler girdi benim de. Dedim vakti yoktur calısıyodur odur budur. Mesaj atan arayan ben oldum. Sonra baktım bu hep boyle. Azalttim farkedilmedi. Biraktim o bile farkedilmedi. 🤷🏻‍♀️ simdi ise boşvermiş durumdayım
İnşallah benim gibi olmazsınız.
İnşallah olmam tedavi bile alabilirim o derece bunalmış durumdayım

Iste bunun uzerine tamamen dusunmeyi birakip olsalarda olur olmasalar da diyince kendiliginden hepsi geliyor zaten sal bosver yalnizlik en guzeli insan kendi kendine olmanin tadina varinca kimseyi cekemiyor🤣

Tavrınız saçma bence. Uzak durursanız kim sizi niye öenmsesin ki.. Bulunmaz hint kumaşı değiliz sonuçta. İletişim kuracaksınız, arayıp soracaksınız ki etkileşim olsun. O zaman önemsenirsiniz. Kendimi geri çekeyim peşimde koşsunlar mantıklı değil.

Peşimden koşmalarını istemiyorum bir kere olsun hatırlanmak istiyorum çünkü hep verici taraf benim bahsettim zaten konumda

Ben kendisini arayan biri yokken sürekli onları arayan insanları yapmacık buluyorum. Gerçekten arkadaş olsaydınız onlarda sizi arardı. Demek ki sizinle o kadar yakın olmak istemiyorlar. Şimdi aramama kararı aldığınızda belki nefes alırlar.

Iste bunun uzerine tamamen dusunmeyi birakip olsalarda olur olmasalar da diyince kendiliginden hepsi geliyor zaten sal bosver yalnizlik en guzeli insan kendi kendine olmanin tadina varinca kimseyi cekemiyor🤣

En mutlu anlarımda hep yalnızdım insanlar hep bir şeyi bahane edip küstü kavga etti vs doğru aslında belkide alışmalıyım zaman alır ama sonu güzel olur

En mutlu anlarımda hep yalnızdım insanlar hep bir şeyi bahane edip küstü kavga etti vs doğru aslında belkide alışmalıyım zaman alır ama sonu güzel olur
Bende cok ozenirim boyle arasina hic bisey hic kimse girememis dostluklara ama olmayinca olmuyor iste bu birazda kendimizi nereye koydugumuza bagli digerlerinin gozunde

Ben kendisini arayan biri yokken sürekli onları arayan insanları yapmacık buluyorum. Gerçekten arkadaş olsaydınız onlarda sizi arardı. Demek ki sizinle o kadar yakın olmak istemiyorlar. Şimdi aramama kararı aldığınızda belki nefes alırlar.
Yanlış anlamayın ama bir elestiride bulunmak istiyorum size. Çok sert yorumlar yapıyorsunuz. Yani bunu bir kaç yerde daha düşündüm. Belki mizacınız böyledir bilemem ama söylemek istedim. Bu konuda mesela arkadaş cok bunaldım destek alabilirim bile demiş. 🤷🏻‍♀️

Ben insanlarin duymak istedikleri şeyleri söylemediğimiz için de böyle olmuş olabileceğini düşünüyorum.

Canım üzülerek söylüyorumki arkadaşlarının sana olan ilgisi bitmiş yeniden onlari kazanicam diye uğraşma bence yeni arkadaşlar edinebiliyorsan daha kolay olur belki.Boyle ilişkilerin bitmesi daha iyi oluyor gerçekten .Aradı aramadi bugün ben aradım yarın da o arayacak mi diye bekliyorsan boşuna bekliyorsun belli ki bosvermisler seni.Benimde üç tane dostum var suan onlarda olmasa napardım bilemiyorum

İnsanı ilişkileri beceremiyorum sanırım ya nasıl yapılır ki o diye sorasım geldi şuan :)
Hangimiz beceriyoruz ki biz becersek karsı taraf anlamıyor falan.
Şöyle yaptım, bı arkadas grubum var.
Iclerıne girdikce sogudugum.
Sadece ıclerınden bırını kendime yakın bulduğum ama dıgerlerıne de mecburen katlandıgım.
Onlarkeyken sureklı huzursuzum.
İnsan arkadaşla neden gorusur, rahatlamak mutlu olmak gulmek dertlesmek bazen de susmak ıcın.
Eve de mutlu sekılde dönersin dı mı.
Ben ne zaman yanlarından ayrılsam ıcım huzursuz.
Simdı tamamen ılıskımı kessem herkes harcanacak.
Boyle sacma sapan surduruyorum.yalnizlıgı da denedim, olmadı. İnsana mahsus degıl gercekten de yalnızlık.
Yasadıgım sehırde de tekım falan.
Mecbur devam ediyorum.
Sonra bigun bir olay oldu ve ben haklıydım. Haliyle o olayda susmadım kıvırmadan İcimdekileri dan dan saygılı sekılde ama soyledim.
Ve kenara cekıldım. Bir iki aradılar yazdılar. Mesafeli sekılde cevap verdim. Ve arama yazma benden yana hıc olmadı.
Mecburen geri cekıldı ler.
Hala grubumuz var, sımdı bisey olsa tabi kosar yardım ederim ama o kadar.
Gorusmek zorunda yazmak zorunda sacma sohbetlerine girmek zorunda hissetmiyorum.
Hesap sorar gibi sorularına maruz kalmıyorum artık hıc bırının.
Iclerınde bırını seviyordum dedım ya, rahatca yalnız gorusuyorum kimseye haber vermek zorunda hissetmiyorum.
Hala varım ama onların ıstedıgı gıbı degıl.
Sizde böyle net kesmeden yavasca kendinizi cekıp arada varlığınızı belli edebilirdiniz

Yanlış anlamayın ama bir elestiride bulunmak istiyorum size. Çok sert yorumlar yapıyorsunuz. Yani bunu bir kaç yerde daha düşündüm. Belki mizacınız böyledir bilemem ama söylemek istedim. Bu konuda mesela arkadaş cok bunaldım destek alabilirim bile demiş. 🤷🏻‍♀️
Sertlik herkese göre değişir. Hatta yumuşattım bile demek istediklerimin hepsini söylemedim. Şimdi söyleyeyim fırsattan istifade.
Kurtulamadığım sürekli arayıp görüşmek uzun uzun konuşmak isteyen tandıklarım var. Ben onları ölüyor olsam, amaan o gelmesin onu çekmeyeyim de şurda kenarda sessiz sessiz ölürüm der aramam.
Niye yani aramayanı sormayanı aramak?
Yüzlerine karşı ya arama arkadaşım beni diye haykırılmasını mı bekliyorlar ben bilmiyorum. Karşısındaki kişinin davranışlarına göre mesafe koymayı bilmeli insan.

Aynı dönemden geçtimmmm.. Ama insan insana her zaman muhtaç havalı görünüp ne yapacaksın önemli olan canın sıkkın veya mutlu olduğunda biriyle paylaşabilecek arkadaşa sahip olmak. Buda çok insandan geçmiyor tek tük olsun bizim dostumuz olsun.Diğerleri makara kukara işte (:

Aynı dönemden geçtimmmm.. Ama insan insana her zaman muhtaç havalı görünüp ne yapacaksın önemli olan canın sıkkın veya mutlu olduğunda biriyle paylaşabilecek arkadaşa sahip olmak. Buda çok insandan geçmiyor tek tük olsun bizim dostumuz olsun.Diğerleri makara kukara işte (:
Tam da bu.

Back
X