Unutulmayan sevgili

Aldatiyosun kocani, buna ne dersin?
Bide yanlis bisey yapmak istemiyorum diyosun.
peh.

Simdi o kadar pismanim ki ,sevdigim adam bekleyecegini birlikte olabilmemiz icin elinden ne gelirse yapacagini soyluyor
bir nevi eşini aldatıyorsun yaniiii bak bundan sonra boşanırsan olacağı şu sevdiğin adam seni bir kaç defa kullanacak sonra başından atacak sende eşini mumla arayacaksın sanırım yaşın ufak bunları idrak edemiyorsun kimsenin oyuncağı olma otur oturduğun yerde seni sevseydi evlenmene müsaade etmezdi hatta boşanacaksın zaten gel aşkımızı yaşayalım diyip cinsel anlamdada seninle birlikte olmak isteyecek felakete doğru sürükleniyorsun yapma yazık bu adam madem seni seviyor bilmiyormu her gece sen kocanın koynunda yatıyorsun insan sevdiğini paylaşırmı bi düşün

Yazık çok yazık bu gençliğe. BIR BAŞKASIYLA evliyken başka bir erkekle konuşan bir kadınsın, peki diyelim bosandin ve o unutamadigin adamla evlendin evlenmez ya neyse.evlense yarın bir gün yüzüne vurmiyacakmi sen o adamla evliyken benle konusuyodun belki benle ikende başka erkekle konuşuyorsun.
Gerisini var sen düşün...
Evlendigin adamcagizada yazık...yanlış çok yanlistasin...

Cok guvendigin eski sevgilinle hadi diyelim tekrar birlikte oldun ne kadar guven verici sen adami yuz ustu biraktin baskasiyla evlendin baskasiyla evliyken onunla mesajlastin kocani aldattin. O kisi bunun hesabini sorar en ufak tartisma da yuzune vurur yaptiklarini..

bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu. direk pas geçiyorum

Hanimlar oncelikle merhaba .
Derdimi kisa bir sekilde sekilde sizinle paylasmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Suan 6aylik evliyim sevmedigim biriyle istemedigim bir hayati yasiyorum. Evlenince esime alisirim severim sandim ama eski sevgilimi unutamiyorum surekli onunla kurdugumuz hayallerle yasiyorum.
Bir muddet daha evli kalmaya mecburum, ailevi sorunlar nedeniyle.
Ama bir yandan sevdigim adamla yasamak istegi diger yanda yasamakta oldugum hayatin arasinda kaldim. Bu surec zarfinda ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
yeni üye ve tabikisi fake fake fake

Back
X