unutuldum kurutulmuş güller gibi

Ben kendisini arayan biri yokken sürekli onları arayan insanları yapmacık buluyorum. Gerçekten arkadaş olsaydınız onlarda sizi arardı. Demek ki sizinle o kadar yakın olmak istemiyorlar. Şimdi aramama kararı aldığınızda belki nefes alırlar.
Tek arkadaş drğil eş dost skraba belki de dediğiniz doğru yapmacık olduğumu düşünmesemde karşı taraf öyle anlıyor

Doğru cidden dobrayımdır
Yanlız bu çok ince bir nokta. Yanlış anlama kendini tart diye söylüyorum. Dobra mısın ? Patavatsız mı ?
Benim ilkokul arkadaşım vardı çok severdim birlikte büyüdük sayılır. Kendini dobra zannederdi ama herkesin içinde olur olmadık şeyler söylerdi insanın yüzünü kızartırdı yani . Sonra çıkarttım hayatımdan bir daha almadım. Sevmem öyle ulu orta herşeyi söyleyenleri. Arkadaşsan çekip kenarda dobra olursun mesela ? Bu yönden düşün birde.

Yanlız bu çok ince bir nokta. Yanlış anlama kendini tart diye söylüyorum. Dobra mısın ? Patavatsız mı ?
Benim ilkokul arkadaşım vardı çok severdim birlikte büyüdük sayılır. Kendini dobra zannederdi ama herkesin içinde olur olmadık şeyler söylerdi insanın yüzünü kızartırdı yani . Sonra çıkarttım hayatımdan bir daha almadım. Sevmem öyle ulu orta herşeyi söyleyenleri. Arkadaşsan çekip kenarda dobra olursun mesela ? Bu yönden düşün birde.
Dobrayım bi şey yakışmamışsa mesela uygun şekilde belirtirim ama aynı anda diğer kişi aaa şahane harika diyor ben kötü oluyorum:)

İyi geceler hanımlar
Dert gibi değil ama gerçekten danışmak istiyorum ben konusurken sürekli gülen tebessüm eden şaka kaldıran bir insanım hep amaaan o aramasın ben arayayım benden çıksın diye düşünen biriyim ama böyle yapa yapa insanlar artık tabiri caizse beni sallamıyor uzun zamandır kendimi soyutladım herkesten olduğum tüm gruplara yazardım konulara dahil olurdum sürekli telefonla konusurdum vs son 3,4 aydır bıraktım telefonu zaten gurbetteyim kendimi unutulmuş değersiz biri gibi hissediyorum sorum şu nasıl davranmalıyım böyle kendimi tamamen çekmeli miyim yani havalı önemsenen değer verilen bir insan olmak istiyorum açıkçası yoksa o treni kaçırdım mı ?
Herkes kendisini hint kumaşı sanabilir ama ben kot giyiyorum de başını dik tut ve ilerle kime ihtiyacın var 😎

Hayır konu sahibinin aklı bulanmış zaten gaza gelse kimsesiz kalacak :KK45:
Gaza getirmemiştim oysa ki insanın mutlu olması için birine ihtiyaç duymaması gerekir, duvara insana bel bağlamamak lazım. Huzur içerden olursa gelen kendisi gelir zaten beklemezsin beni arasınlar sorsunlar diye, özgüvenli bireyin kendisinden başkasına ihtiyacı yoktur insan olarak 😉 anlatmak istediğimin açılımı buydu yeterince açık olduysa gideyim:KK59:

Gaza getirmemiştim oysa ki insanın mutlu olması için birine ihtiyaç duymaması gerekir, duvara insana bel bağlamamak lazım. Huzur içerden olursa gelen kendisi gelir zaten beklemezsin beni arasınlar sorsunlar diye, özgüvenli bireyin kendisinden başkasına ihtiyacı yoktur insan olarak 😉 anlatmak istediğimin açılımı buydu yeterince açık olduysa gideyim:KK59:
Farklı bakış açısı önemli tabi.
●Mutlu olmak için insan;duvara insana zaten bel bağlamaz biz çikolatayla mutlu olan varlıklarız.
● Huzur içerden gelirse iki üç dostuna gider onlarada huzur verirsin. Öyle ego yapıp beni arasınlar diye kurulmazsın kendi kendine.
●Hayatının çöküş dönemlerinde huzurun kırıntısı bile içinde yokken bir arkadaşın sana el uzatırsa sen ayağa kalkabilirsin.
●Özgüvenli bireyin kendisinden başkasına ihtiyacı yoktur insan olarak demişsin ama özgüvenle egoyu karıştırmışsın ki insanız ölünce bile tabutunu 4 kişi taşıyor neyin egosu?
● Gerçek hayatında açılımı buydu yeterince açık olduysa bende gideyim :KK59:

Farklı bakış açısı önemli tabi.
●Mutlu olmak için insan;duvara insana zaten bel bağlamaz biz çikolatayla mutlu olan varlıklarız.
● Huzur içerden gelirse iki üç dostuna gider onlarada huzur verirsin. Öyle ego yapıp beni arasınlar diye kurulmazsın kendi kendine.
●Hayatının çöküş dönemlerinde huzurun kırıntısı bile içinde yokken bir arkadaşın sana el uzatırsa sen ayağa kalkabilirsin.
●Özgüvenli bireyin kendisinden başkasına ihtiyacı yoktur insan olarak demişsin ama özgüvenle egoyu karıştırmışsın ki insanız ölünce bile tabutunu 4 kişi taşıyor neyin egosu?
● Gerçek hayatında açılımı buydu yeterince açık olduysa bende gideyim :KK59:
Sanırım ikimiz de gidemiyoruz 😄

Back
X