- 3 Nisan 2014
- 615
- 290
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demedi canım.Demesinde zaten.İnternetten kiz dusurmekle mesguldur.bişey dedimi mesajınıza onu merak ettim ben yüzsüz herif
Ben farkedememistim malesef.Çok iyi rol yapmis.Kimse uzulunecek kadar degerli degilmis canim.Bu bende aci bir tecrube oldu.Bazı insanlar yürekten sevmiyor, sever gibi yapıyorÇok üzüldüm ki pek duygusal bir haldeyim, umarım bu unutmasını umursamayacak duruma gelirsin.
ne karaktersizmiş.. allah kurtarmış canım..Demedi canım.Demesinde zaten.İnternetten kiz dusurmekle mesguldur.
Bu kadar ucuz bi insan oldugunu farkedememek cok kotu.Allahtan artik biliyorum
Milan hanim tesekkur ederim vakit ayirdiniz okudunuz ama yorumunuz sizce de biraz fazla agir degil mi?pardon da msj atıp nıye kendını kucultuyorsun ki..
onunda çok umrundaydın,bi yerleri kabarmıştır sayende
Keske hic cikarmasaymis karsima.Allah razi olsun kimseye anlatamadim su saatte hic tanimadigim insanlarla dertlesebiliyrum.Allah eksik etmesin sizine karaktersizmiş.. allah kurtarmış canım..
Kadınlarda ayrılık acısı çoktan aza doğru, erkeklerde ise azdan çoğa doğru gider.
Yani şöyle ki; bir kadın ayrılıktan sonra ilk aşamada kahrolur, ağlar, paralanır. Bir süre sonra ağlamalar azalır. Durgunlaşır. Sonra durgunluğu üzerinden atmak için silkelenir. Silkelenmesi sona erdiğinde tertemiz yeni bir sayfa açar. Bu sefer Ajda'dan "Şimdi gel de gör beni" şarkısını söylemeye başlar.
Erkek ayrıldıktan sonra, oh çeker. "Oh be abi, bekarlık sultanlık anasını satayım" kafasına girer. Nefes alan her dişi mahlukatın kendisine hasta olduğuna kendini inandırır ve yine bulabildiği her dişinin peşine düşer. Bir süre sonra, hayatın gerçekleriyle yüzleşir, kendisinin ormanlar kralı olmadığının farkına varır. Gerçeklerle yüzleşince şöyle bir silkelenir. Silkelenmesi sona erdiğinde pişmanlık başlar. Bu sefer İbrahim Tatlıses'ten "Yalnızım dostlarım, yalnızım, yalnız..." şarkısını söylemeye başlar.
---
Yani işin özeti, üzülme kardeşim. Gidişat belli...![]()
Bencede ve her insan vicdani kadar vardir bu hayatta.İnsan çektiği acı kadar insan..Ne eksik ne fazla..
Allah senden de razı olsun canım benim... İçin rahat olsun, senin gibisini bulamayacağını bildikten sonra, bırak koşturup dursun ortalıkta deli dana gibi. Senin de karşına hep daha iyileri, kıymet bilenleri çıksın inşallahAllah bin kere razi olsun.Cok tesekkur ederim degerli yorumunuz icin.Dusmanimin bile kotulugunu bir kez olsun izlememis olan ben bu karaktersizin pismanligini gormek istiyorum.
İladi adalet insallah en kisa surede tecelli eder.
Bu arada kitap yazabilirsiniz iliskiler uzerine.Cok begendim yorumunuzu
Merhabalar 8 aylik iliskimi ilgisizlik,hakaret gibi sebeplerden bitirdim.Bitisi daha onceden olsa da tamamen iki hafta oldu bitireli.Ve bugun onun profilinde online people oynadi yaziyordu.İnternetten biraz bakti millet burda kiz dusurup cinsel birlikteliğe kadar gotürüyormuş işi. Okuduğum yorumlar o kadar iğrençti ki.Kızlar bir insan hiç mi üzülmez? Hiç mi acısını çekmez ayrılığın.Ben iyi mi ne yapıyordur kimbilir derken o nelerin peşine düşmüş.Ya bu insan bana ben sensiz yapamam diyen insan nasıl bunu göstere göstere yapabilir.Tamam bitti seni ne ilgilendirir diyebilirsiniz ama azicik saygi duyması gerekmez miydi bitse bile.
Mesaj attım umarim bende bulamadığın huzuru oradaki ucuz insanlarda bulmuşsundur.Allah hakettiğini versin dua mi beddua mi yukaridaki bilir.Sakın çıkma karşıma.Umarım Allah bir daha senin gibilerle karşılaştırmaaz diye.
Sadece içimi dökmek istedim.
tatlım kafana takma gerçekten her şerde vardır bir hayır o kadar da uzun bir süre degil 3 4 sene misali 8 ay olmuş yani o süre içinde gerçek yüzünü görmüşsün herşeyin hayırlısı olsun nice iyi güvendiğin insanlar karşına çıkar merak etme canım üzülme deMerhabalar 8 aylik iliskimi ilgisizlik,hakaret gibi sebeplerden bitirdim.Bitisi daha onceden olsa da tamamen iki hafta oldu bitireli.Ve bugun onun profilinde online people oynadi yaziyordu.İnternetten biraz bakti millet burda kiz dusurup cinsel birlikteliğe kadar gotürüyormuş işi. Okuduğum yorumlar o kadar iğrençti ki.Kızlar bir insan hiç mi üzülmez? Hiç mi acısını çekmez ayrılığın.Ben iyi mi ne yapıyordur kimbilir derken o nelerin peşine düşmüş.Ya bu insan bana ben sensiz yapamam diyen insan nasıl bunu göstere göstere yapabilir.Tamam bitti seni ne ilgilendirir diyebilirsiniz ama azicik saygi duyması gerekmez miydi bitse bile.
Mesaj attım umarim bende bulamadığın huzuru oradaki ucuz insanlarda bulmuşsundur.Allah hakettiğini versin dua mi beddua mi yukaridaki bilir.Sakın çıkma karşıma.Umarım Allah bir daha senin gibilerle karşılaştırmaaz diye.
Merhabalar 8 aylik iliskimi ilgisizlik,hakaret gibi sebeplerden bitirdim.Bitisi daha onceden olsa da tamamen iki hafta oldu bitireli.Ve bugun onun profilinde online people oynadi yaziyordu.İnternetten biraz bakti millet burda kiz dusurup cinsel birlikteliğe kadar gotürüyormuş işi. Okuduğum yorumlar o kadar iğrençti ki.Kızlar bir insan hiç mi üzülmez? Hiç mi acısını çekmez ayrılığın.Ben iyi mi ne yapıyordur kimbilir derken o nelerin peşine düşmüş.Ya bu insan bana ben sensiz yapamam diyen insan nasıl bunu göstere göstere yapabilir.Tamam bitti seni ne ilgilendirir diyebilirsiniz ama azicik saygi duyması gerekmez miydi bitse bile.